Η παράνοια της ανθρωπότητας είναι το πεδίο που μας επιτρέπει να κινούμαστε (Ενέργεια, Μάζες) στον Χρόνο και στον Χώρο ο Big Boss Abracadabras. Ετσι βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτής, και απαιτούνται από την πλευρά μας τιτάνιοι αγώνες για να δούμε τα πράγματα καθαρά με «άλλα μάτια» όπως αναφέρει ο Δον Χουάν. Με το «Βλέπειν». Μονάχα, με πολεμική και με καθάρια Δύναμη μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την όραση μας και να δούμε ξεκάθαρα χωρίς σκιές τους αληθινούς Αφέντες των ανθρώπων και τους Ελεγκτές τους. Είναι οι τρία σε ένα …θεοί, άγιοι, παναγίες, που προσκυνάτε στις εκκλησίες τους με την μειλίχια μορφή και τα φωτοστέφανα, και τους τρέφετε με την πολύτιμη ΕΠΙΓΝΩΣΗ σας.
Αυτούς τους Αφέντες-Θεούς σας, μονάχα η Θεοκτόνος Ελληνική σκέψη μπορεί να τους καταστρέψει. Μονάχα αυτό τους έστειλε στον βόρβορο που ανήκουν και θα το ξανακάνει. Ακόμη κι ένας Ελληνας μονάχα να απομείνει, θα το ξανακάνει. Άλλωστε ο Ηρακλής μόνος του έδρασε δεν χρειάστηκε συλλογικότητες κι άρρωστες δημοκρατικές αηδίες. Ο ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ είναι πάντοτε ένας. Εσύ, όσο ψάχνεις για θεούς-σωτήρες και ηγέτες θα σε διαφεντεύει ο Big Boss. Ο Isaac de Beausobre αποδίδει τον Abraxa από τους ελληνικούς habros και saō «τον όμορφο κι ένδοξο Σωτήρα».
«Υπάρχει ένας Θεός για τον οποίο δεν ξέρετε τίποτα, επειδή οι άνθρωποι τον έχουν ξεχάσει. Τον αποκαλούμε με το όνομά του: Abraxa. Είναι πιο ισχυρός από τον Θεό ή τον Διάβολο … Ο Abraxas είναι δραστηριότητα, τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί σ’ αυτόν. Ο Abraxas στέκεται πάνω από τον ήλιο, πάνω από τον Θεό και πάνω από τον Διάβολο. Αν το Πλήρωμα ήταν ικανό να έχει ένα ον, ο Abraxas θα ήταν η εκδήλωσή του. Αυτό που λέγεται ότι από τον Θεό -Ήλιο είναι η ζωή κι αυτό που λέγεται από τον Διάβολο είναι ο θάνατος, ο Abraxas μιλάει εκείνη την εκκλησιαστική και καταραμένη λέξη, η οποία είναι ταυτόχρονα ζωή και θάνατος. Ο Abraxas γεννά την αλήθεια και το ψέμα, το καλό και το κακό, το φως και το σκοτάδι στην ίδια λέξη και στην ίδια πράξη. Γιατί ο Abraxas είναι φοβερός» Carl Jung του 1916 «Επτά κηρύγματα προς τους νεκρούς»
«Abracadabra δεν είναι μια Ινδική λέξη, καθόλου, είναι μια καμπαλιστική φόρμουλα που προέρχεται από το όνομα του υπέρτατου Θεού των βασιλιδανών, που περιέχει τον αριθμό 365, τον αριθμό των ημερών του έτους και των ουρανών, των πνευμάτων και που προέρχονται από τον υπέρτατο Θεό Abraxa» – Salman Rushdie
Χρειάζεται να καταφύγουμε στην Λογική για να βγούμε από τον παρανοϊκό βούρκο της φυλακής του Αφέντη και κατόπιν να πετάξουμε την Λογική για να μπούμε στο επίπεδο της Πνευματικότητας εκεί όπου βρίσκεται ο φυσικός χώρος της Ελληνικής σκέψης. Μην αγχώνεσαι, κατέχουμε πολλά τρισεκατομμύρια χρόνια Ελληνικής Δύναμης για να το πετύχουμε… αρκεί να θέσουμε τις κατάλληλες προτεραιότητες όσο συντομότερα μπορούμε, γιατί ο εκφυλισμός του Ελληνικού λογικού από την μιαρή φυλή είναι ταχύτατος. Χρειάζεται πρώτα να γίνουμε άνοστοι για τα γούστα τους και κατόπιν γινόμαστε θεοκτόνοι σαν τον Κατεργάρη Ηρακλή.
Ναι, η παράνοια είναι ο καθολικός κανόνας κι όχι η εξαίρεση. Φαινομενική φυσικά, γιατί στην πραγματικότητα, οι αρχέγονοι εχθροί της Ελληνικής σκέψης γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν και μόνο ηλίθιοι δεν είναι, αντίθετα, λειτουργούν μεθοδικά και με σχέδιο. Διάβασε τα «Πρωτόκολλα της Σιών» που, ναι, ναι ξέρω, είναι «πλαστά» αλλά εφαρμόζονται με χειρουργική ακρίβεια. Δες λοιπόν σε τρία δείγματα γραφής την παράνοια που μέσα της κολυμπάς και απαιτείται να γίνεις κολυμβητής ολυμπιακών επιδόσεων για να επιβιώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου