Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Laundroid: Η συσκευή που θα λατρέψουν οι άντρες- Διπλώνει μόνη της την μπουγάδα

Ανάμεσα στις πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές ηλεκτρονικές συσκευές που παρουσιάστηκαν στην έκθεση CES 2016 στο Λας Βέγκας ήταν και μερικές που αφορούσαν την καθημερινότητα των χρηστών της νέας εποχής. Έτσι εκτός από το απίστευτο ψυγείο της Samsung, το ενδιαφέρον συγκέντρωσε και μία ακόμα συσκευή με το όνομα Laundroid.

Πρόκειται όπως βλέπουμε και από το βίντεο για μία τεράστια συσκευή, η οποία ακόμα βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, όμως παρ' όλα αυτά δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την ευκολία που φέρνει στην καθημερινότητα των χρηστών, ιδίως των ανδρών. Η εταιρία που την κατασκευάζει την εξελίσσει εδώ και αρκετά χρόνια και υποστηρίζει ότι θα είναι έτοιμη να βγει στην παραγωγή του χρόνου.

 Όπως βλέπουμε, το μόνο που έχει να κάνει ο ιδιοκτήτης της είναι να ρίξει όπως όπως τα ρούχα του μέσα στην καταπακτή, και μετά από περίπου 10 λεπτά, να τα πάρει από την έξοδο διπλωμένα στην εντέλεια. Για να το επιτύχει αυτό χρησιμοποιεί μία μεγάλη βάση δεδομένων στην οποία έχουν καταγραφεί όλες οι παράμετροι του κάθε υφάσματος και του είδους του ρούχου, ενώ ειδικοί βραχίονες ενός ενσωματωμένου ρομπότ αναλαμβάνουν να κάνουν ότι πρέπει για να έχετε τα πιο τέλεια διπλωμένα ρούχα του κόσμου.

 Η συσκευή αυτή μπορεί να κάνει μία ολόκληρη μπουγάδα από πουκάμισα μέσα σε λίγες ώρες, γλιτώνοντας χρόνο και αρκετά νεύρα από όσους εμπλέκονται με αυτή την διαδικασία. Ιδίως τους άνδρες οι οποίοι δεν είναι και το καλύτερό τους ότι έχει να κάνει με την μπουγάδα και τα παρελκόμενά της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου