Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η αθεΐα είναι η αρετή μας και η φύση η πατρίς μας

Ο αθεϊσμός δεν είναι δόγμα ή σκοπός, είναι για εμάς μια αληθινή στάση ζωής. Δηλώνουμε άθεοι και θα παραμείνουμε άθεοι μέχρις ότου εκδηλωθεί ένα «θαύμα» (=θεϊκή αποκάλυψη), η εκδήλωση του οποίου θα είναι άμεσα αντιληπτή ταυτόχρονα από πλήθος ανθρώπων και όχι από μεμονωμένες μονάδες επιτηδείων παραμυθάδων, δηλαδή πέρα και μετά την τελική ερμηνεία όλων των νόμων της φύσης. 

Το θεοκρατικό κατεστημένο για χιλιάδες χρόνια επέβαλε στην ανθρωπότητα να πιστεύει – λόγω κάποιου Αριστοτέλη ( ο οποίος σημειωτέον δεν είχε ιδέα από αστρονομία), πως  οι ουρανοί γυροφέρνουν γύρω από τη γη.  Όπως όμως γνωρίζουμε όλοι σήμερα, έπαψαν από καιρό να γυρνάνε γύρω από την γη… και κάπως έτσι έθαψαν την ηλιοκεντρική αλήθεια του αστρονόμου Αρίσταρχου. Ως επίσης, δεν μας αφορούν οι ανούσιες παραδοχές και οι αντιεπιστημονικές μεταφυσικές οντολογίες όλων αυτών των ιδεαλιστών θεόσοφων. 

Έχοντας χρέος απέναντι στην αλήθεια , παραμένουμε ανένδοτοι στην αμφισβήτηση ύπαρξης υπερφυσικών όντων, «πέρα», «πάνω» και «πριν» από την παντοδύναμη πατρίδα και μητέρα μας φύση!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου