Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Πλαστική Αισθητική Ιατρική

Πλαστική Αισθητική ΙατρικήΣτο ζωικό βασίλειο το εντυπωσιακό και όμορφο είναι το αρσενικό για να ελκύει τα θηλυκά. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει στο ανθρώπινο βασίλειο.

Και είναι γεγονός πως τα πρότυπα ομορφιάς που επικράτησαν στις διαφορετικές χρονικές περιόδους και στη σύγχρονη επίσης, σε συνδυασμό με την “καλοστημένη βιομηχανία” καλλωπισμού, ενισχύουν ακόμη πιο πολύ τη γυναικεία αυταρέσκεια και ματαιοδοξία με αντιαισθητικά και ολέθρια αποτελέσματα πολλές φορές, θα συμπλήρωνε κάποιος, αφού είναι παραφύση.

Το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων είναι πολύ συχνά υπερβολικό, άλλοτε όχι όμορφο και σε κάθε περίπτωση μακριά από το φυσικό. Aναμφίβολα η επιδίωξη της “πλαστικής” γοητείας έχει τίμημα όχι μόνο σωματικό αλλά και ψυχικό.

Τα νέα περίεργα trends στην αισθητική ιατρική

Κενό στους μηρούς: Κι όμως, τα αψεγάδιαστα σώματα των μοντέλων δημιούργησαν τη νέα τάση “κενό” ανάμεσα στους μηρούς. Ετσι όσες ακολουθούν πιστά τις νέες τάσεις και δεν χάνουν, χειρουργείο για χειρουργείο, τρέχουν να “χωρίσουν” τους μηρούς τους για να αποκτήσουν, πόδια μοντέλου.

Μεταμόσχευση βλεφαρίδων: Οι μακριές βλεφαρίδες είναι μόδα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα οι πλαστικοί χειρουργοί χρησιμοποιούν ακόμα και μαλλιά από το πίσω μέρος του κεφαλιού για να ενισχύσουν το βλέμμα των γυναικών ή των αντρών που θέλουν να ενισχύσουν τα βλέφαρά τους. Η συγκεκριμένη τεχνική δημιουργήθηκε αρχικά για να αποκαταστήσει τα βλέφαρα σε άτομα που υπέστησαν εγκαύματα. Πλέον όμως αποτελεί τη νέα μόδα για πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες.

«Το χειρουργείο της Σταχτοπούτας»: Γιατί μια γυναίκα να θέλει να κάνει επέμβαση στα πόδια της; Για να δείχνουν όμορφα σε γόβες στιλέτο! Αυτή είναι άλλη μία ασυνήθιστη αισθητική επέμβαση που όμως φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος καθώς απ’ότι φαίνεται πολλές γυναίκες θέλουν να διορθώσουν τις ατέλειες των ποδιών τους και να έχουν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα όταν φορούν τα αγαπημένα τους τακούνια!

Vacation Breasts ή αλλιώς το «στήθος των διακοπών» Οι γυναίκες πλέον μπορούν να τονώσουν το στήθος τους λίγο πριν πάνε διακοπές και για όσο είναι διακοπές. Προσωρινή τόνωση στήθους λοιπόν η οποία διαρκεί 2 με 3 εβδομάδες, είναι μια από τις τελευταίες αισθητικές θεραπείες την οποία έκανε μόδα ο Dr. Norman Rowe, πλαστικός χειρουργός στη Νεα Υορκη! Για όσες φοβούνται το νυστέρι!

Ανακατασκευή λοβού: Γι’ αυτούς που φοράνε χρόνια σκουλαρίκια και τα αυτιά τους έχουν κρεμάσει, πλέον υπάρχει η κατάλληλη αισθητική επέμβαση! Με την νέα αυτή τεχνική, ο πλαστικός χειρουργός μαζεύει και αφαιρεί το κομμάτι του αυτιού που έχει ξεχειλώσει και «δημιουργεί» ένα καλοσχηματισμένο λοβό!

Αιδοιοπλαστική: Η αιδοιοπλαστική είναι η χειρουργική αισθητική επέμβαση η οποία καθιστά δυνατή την αισθητική αποκατάσταση των δύσμορφων ιστών στην περιοχή των γυναικείων έξω γεννητικών οργάνων. Η αιδοιοπλαστική με τη χρήση ιατρικού Laser καταφέρνει την αναμόρφωση και τη βελτίωση της εμφάνισης των μικρών και των μεγάλων χειλέων του αιδοίου, αλλά και στην αποκατάσταση των δυσμορφικών ουλών της περιοχής του περινέου (π.χ. περινεοτομή, ουλή βαρθολινείου αδένα, κονδυλώματα).

Όταν η Παρα – Λογική θεωρείται Φυσιο – Λογική

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου