Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΦΩΝΗ της γνωσηςΤο να είσαι μια αυθεντική φωνή της αλλαγής μπορεί να είναι αυτό που θα διαπεράσει τις συλλογικές αυταπάτες - ειδικά όταν είναι δύσκολο ακόμα και να ακουστεί η φωνή σου πάνω από τον εκκωφαντικό θόρυβο της ανυπαρξίας της συνειδητότητας, της κριτικής και του κοινωνικού προγραμματισμού. Η αυθεντικότητα έχει τη δύναμη να διαλύει τα πέπλα του διαχωρισμού, να αφυπνίζει εκείνους που κοιμούνται, και να θυμίζει σε εκείνους που ίσως έχουν ξεχάσει τι υπέροχα ισχυρά, πνευματικά ενεργειακά όντα του φωτός είμαστε στην πραγματικότητα.

Το να δίνεις φωνή στα ισχυρά θεία μηνύματα που θέλουν να ρέουν μέσα από τον καθένα μας, με τους δικούς τους μοναδικούς τρόπους, μπορεί να κινήσει βουνά που έμοιαζαν ακίνητα. Μπορεί να είναι το μαγικό φιλί που ξυπνά την Ωραία Κοιμωμένη από τον 100 χρόνων λήθαργο της. Μπορεί να είναι μια υπενθύμιση της αλήθειας, που υψώνεται πάνω από τις κόκκινες πεδιάδες των παπαρούνων της μη συνειδητότητας, που λέει στη Ντόροθι ότι η δύναμη να αφήσει το OZ, να επιστρέψει στην πατρίδα της και πάλι και να αφυπνιστεί, ήταν πάντα μέσα της.

Υπάρχει τόσο πολύ μαγικό δυναμικό, όταν έχουμε εμπιστοσύνη στην καθοδήγηση της ψυχής μας και βρίσκουμε το κουράγιο να μοιραστούμε γενναία την αυθεντική αλήθεια της ψυχής μας.

Στον άπειρο ωκεανό της «πραγματικότητας», το να είσαι το κύμα που δημιουργεί τον κυματισμό της αλλαγής, η φωνή της οποίας είναι το μήνυμα, αντηχώντας μέσα από τα στρώματα της συλλογικής συνείδησης, φυτεύει σπόρους μαγικής δυνατότητας, για να συνδεθεί και να εμπνεύσει εκείνους πάνω στον πλανήτη που χρειάζονται για να ακούσουν την μοναδική αυθεντική αλήθεια σου, τις πραγματικές και γυμνές εμπειρίες σου, τους θριάμβους σου πάνω από τον πόνο - θα στηρίξει αυτούς που έχουν κολλήσει, να υψωθούν πάνω από τους δικούς τους περιορισμούς και τις ιστορίες αγώνων, να αποκτήσουν πρόσβαση και να εκφράσουν τη δική τους όμορφη ροή του υψηλής συχνότητας φωτός και πληροφοριών .

Αυτό δεν πρόκειται να φαίνεται και να ακούγεται το ίδιο σε κάθε ένα από εμάς, καθώς όλοι μας έχουμε τη δική μας μαγική λάμψη και το δικό μας μοναδικό τρόπο να εκφράζουμε τον εαυτό μας και την αλήθεια μας. Και ευτυχώς! Γιατί αυτό θα σήμαινε μια απίστευτα βαρετή θάλασσα ομοιότητας και δεν είμαστε εδώ για να δημιουργήσετε ένα κόσμο γεμάτο πανομοιότυπα ρομπότ «αυθεντικότητας» συνηθισμένα να πράττουν όλα και να σκέφτονται και να είναι και να ακούγονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. (Θυμηθείτε, Ενότητα δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι οι κλωνοποιημένα αντίγραφα ο ένας το άλλου.)

Ο κάθε ένας από εμάς είναι μια πτυχή της Πηγής της Συνειδητότητας, η μία και μοναδική νιφάδα χιονιού, που εκφράζει τον θεϊκό εαυτό της στο ευρύτερο συλλογικό χιόνι.

Και ενώ μπορεί να υπάρχει ένα παρόμοιο μήνυμα που ρέει μέσα από πολλούς από εμάς, ο τόνος που ο καθένας φέρνει θα έχει τη δική του γεύση - τη δική του μοναδική ενεργειακή υπογραφή (τη δική του συγκεκριμένη συχνότητα μελωδίας) - του οποίου η αγνή αυθεντική ουσία, θα αντηχεί με πολύχρωμες μελωδίες, κουδουνίζοντας το τραγούδι της αλήθειας μέσα από το συλλογικό νου, σώμα και ψυχή. Εκείνοι που πρέπει να ακούσουν το συγκεκριμένο μήνυμα μας, θα νιώσουν την πραγματική αυθεντική φύση (την αγνή ουσία) πίσω από τα λόγια μας, καθώς ή ηχηρή δόνηση του τόνου τους διαπερνά.

Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε τη μοναδική μαγική λαμπερή ουσία μας με τον κόσμο, να αφυπνιστούμε και να γιορτάσουμε την όμορφη αντίθεση που είμαστε όλοι, με την ιδιαίτερη ενεργειακή υπογραφή μας να εκφράζεται μέσα στο απείρως διαθέσιμο φάσμα της υψηλής συχνότητας δόνησης φωτός.

Το ισχυρό μήνυμα που ρέει ειδικά από μέσα μου, αφορά την Έμπνευση και Ενδυνάμωση της Ανθρωπότητας να Αφυπνιστεί. Έχει σχέση με το να Υλοποιήσουμε και να Εκφράσουμε την Αυθεντική Αλήθεια της Ψυχής μας για να αποκτήσουμε πρόσβαση στο δικό μας υψηλής συχνότητας φως και πληροφορίες. Ρίχνοντας το φως μας στις στρεβλώσεις και τη διαφθορά που μας κρατούν κολλημένους στις αυταπάτες του διαχωρισμού και του φόβου - να αλχημίσουμε το σκοτάδι, αφυπνίζοντας τους ανθρώπους για το τι πραγματικά συμβαίνει - έτσι ώστε να μπορέσουμε όλοι να θυμηθούμε ποιοι είμαστε πραγματικά σαν ωραία, απίστευτα ισχυρά, ενεργειακά πνευματικά όντα φωτός.

Και να επιλέξουμε να το κάνουμε αυτό από ένα χώρο αγάπης, ενδυνάμωσης, χάρης, ακεραιότητας, καλοσύνης, ευγνωμοσύνης, θάρρους, αυθεντικότητας, εμπιστοσύνης και αλήθειας.

Ο τρόπος που εμφανιζόμαστε και μοιραζόμαστε το μήνυμά μας, είναι τόσο σημαντικός όσο το ίδιο το μήνυμα. Η δονητική συχνότητα που εκπέμπουμε (πώς είμαστε και υπάρχουμε), είναι η ουσία της μετάδοσης, πίσω από τα λόγια μας.

Τι είναι αυτό που μας κρατά από το να εμφανιστούμε και να μοιραστούμε με τον κόσμο ακριβώς ποιοί και πώς είμαστε;

Να το θέσουμε απλά, μπορεί να είναι φοβερά τρομακτικό - ειδικά εάν όταν μιλούσαμε στο παρελθόν μας δίνονταν αρνητικό και σκληρό feedback, τιμωρηθήκαμε, κριθήκαμε, επικριθήκαμε, κατηγορηθήκαμε, ντροπιαστήκαμε, απειληθήκαμε, ενοχληθήκαμε, ή με κάποιο τρόπο κακοποιηθήκαμε.

Αν έχουμε απορριφθεί συναισθηματικά, νοητικά, σωματικά, ψυχολογικά, ενεργειακά με κάποιο τρόπο, αυτό έχει κλειδώσει την μνήμη του τραύματος στα κύτταρα μας, έχει δημιουργήσει ένα αυλάκι στον εγκέφαλό μας, και έχει αφήσει ένα ενεργειακό αποτύπωμα στην ψυχή μας, κάνοντας μας να αποφεύγουμε δυνητικά παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον (που σημαίνει: μαθαίνουμε να αποφεύγουμε τα πράγματα που προκαλούν πόνο).

Ουσιαστικά έχουμε τραυματιστεί τόσο πολύ από σκουπίδια στο παρελθόν, που δεν θέλουμε να βιώσουμε ποτέ αυτό το είδος του πόνου και πάλι!

Έτσι προσαρμοζόμαστε και αναπτύσσουμε ολόκληρα συστήματα πεποιθήσεων γύρω από αυτό που λένε: «Αυτό που πιστεύουν οι άλλοι είναι πιο σημαντικό από αυτό που εγώ αισθάνομαι». «Είμαι απωθητικός, και δεν αξίζω, εκτός αν είμαι (κάνω, και ενεργώ) με ένα κάποιο συγκεκριμένο τρόπο». «Πρέπει να είμαι τέλειος για να αποφύγω να πληγωθώ ξανά». Και η λίστα συνεχίζεται.

Έχουμε επίσης μια έμφυτη βιολογική ανάγκη (καλωδιωμένοι μέσα στο ίδιο το DNA μας σε κυτταρικό επίπεδο) να είμαστε αποδεκτοί – που βασίζεται στην αρχέγονη ενστικτώδη βασική ανάγκη επιβίωσης μας - και αν και το τοπίο έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, το να αποτελούμε μέρος μιας ομάδας / φυλής είναι ακόμα ένας ουσιαστικό κομμάτι της επιβίωσης και ευημερίας (δεν είμαστε πλάσματα απομονωμένα από τη φύση μας, και χρειαζόμαστε ένα χωριό).

Οι πιέσεις των συλλογικών κανόνων, οι κρίσεις και κρίσιμες αξιολογήσεις από τις οποίες οι άνθρωποι ασυνείδητα (και συχνά συνειδητά) συνεχώς μας περνούν, χρησιμεύουν στο να μας κρατούν συμμορφωμένους -με ό, τι είναι συχνά ανθυγιεινές κοινωνικές νόρμες για να ξεκινήσουμε. Απλά για να κερδίσουμε την επιφανειακή έγκριση, στην οποία έχουμε μάθει να πιστεύουμε ότι τόσο απεγνωσμένα χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε σε αυτήν την εποχή, που δεν υπάρχουν πλέον αληθινές άγριες τίγρεις για να μας φάνε μόλις στρίψουμε την επόμενη γωνία.

Αυτά θέτουν σε ενέργεια τόσο τα τωρινά μοτίβα μας για να ευχαριστούμε τους άλλους και τις εικόνες από τα τραύματα που κρατάμε μέσα μας, μαζί με τις αναμνήσεις μας / εικόνες του πόνου στο παρελθόν που κρατάμε στο ενεργειακό μας σώμα, καθώς επίσης ενεργοποιούν και βιολογικά βασικά ένστικτα επιβίωσης.

Αυτό όλο παίζει ένα ρόλο στο να μας κρατάει δεμένους στον πυθμένα του ωκεανού, που γυρίζει πάνω σε ένα ατελείωτο τροχό αναζητώντας απεγνωσμένα την αγάπη και την έγκριση, νιώθοντας αποκομμένοι και μικροί και ανίσχυροι, συχνά παραμένουμε σιωπηλοί για το πώς πραγματικά αισθανόμαστε - καθώς συνεχίζουμε να μένουμε μπλεγμένοι σε κόμπους του φόβου, αιώνια παίζοντας τα εσωτερικά δράματα μας, που προβάλλουμε προς τα έξω σε αυτό που γίνεται η εξωτερική βασισμένη στο φόβο πραγματικότητα μας. Κολλάμε σε μια κατάσταση συναισθηματικής παράλυσης, ανίκανοι να βρούμε, πόσο μάλλον πραγματικά να χρησιμοποιήσουμε, την ισχυρή φωνή που ζει μέσα στον καθένα μας.

Και τότε υπάρχει ο όμορφος δυνατός ωκεανός. Η θεϊκά θηλυκή θάλασσα δεν ασχολείται με το πώς παρουσιάζεται η ίδια, με το τι οι άλλοι άνθρωποι θα σκεφτούν, ούτε η ίδια κρίνει ούτε καταδικάζει τίποτα. Αυτή απλά είναι. Και όντας ακριβώς όπως αυτή δημιουργήθηκε για να είναι, η επίδραση που έχει στον κόσμο δεν είναι τίποτα λιγότερο από επική.

Έτσι, να είσαι σαν ένα κύμα στον ωκεανό και να σηκώνεσαι πάνω από την αρνητικότητα που επιδιώκει να σε κρατάει μικρό, ή να μειώνει το λαμπερό εσωτερικό σου φως. Να εκφράζεις την αλήθεια σου, χωρίς να την επικαλύπτεις με ζάχαρη η επιζητώντας την έγκριση έξω από τον εαυτό σου – και πάντα λέγοντας την αλήθεια σου από ένα μέρος καλοσύνης, δύναμης και αναίσχυντης αυθεντικότητας.

Να είσαι ακριβώς αυτός που είσαι και αυτός που θεϊκά δημιουργήθηκες για να είσαι. Να λάμπεις το μαγικό σου φως λαμπερά για να το βλέπουν όλοι. Ο κόσμος πρέπει να ακούσει την αυθεντική φωνή σου, να δει την μοναδική σου σπίθα, να νιώσει την μαγική ουσία σου.

Χρειάζεται μόνο μία σταγόνα βροχής για να δημιουργήσει ένα κύμα ισχυρού κινήματος.
Ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά ένα μικρό πράγμα που θα πεις, τι μαγική φλόγα αυθεντικής αλήθειας μπορεί να ανάψει μέσα σε κάποιον άλλο, δημιουργώντας ένα ολόκληρο κύμα ισχυρής αλλαγής. Συχνά τα μικρότερα πράγματα είναι που δημιουργούν τους μεγαλύτερους κυματισμούς και έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στην ανθρωπότητα.

Έτσι, όπως και αν η προσωπική αυθεντική φωνή σου μοιάζει και ακούγεται, χρησιμοποίησε την για να επιφέρεις την αλλαγή. Αυτό είναι όλο μέρος αυτού του μαγικού ταξιδιού που έχω ονομάσει «Η Αλχημεία της Αφύπνισης». Και έτσι είναι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου