Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Γιατι πάγωσαν τα μαμούθ ξαφνικά ενω έβοσκαν ήσυχα πριν απο 40.000 χρονιά στην Σιβηρία


Πριν απο 40.000 χρονια η Σιβηρια ειχε ευκρατο κλιμα. Αποδειξη και ο χαρτης του Πιρι Ρεις που δειχνει με ακριβεια και λεπτομεριες τον βορειο πολο . Εχουμε και ενα αλλον σοβαρο μαρτυρα τα παγωμενα μαμουθ της Σιβηριας .
Ειναι γνωστο οτι η Σιβηρια εχει πληθος απο παγωμενα (κατεψυγμενα) μαμουθ που ενω ετρωγαν ησυχα την τροφη τους ( γιατι βρεθηκαν χορτα στο στομα και στο στομαχι τους) ξαφνικα σκεπαστηκαν με παγο. Ετσι εχουμε διατηρημενα μεχρι τωρα πληθος απο μαμουθ.
Θα προσπαθησω να δωσω μια εξηγηση βασιζομενος στην Ελληνικη μυθολογια . Αναμεσα στον Αρη και στον Πλανητη Δια υπηρχε ενας πλανητης.
Το λενε οι αστροφυσικοι. Ο πλανητης αυτος για αγνωστη αιτια αλλαξε τροχια που θα κατεστρεφε το πλανητικο μας συστημα . Αυτος ο πλανητης λεω οτι ηταν ο Φαεθων της μυθολογιας μας .
Ο Φαεθων οδηγησε το αρμα του ηλιου καταστρεφοντας τα παντα γυρω του .Ο Διας αναγκαστηκε να επεμβει και τον διελυσε . Αυτη ειναι η αστεροηδης ζωνη γυρω απο την γη.
Ενα μεγαλο κοματι ομως του κατεστραμενου πλανητη εγινε η μετεπειτα Αφροδιτη .Πρωτου παρει την σημερινη θεση της, λενε οι επιστημονες οτι περιστραφικε γυρο απο την γη σπερνοντας την καταστροφη .
Ο Ντέσμποροου λεει οτι η Αφροδιτη ηταν ενας παγωμενος κομητης οταν πλησιασε την γη. Επομενως λεω οτι ο παγος της ιονιστηκε -μαγνητιστηκε-απο τους πολους της γης.
Δισεκατομυρια τονοι παγου με θερμοκρασια -273 βαθμους Κελσιου επεσαν στις πολικες περιοχες παγωνοντας τα παντα μεσα σε λιγες στιγμες .Ετσι εξηγω και το μυστηριο των μαμουθ που βρεθηκαν κοκαλωμενα στα σημεια όπου στεκονταν .Εξ αλλου γιατι να συγκεντρωθηκαν παγοι στους πολους την στιγμη που δεν χιονιζει συνεχεια εκει;
Χιονιζει οπως και στα δικα μας μερη .Δεν δικαιολογειται η συγκεντωση τοσων παγων αν και περασαν χιλιαδες χρονια . Υπαρχει και καλοκαιρι στους πολους που τοτε λιωνουν τα χιονια .Τον φαεθωνα η μυθολογια μας λεει οτι η Αφροδιτη τον εκανε νυχτοφυλακα του ιερου της .
Το ωραιο αυτο αστερι η Αφροδιτη το εμφανιζει το βραδυ στον οριζοντα για να επιτηρει τις πυλες του ουρανου .Κατω ενα μαμουθ - αναπαρασταση-πολλα απο τα οποια ειχαν ακομη την τροφη στο στομα ,πριν απο 40.000 χρονια στην Σιβηρια

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου