Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Va w.o.w.: Προφυλακτικό και sex toy μαζί

con3 Εγγυάται το γυναικείο οργασμό!
 
Πως ακριβώς λειτουργεί το νέο δονούμενο προφυλακτικό και πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά;
 
Ένα νέο, πρωτοποριακό προφυλακτικό έρχεται να προσθέσει έναν ακόμη λόγο για να πάρεις τις…προφυλάξεις σου: τον εγγυημένο γυναικείο οργασμό!
 
Το Va w.o.w. είναι προφυλακτικό και sex toy μαζί. Το προφυλακτικό εφαρμόζει στο γυναικείο –και όχι στο αντρικό όπως συνήθως– σώμα. Στο ένα άκρο του υπάρχει ένας δονούμενος δακτύλιος, ο οποίος όχι μόνο εξασφαλίζει ότι το προφυλακτικό δεν θα γλιστρήσει μέσα στον κόλπο αλλά παράλληλα διευκολύνει τη γυναίκα να φτάσει στην κορύφωση. Το προφυλακτικό ενεργοποιείται ασύρματα μέσω Bluetooth.
 
Σε δοκιμή που περιελάμβανε 50 γυναίκες ηλικίας 20 έως 40 ετών, ποσοστό 70% των γυναικών έφτασε σε οργασμό με το δονούμενο προφυλακτικό την πρώτη φορά χρήσης. Το ποσοστό έφτασε το 84% με τη δεύτερη φορά χρήσης και εκτοξεύθηκε στο 100% με την τέταρτη φορά χρήσης!
 
Το δονούμενο προφυλακτικό Va w.o.w. δεν έχει λάβει ακόμη έγκριση από το ρυθμιστικό σώμα των ΗΠΑ, τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Εκτιμάται, ωστόσο, ότι θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη μέσα στους επόμενους 12 μήνες, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της κατασκευάστριας εταιρίας.
 
con2

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου