Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Η Εκδίκηση των Ονειροπαρμένων

Μικρά καθημερινά μαγικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε την πραγματικότητα!
* Ανοίγοντας τα μάτια το πρωί νιώστε βαθιά ευγνωμοσύνη για την καινούργια μέρα που ξεκινά.

* Προτείνετε σε κάποιο φίλο ή συνάδελφο σας να διαβάσει το αγαπημένο σας βιβλίο.

* Να είστε σε εγρήγορση σε σχέση με το ανοσοποιητικό σας. Αν καταλάβετε ότι υπάρχει πιθανότητα να αρρωστήσετε φτιάξτε ένα λάδι μασάζ χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια δενδρολίβανου και λεβάντας. Επίσης προσθέστε λίγες σταγόνες ευκαλύπτου και κατζεπούτ σε ζεστό νερό και κάντε εισπνοές.

* Μην αφήσετε ούτε λεπτό να πάει χαμένο… κλείστε την τηλεόραση ή τουλάχιστον παρακολουθήστε μόνο την αγαπημένη σας εκπομπή και μην αναλώνεστε στο ζάπινγκ!

* Σπάστε την ιεραρχία της ημέρας! (στην ανάγκη κάντε κοπάνα από τη δουλειά…)

* Μη "ξοδεύετε" άσκοπα το συναίσθημα και την ενέργεια σας και μη δεσμεύεστε συναισθηματικά με μία δουλειά την οποία κάνετε αποκλειστικά για βιοποριστικούς λόγους. Αν δεν μπορείτε να κερδίσετε σε χρόνο, κερδίστε τουλάχιστον σε ενέργεια.

* Αν κάποιος προσπαθήσει να σας την "πει" οραματιστείτε ένα καθρέφτη και αφήστε τον να μιλάει στον εαυτό του…

* Εξομολογηθείτε τον έρωτα σας στο πρόσωπο που αγαπάτε… Σίγουρα θα του φτιάξετε τη μέρα! Αν πάλι δε ξέρει τίποτα για τα αισθήματα σας θα έχετε την ευκαιρία ή να ζήσετε ένα καινούργιο ειδύλλιο ή να συνεχίσετε με τη ζωή σας!

* Μαγειρέψτε τελετουργικά! Επιλέξτε ένα ιδιαίτερο φαγητό που σας εμπνέει και εκτελέστε την συνταγή σαν να φτιάχνατε το μαγικό ζωμό…

* Αναλογιστείτε τι δεν σας αρέσει στον εαυτό σας και, απλά, αλλάξτε το.

* Κάντε κάτι δημιουργικό… ζωγραφίστε, κάντε μία κατασκευή, γράψτε κάτι σε ένα χαρτί ή απλώς μουτζουρώστε το με πολύχρωμα μολύβια. Θα σας εκπλήξει το υποσυνείδητο σας με αυτά που μπορεί να προκύψουν.

* Όταν βγείτε έξω ψάξτε για ασυνήθιστα σημάδια στη συμπεριφορά των ανθρώπων ή παρατηρήστε περίεργα σύμβολα στους δρόμους. Σημειώστε τα και αναλογιστείτε αν μπορεί να υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ τους.

* Δεν είναι ανάγκη να υποκριθείτε την ευγένεια. Νιώστε την! Αν πάλι δε σας βγαίνει καλύτερα να μείνετε απαθείς. Είναι σοφότερο και σίγουρα πιο ειλικρινές.

* Να είστε πάντα συνειδητοί σε σχέση με αυτά που λέτε και κάνετε.

* Πριν πέσετε για ύπνο κάντε μια ανασκόπηση των γεγονότων της ημέρας ξεκινώντας από το τέλος. Μετά φανταστείτε που θα θέλατε να βρεθείτε και αφεθείτε να σας πάρει ο ύπνος έχοντας αυτήν την τελευταία σκέψη στο μυαλό.

* Το ηλιοβασίλεμα φροντίστε να σας βρει είτε μόνους είτε με κάποιον δικό σας έτσι ώστε να μπορέσετε να αποχαιρετίσετε τον ήλιο που δύει.

* Κανονίστε να κάνετε ένα ολονύχτιο πάρτυ καλώντας μόνο τους πιο αγαπημένους σας φίλους ή τον "κολλητό" σας.

* Ψάξτε να γνωρίσετε τα ελεύθερα ζώα της γειτονιάς σας και φροντίστε να τους παρέχεται κάποια μικρά δωράκια όπως λίγη τροφή, καθαρό νερό, ένα κολάρο για τα τσιμπούρια – αλλά μην τα αναλάβετε πλήρως αν δεν είστε σε θέση να τους παρέχεται τις ίδιες φροντίδες για όλη τους τη ζωή.

* Κάντε κάτι που θα σας "ξεβολέψει". Είναι καλό να κάνουμε κάτι τέτοιο κατά καιρούς μόνο και μόνο για να θέτουμε τον εαυτό μας σε εγρήγορση.

* Κλείστε τα μάτια και οραματιστείτε τον εαυτό σας όπως είναι πραγματικά και όχι όπως νομίζετε ότι είναι. Θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε ότι στην πραγματικότητα δεν είστε αυτός που νομίζατε ότι είστε! Άλλο πράγμα το Εγώ και άλλο το Είμαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου