Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Το πάντοτε ελεγχόμενο σκυλοχεσμένο χώμα της πατρίδας (Άντε γαμήσου μεταφυσική)

Επειδή τα λόγια πληγώνουν, μα η σιωπή σκοτώνει...

(ΠΡΟΣΟΧΗ! να ΜΗΝ διαβαστεί από τους ''ευαίσθητους''!)

«Ο θεός είναι μεγάλος
και το πέος του μικρό
μα βοηθάει τον αφέντη
να γαμάει τον φτωχό».
 
(Από την συλλογή «Θεϊκές Κουβέντες της Ψωλής»)
 
Η πολιτική φιλοσοφία είναι στον πυρήνα της απλή.  Αυτό συμβαίνει επειδή η πόλις είναι κάτι το αρκετά συγκεκριμένο. Απαρτίζεται από πολίτες, διαθέτει εδαφική έκταση, παράγει προϊόντα, έχει εχθρούς και επιθυμεί ως ζωντανός οργανισμός να ευδαιμονεί. 
 
Εξειδικεύοντας κανείς τα χαρακτηριστικά της θα διαπιστώσει ότι οι πολίτες χωρίζονται σε ομάδες και φατρίες, η εδαφική έκταση δεν είναι μοιρασμένη ούτε ποιοτικά ούτε ποσοτικά με τον ίδιο τρόπο, τα προϊόντα είναι πολλά και ανόμοια, οι εχθροί είναι φανεροί και κρυφοί και αυτός ο ζωντανός οργανισμός έχει πολλές φορές αντιφάσκουσες και αντικρουόμενες επιθυμίες.
 
 
Ο ανθρώπινος κόσμος είναι έτσι φτιαγμένος ώστε αν κάποιος θελήσει να κλωτσήσει την μπάλα της συζήτησης έξω από το γήπεδο, μπορεί να την στείλει όχι απλά στο πάρκινγκ αλλά τρεις γαλαξίες πιο πέρα. Κάποιοι κρυψίνοες φιλόσοφοι (κοινώς μεταφυσικοσκατάδες) πασχίζουν ήδη από τους κλασικούς χρόνους να αποτρέψουν την απάντηση ονειρογαμώντας την ερώτηση.  Όταν π.χ. κάποιοι κλέβουν από το κοινό ταμείο ο στόχος που τίθεται δεν είναι «να αποτραπούν οι απατεώνες» αλλά «να βελτιωθούμε όλοι ως άνθρωποι».  Έργο των παπατζήδων αυτών (όπως τους είχε αποκαλέσει ο Μέγας Ηράκλειτος ξεκινώντας από τον αρχηγό τους τον αρχιμασόνο Πυθαγόρα) είναι να κρατήσουν πάση θυσία την κατεστημένη εξουσία  στη θέση της για να συνεχίζεται εσαεί η συσσώρευση πλούτου και δύναμης από μια δουλοκτητική ελίτ.
 
Πάγια θέση του τίμιου πολιτικού φιλόσοφου (ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί) είναι ότι τα θέματα του εδώ, λύνονται ΕΔΩ.  Το επέκεινα δεν αναμειγνύεται στην παραγωγή των λύσεων. Η δομή του ορθολογικού σχεδιασμού είναι απλούστατη: Η πόλις αμείβει τους καλούς πολίτες και τιμωρεί τους κακούς. Φορολογεί τον καθένα ανάλογα με την περιουσία του και εφαρμόζει τους νόμους με τον ίδιο τρόπο για όλους. Προστατεύει τον ζωτικό της χώρο και τους πολίτες της από κάθε απειλή. Και το σημαντικότερο: διατηρεί την συνοχή της αναπαράγοντας ένα κοινά αποδεκτό πακέτο αξιών.  
Αν αποφασίσει κάποιος να αναρωτηθεί τι από όλα αυτά πράττει σήμερα το σύγχρονο κράτος το οποίο σφετερίστηκε τον χώρο της αρχαίας πόλεως, δύσκολα θα συγκρατήσει στο στόμα του τη ροχάλα που αξίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.  

 
Το σύγχρονο πορνοκράτος τιμωρεί τους καλούς πολίτες και αμείβει τους κακούς. Φορομπήχνει τους φτωχούς με έμμεσα και άμεσα χαράτσια ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσει με χίλια κόλπα τους αηδιαστικά πλούσιους.  Οι νόμοι –ακόμα και αυτοί που αφορούν εγκλήματα κατά της ζωής- εφαρμόζονται με διαφορετικό τρόπο για τον καθένα, ανάλογα με το πορτοφόλι και τις γνωριμίες του. Ο ζωτικός χώρος του κράτους και οι πολίτες που τον κατοικούν είναι εντελώς απροστάτευτοι – οι τελευταίοι απαγορεύεται να αντισταθούν ακόμα και όταν κάποιος εισβάλλει στο σπίτι τους ένοπλος και σπάζοντας την πόρτα. Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει καμία συνοχή και καμιά κοινά αποδεκτή αξία ενώ το μόνο που αναπαράγεται είναι η ηλιθιότητα.

 
Η καταρράκωση των θεσμών που αποτελούν τις συντεταγμένες μιας κοινωνίας δεν γίνεται σε μια νύχτα ούτε περισσότερο γίνεται «κατά τύχη» ή «από σύμπτωση».  Είναι αποτέλεσμα οργανωμένης δράσης, έχει επιδιωχθεί με πολλούς τρόπους και για μεγάλο χρονικό διάστημα.  Δεν είναι συνωμοσία, είναι ο ορισμός της συνωμοσίας.

 
Οι καθημερινοί βλάκες επειδή για αντικειμενικούς λόγους δεν μπορούν να οργανώσουν οι ίδιοι ούτε κακόγουστη φάρσα σε κοινό γνωστό, πιστεύουν φανατικά ότι δεν υπάρχουν συνωμοσίες αγνώστων εναντίον τους.  Στη βιασύνη τους να απαξιώσουν οποιονδήποτε έχει διαφορετική γνώμη από αυτούς, παραλείπουν να διαβάσουν τα ακλόνητα πραγματικά στοιχεία. Έχοντας την πεποίθηση ότι είναι τα εξυπνότερα όντα στον πλανήτη Γη δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτούν ότι κάποιος πιο έξυπνος από αυτούς τους την έφερε και τους άφησε ταπί και με το σκατό στη μούρη.
 
 
Την ίδια ακριβώς παράλογη πίστη του αντι-συνωμοσιολόγου την συναντάει κανείς στον αρρωστημένο τζογαδόρο ο οποίος πιστεύει πάνω απ’ όλα στην ακεραιότητα του παιχνιδιού και στην τιμιότητα του λεσχιάρχη.  Όσο και να προσπαθεί κανείς να πείσει με λογικά επιχειρήματα τον αιώνιο μαλάκα ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη και ότι τον μαδάνε ασύστολα, χάνει την ώρα του.  Και πάλι, το μόνο που έχει να κάνει ο διανοητικά καθυστερημένος χασούρης είναι η απλή λογική σκέψη ότι ενδέχεται να υπάρχουν κάποιοι πιο έξυπνοι, πιο οργανωμένοι και με περισσότερα λεφτά από αυτόν.
 
 
Το πολιτειακό πόκερ είναι πολύ εύκολο να στηθεί γιατί οι βλάκες είναι προβλέψιμα ζώα της συνήθειας. Πρόκειται για λάτρεις της ρουτίνας που αρνούνται πεισματικά να βάλουν το πορδομυαλό τους να δουλέψει με διαφορετικό τρόπο από εκείνον που τους δίδαξαν οι πονηροί κωλομπαράδες στο γαμιοσχολείο.  Εξακολουθούν να παπαγαλίζουν αρχιδιές χωρίς να τις καταλαβαίνουν και αποφεύγουν την κριτική σκέψη ως μολυσματική ασθένεια.  Η κατάληξή τους είναι προδιαγεγραμμένη αφού πέφτουν στα νύχια απατεώνων σωτήρων και σπαταλούν την ενέργειά τους σε προκαθορισμένου βεληνεκούς αντιδράσεις. Η βάπτισή τους στα κατουροσκατά και η τελική πορεία τους προς τον βορβορώδη πάτο του καπιταληστρικού βόθρου είναι εγγυημένη.
Σε αυτή την μεγαλειώδη διαδρομή των ηλιθίων προς τον σκατοβυθό  (στην οποία συμπαρασύρουν τους πάντες και τα πάντα), το άγιο σύστημα επεμβαίνει χειρουργικά. Διάφοροι κλανοφιλόσοφοι και πουτσοδιανοούμενοι εισάγουν ιδεολογήματα που μοναδικό σκοπό έχουν να εντείνουν την υπάρχουσα σύγχυση και να μην αφήσουν ούτε μισή πιθανότητα ορθολογικής αντίδρασης στο πόπολο. Οικονομικές ουτοπίες, πολιτικές κλανούμπες και μεταφυσικές πίπες έρχονται να μας ζαλίσουν τα ήδη πολλαχώς ταλαιπωρημένα αρχίδια. Πυρήνας εκπόρευσης των περισσοτέρων από αυτές τις κοπροφιλικές ξεστραβόλες είναι το ενοχικό σύμπλεγμα που έχει εισάγει εν μέσω αγάπης και λουλουδιών η εξ ανατολών θρησκεία των δούλων. 
 

Οι μαυρορασοφόρες ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΕΣ δια πυρός και σιδήρου κατάφεραν μετά από αιώνες να πείσουν το ανεγκέφαλο κατσικοειδές ποίμνιό τους ότι η αγάπη ανακαλύφθηκε από κάποιον ανύπαρκτο Ιουδαίο. Ο μπινές αυτός θυσίασε δήθεν το τομάρι του για τον άνθρωπο και άλλες τέτοιες μάντολες.  Οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν καταγράψει όλα τα είδη έρωτα από τον αμιγώς πνευματικό ως τον ξεκάθαρα πρωκτικό δεν αναφέρονται ούτε καν ως υποσημείωση στις μειξοεβραϊκές αυτές (αντι)γραφές.  Ακόμα και στην μη χρήση βίας οι χατζηρουφιάνοι έρχονται τουλάχιστον μισή χιλιετία μετά τον Σωκράτη.
 
 
Το πόσο απίθανο είναι να ανακάλυψε οτιδήποτε σχετικό με τον έρωτα ή την αγάπη αυτή η ερπετοειδής φάρα γίνεται κατανοητό αν ρίξει κάποιος μια ματιά στο σημερινό Ισραήλ. Η αγάπη είναι παντελώς ανύπαρκτη και ως συναίσθημα και ως ιδεολογία σε αυτό το καταραμένο οικόπεδο του Γιαβέ.  Αντίθετα, το μίσος που παράγεται εκεί είναι τόσο πολύ και τέτοιας τοξικότητας που μολύνει και δηλητηριάζει ολόκληρο τον πλανήτη.  Διαχρονικά, το μόνο που έχει ανακαλύψει και καλλιεργεί αυτό το εξωγήινο σαυρόσχημο είδος είναι την διεστραμμένη έλξη του θύματος προς τον βασανιστή και την αγάπη προς το κίτρινο μέταλλο και τον τόκο.
 
Η συφιλιδική μήτρα του Ιουδαϊσμού που ξέρασε τον Αβραάμ και το γαμημένο σκατόσογό του έχει παραγάγει και τις δύο αντίπαλες συμμορίες, τον Χριστιανισμό και τον Μωαμεθανισμό, με συγκεκριμένες προδιαγραφές.  Πρόκειται για δύο εξίσου απολυταρχικές και μοχθηρές μασονίες των οποίων η συνεργασία με την  μαφία των εξουσιαστών είναι προφανέστατη.  Τα σχέδια που καταστρώνουν συνεχώς αυτές οι μιαρές αδελφότητες, ποτέ δεν έχουν να κάνουν με την πρόοδο ή την ευημερία των ανθρώπων. Μόνο που τα θρησκευόμενα δίποδα ζώα, εγκλωβισμένα στην μεταφυσική φάκα, αρνούνται να δουν ακόμα κι αυτό.

 
Το σίγουρο σημείο εκκίνησης οποιασδήποτε πολιτικής συζήτησης είναι το ότι υπάρχουν προβλήματα.  Το πού και το πώς λύνονται αυτά έχει κεφαλαιώδη σημασία. Αν φάει κανείς το δόλωμα ότι «δεν γίνεται τίποτα» ότι «η υπομονή του θα ανταμειφθεί αλλού» και ότι «ο μεσσίας θα ξανάρθει να τον απελευθερώσει», την γάμησε.  Εξαρχής δέχεται ότι είναι δούλος κάποιου (ποιού;) που σημαίνει και ότι ποτέ δεν θα είναι ελεύθερος αλλά στην καλύτερη περίπτωση απελεύθερος. Το θρησκευτικό πακέτο παραδίδεται μολυσμένο εκ κατασκευής. Είναι το εργαλείο των εξουσιαστών για να κρατούν τις μάζες μαστουρωμένες και ανίκανες να διεκδικήσουν οτιδήποτε έχει αξία.  
 
Εννοείται ότι κανείς δεν πρόκειται ποτέ να έρθει από το υπερπέραν για να  απελευθερώσει τα εθελόδουλα γομάρια.  Ως παχιές αγελάδες θα αρμέγονται στο διηνεκές από τους περιούσιους και τους συνεργάτες τους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα αισθάνονται και ένοχοι ότι δεν αποδίδουν αρκετό γάλα στους δυνάστες τους. Όποιος υποστηρίζει την φωνή της λογικής (ακόμη και αν είναι ρασοφόρος, όπως π.χ. ο Παπαφλέσσας) γίνεται στόχος εξόντωσης από τα άγια ερπετά του εξουσιαστικού ιερατείου.
 

 
Το πιο χαρακτηριστικό φαινόμενο των παράξενων ημερών που ζούμε, πέρα από την κατακόρυφη αύξηση της ατομικής ηλιθιότητας, είναι ο διαδικτυακός εθνικισμός.  Ένας τοξικός εμετός από δημοσιεύματα καμένων και αγράμματων νεοελληναράδων έχει ψωλοχύσει τις οθόνες.  Γηπεδοκανίβαλοι, χριστιανοψυχάκηδες, δωδεκαβαρεμένοι,  μεταξόκαβλοι, χουντοβασιλόπουστες, αλλά και πολυάριθμοι έμμισθοι βαλέδες της ΕΥΠ και των ξένων πρεσβειών το έχουν ρίξει στο «πατριωτικό» μαγείρεμα.  Ανακατεύουν πολιτικές μπαρούφες, μοναστηριακές προφητείες, ιστορικές ανακρίβειες, προκλητικά ψέματα, θεωρίες πρωκτοσυνωμοσίας και ωρύονται ανορθόγραφα:
 
«Πώς κατάντυσαν την πατρίδα» (sic)
 
«Πώς έκαναν έτσι τιν Ελλάδα μας»  (sic)
 
«Να πάρουμε την πατρίδα μας πείσω» (sic)
 
Ώπα, φρένο… Για ποια πατρίδα μιλάτε ρε καφενόβιοι μαλάκες;
 
Πότε είχατε πατρίδα ρε αφιονισμένα παλιομούσκαρα;
 
Ποια «Ελλάδα σας» ρε ανίδεα γαϊδαροσαμάρια;
 
Ποιος την έκανε έτσι την χώρα ρε αμετανόητοι τραγογλείφτες, τραγοπουτάνες και τραγόδουλοι;
 
Ποιος κάνει κουμάντο στο κοπάδι τόσους αιώνες ρε όρθια γίδια;

…Ποια «Ελληνική»επανάσταση;  Πού τη βρήκαμε; Οι Άγγλοι μασόνοι στήσανε μια οικτρή παράσταση για να διαλύσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία επειδή εκείνη είχε ανοίξει παρτίδες με τους Γάλλους.  Άλλωστε χωρίς την ναυμαχία του Ναυαρίνου δεν θα υπήρχε ρουθούνι Νεοέλληνα σήμερα.  Θα σας έσφαζε όλους ο Μπραΐμης, ο πουστρο-Αιγύφτιος. Κι εσείς αιώνιοι σκλάβοι του Ιουδαίου Ιεχωβά τους μαζεύετε σήμερα όλους αυτούς τους λαθροβρωμιάρηδες απογόνους των αιμοβόρων Σαρακηνών και των μογγολοειδών μπασταρδόσαυρων, τους ταΐζετε και τους φιλοξενείτε αντί να τους περνάτε από το χατζάρι. 
 

 
Πρωτοστάτης στην τέχνη της πίπας -όπως πάντα- είναι το ξεκωλιασμένο παπαδαριό.  Αυτά τα άγια ρεμάλια σας πάνε βόλτα κάθε φορά.  Τόσες φορές σας έχουν διακορεύσει αυτοί οι σκατολάγνοι κίναιδοι αλλά δεν βάζετε μυαλό. Γι αυτό επιμένω ότι δεν έχετε οι περισσότεροι καμιά σχέση με το ιερό χώμα της Ελλάδας. Πέρα από το ότι το χέζουμε όλοι καθημερινά μαζί με τα σκατο-σκυλιά μας, εσείς το χέζετε και ιδεολογικά και συναισθηματικά.  Την αγάπη για την πατρίδα την έχει αντικαταστήσει μια παράλογη εμμονή στα λόγια και τις πράξεις ενός ανύπαρκτου πράκτορα. Τριπλή φόλα σας αξίζει, μια για το κάθε λειρί.  Χωνέψτε το: Αλλαγή ξένου αφέντη έγινε το ‘21. Ο ντόπιος κοτζαμπάσης έμεινε ο ίδιος. Το άθλιο ιερατείο έμεινε ολόϊδιο.  Το άγιο σύστημα απλά άλλαξε προσωπείο.  Αν σκεφτεί κανείς ότι οι όλοι οι αγωνιστές του ΄21 κατέληξαν στον τάφο, στην φυλακή ή στην απόλυτη φτώχεια ενώ οι Κωλέττηδες και οι Μαυροκορδάτοι ευημερούσαν μαζί με τους τεμπελοπαπάδες, σκατούλα ήταν η επανάσταση.  Δικαιολογία ήταν για να κρεουργήσουν όσους πραγματικούς Έλληνες είχαν ξεφύγει από τις προηγούμενες σφαγές της Ρώμης, του Βυζαντίου και της Τουρκιάς και για να φτιάξουν το άθλιο προτεκτοράτο που μας βασανίζει ως σήμερα ως «ανεξάρτητο» (της πούτσας) κράτος.

 
Τέτοια λαμογιοπουστιά που μας έχουν στήσει οι γυμνοπάπαροι με τις πίτες στα κεφάλια δεν θα μπορούσε ποτέ να εφαρμοστεί και να συντηρηθεί τόσες χιλιάδες χρόνια χωρίς την συνεργασία των ντόπιων ρασοσκατάδων.  Αυτές οι ξεχειλωμένες πετούγιες, άσχετα με τις κατά καιρούς «αντιεβραϊκές» τους διακηρύξεις, είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο της παγκόσμιας μητρικής στοάς. Εκτελούν πρόθυμα τις εντολές, είναι συνένοχοι σε όλες τις απάτες σε βάρος μας και εισπράττουν πάντα τοις μετρητοίς το αντίτιμο για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους υποχθόνιους αφέντες.
 

 
Τα παραδείγματα ατελείωτα και καθημερινά. Εμάς τους άφραγκους πολίτες μας γαμάει η ΕΚΤ, το ΔΝΤ, οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες ενώ την ίδια ώρα οι απλοί τράγοι κάνουν μπίζνες με τα μπλάνκο. Κι έχουν κρύψει και τα λεφτά για μετά. Έτσι κι αλλιώς ύστερα από μερικά χρόνια παραδικαστικού παζαρέματος η «αλήθεια» πάντα λάμπει και όλοι αθωώνονται στην γκρεκοχαβούζα.  Όπως ο Σουφραίμ, η πούστρα η Νου-Δούλα, ο Καραχέστης, τα αστροΠελέκια, οι πισωγλέντες, οι μιζαδόροι και τα λαμόγια του σιχαμερού Βατοπορνείου.  Και οι υπεράκτιες εταιρείες του βρωμοράσου και οι λογαριασμοί με τα εκατομμύρια πώς δικαιολογούνται άραγε; Αυτό ξέχασαν να μας το πουν οι κωλοτρυπίδες δικαστάρες μας και το -κατόπιν μυστικής συμφωνίας- «αθώο» τραγόσογο που τώρα θριαμβολογεί. 

Άλλοι τράγοι φτιάχνουν άδειες παραμονής στους λάθρο και ψήνουν ψαράκια. Άλλοι πασχίζουν να πείσουν τον λαό ότι οι εισβολείς «είναι άνθρωποι σε ανάγκη, άρα αδέρφια μας». Άλλοι προσυπογράφουν την Πανθρησκεία και κάνουν τον Κινέζο για τα παλαιά και τα καινούργια μνημόνια καθώς και για την εν εξελίξει γενοκτονία των Ελλήνων. Ό,τι και να σκαρώνουν όλοι τους, ένα είναι σίγουρο: Είναι μόνο λόγια. Ως οργάνωση ενώ έχουν συνωμοτήσει άπειρες φορές εναντίον του έθνους, δεν έχουν κουνήσει ποτέ ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι για να το υπερασπίσουν. Ούτε μια (1) γαμημένη φορά, έτσι για ξεκάρφωμα. Κι αυτό γιατί απλά δεν πιστεύουν στο έθνος.  Η έννοια του έθνους αντίκειται στα συμφέροντά τους. Πατρίδα τους είναι η υπόγεια ερπετοστοά που εδράζεται στην Ιουδαία, στο λίκνο της παγκόσμιας πουστιάς.
 

 
Τρία είναι τα σπορ στα οποία επιδίδεται μετά μανίας η συμμορία με τις μαύρες ρόμπες: η εξουσία, το χρήμα και ο πούτσος.  Χτίζουν εξουσιαστικούς δεσμούς με τις υπόλοιπες μυστικές αδελφότητες, συσσωρεύουν λεφτά χωρίς να βοηθάνε παρά μόνο τους δικούς τους και ρουφάνε ψωλές όλων των εθνικοτήτων καθότι βρίσκονται υπεράνω πολιτισμικών διακρίσεων.  Ζουν μια άνετη ζωή χωρίς έγνοιες, χωρίς το άγχος της επιβίωσης και είναι παραδομένοι στην κραιπάλη και στο αχαλίνωτο σεξ σε όλες τις εκδοχές του.  Αλίμονο στα παιδάκια που πέφτουν στα γλοιώδη ιερά πλοκάμια τους.  Οι αόρατοι προστάτες έχουν φροντίσει ακόμα και για την ατιμωρησία αυτών των σαρκοφάγων δράκων με ανθρώπινη μορφή.  Τα σάπια ΜΜΕ αποσιωπούν τις βρωμιές τους ενώ η γάγγραινα που λέγεται «δικαιοσύνη» τους αθωώνει.  Αυτή η μαγάρα ο παπαδοσυρφετός είναι ο καρκίνος που τρώει αιώνες τώρα τα σωθικά του έθνους.  Και μη νομίσει κανείς ότι το αρχαίο ιερατείο ήταν καλύτερο.  Διαβρωμένη συμμορία του κερατά ήταν και δαύτο. Προδοτικά φίδια ήταν οι ιερείς και τα τσάκωναν από τους Πέρσες. Σε κάθε εμφύλιο πόλεμο έπαιρναν 10 % των λαφύρων.  Έβαζαν τους Έλληνες να σκοτώνονται μεταξύ τους κάθε τόσο με χρησμούς και ρουφιανιές για να οικονομάνε οι ναοί τους.  Γαμώ τους 12 θεούς, γαμώ τον ένα Θεό, γαμώ και τον μεσσία και όλους τους προφήτες.  Σκατά σε όλα τα δόγματα, κουράδια στα εξ αποκαλύψεως μπακαλοτέφτερά τους και τσερλιό στην μοχθηρία των ιερατείων τους.  Οι θρησκείες είναι αναστολή της εξέλιξης του ανθρώπου και ευτυχώς που κάτι φωτισμένοι ηγέτες εμφανίζονται αραιά και που και  περνάνε όλους τους ιερούς γαμιόληδες από το δρεπάνι.  Φυσικά κανένας θεός δεν έχει εμφανιστεί ποτέ για να σώσει τους μπινέδες που τον εκπροσωπούν.
 
Όλα ξεκινάνε από τον άνθρωπο και καταλήγουν στον άνθρωπο. Δυστυχώς ο άνθρωπος είναι ελαττωματικός ως συσκευή.  Αν όντως κατασκευάστηκε από κάποιο «θεό», τότε αυτός ο θεός ήταν και ο ίδιος ελαττωματικός.  Αν τον έφτιαξε επίτηδες ελαττωματικό, σημαίνει ότι ήταν και παλιόπουστας αποπάνω.  Σε κάθε περίπτωση ο άνθρωπος δικαιούται αποζημίωση για κακοτεχνία και έχει το δικαίωμα (για να μην πω το καθήκον) να στείλει στον αγύριστο τον δημιουργό του, αν ποτέ τον συναντήσει. 

 
Η αναζήτηση του κατασκευαστή και των κινήτρων του είναι μια άλλη θεματική η οποία - καθόλου παράδοξα όπως θα δούμε παρακάτω- εμπλέκεται στην λύση των γήινων προβλημάτων. Η εγγενής ατέλεια του ανθρώπου είναι το μεγάλο πρόβλημα. Επειδή αυτό δεν λύνεται εύκολα, πάμε πρώτα σε αυτά που λύνονται.
 
Είναι γεγονός ότι σχεδόν όλοι έχουν παραδοθεί στο χρήμα. Αυτοί που έχουν αρκετό ποτέ δεν το χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής των άλλων ή για να κάνουν καλό. Δεν το χρησιμοποιούν ούτε για να βελτιώσουν τις δικές τους ζωές. Το έχουν μόνο για να βλάπτουν τους άλλους και το περιβάλλον. Μόνο για να κάνουν κακό. Μόνο για να καταστρέφουν ό,τι όμορφο υπάρχει σε αυτό το παγκόσμιο ψυχοκωλάδικο.  Το κακό βρίσκεται στην συγκέντρωση του χρήματος. Όχι του τίμιου χρήματος αλλά του κλεμμένου, του βρώμικου, του ανήθικου χρήματος. Αυτού του κεφαλαίου που έχει δημιουργηθεί με κλεψιές, με τοκογλυφίες και με πουστιές. Ο φτωχός ποτέ δεν γαμάει τις συνθήκες.  Με το λίγο μυαλό του, έχει καταλάβει ότι δεν τον συμφέρει. Αυτό που θέλει είναι να κάνει τη δουλίτσα του, να πληρώνει τις υποχρεώσεις του και να ζει αξιοπρεπώς. Ποτέ το κοινωνικό συμβόλαιο δεν καταλύεται από τους κάτω. Οι επάνω είναι αυτοί που ζητούν λεφτά, τόκους, σώματα και ψυχές. Αυτοί μεταλλάσσουν τους κάτω, τους κάνουν επαναστάτες, κομμουνιστές, φασίστες, εθνικιστές, ρατσιστές, αντίφα, αναρχοάπλυτους, φονταμενταλιστές ή απλά ηλίθιους του fb. Ο πλούσιος είναι ο αφερέγγυος, το λαμόγιο, ο ληστής, ο κατ’ εξακολούθηση παραβάτης.
 
Το 8912 (βαρβαρικόν έτος 1912) το Κογκρέσσο των ΗΠΑ έχει διορίσει μια επιτροπή να διευρευνήσει τα αίτια της αυξανόμενης κοινωνικής αναταραχής που φαίνεται να ακολουθεί το χρηματο-οικονομικό κραχ του 1907.  Μετά από επιστάμενη έρευνα, η επιτροπή αποφαίνεται ότι ο κύριος λόγος της αναταραχής είναι η αύξηση του κόστους ζωής ύστερα από τακτικές των τραστ και των μονοπωλίων καθώς και η εξωφρενική συσσώρευση πλούτου στα χέρια των λίγων. Αυτά συμβαίνουν ενώ οι πολίτες ήδη υποφέρουν από την βαριά φορολογία λόγω του πολέμου.  Η επιτροπή προτείνει ως λύση την τροποποίηση του φορολογικού συντελεστή κληρονομιάς ούτως ώστε να μην μπορεί κανείς να κληρονομήσει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια. Αυτά τα χρήματα είναι παραπάνω από αρκετά για την σίτιση και την μόρφωση μιας οικογένειας ενώ δεν αφήνει τον πλούτο να περνάει στα χέρια εκείνων που δεν έχουν συνεισφέρει στην δημιουργία του. Πρόκειται για το περίφημο Ψήφισμα 21, την πιο ρηξικέλευθη αλλά και ακριβοδίκαιη λύση για την θεραπεία της κοινωνικής ανισότητας.  Δυστυχώς το εκπληκτικό αυτό ψήφισμα χάνεται στα γρανάζια του νομοθετικού μηχανισμού, φυσικά κατά σύμπτωση. Αντί για δικαιότερο φορολογικό σύστημα, τον Δεκέμβριο του 1913 δημιουργείται η FED, αυτή η αντεθνική πουστιά που σήμερα έχει φέρει τον πλανήτη στο χείλος ενός πολέμου που μάλλον θα είναι ο τελευταίος της γνωστής ιστορίας.

 
Πριν από χρόνια έκανα ένα πείραμα. Σε μια ομάδα ατόμων με διαφορετικό κοινωνικό και πολιτικό υπόβαθρο αλλά με πανεπιστημιακή μόρφωση ανέφερα την ιστορία αυτή και αφού εξαρχής πήρα θέση υπέρ του ψηφίσματος, τους ζήτησα την άποψή τους.  Ξαφνικά έγινε της πουτάνας. Κόντεψαν να με φάνε ζωντανό.  Όλοι αυτοί οι δήθεν «προοδευτικοί» και με «φρέσκες» ιδέες νέοι άνθρωποι έβγαλαν από μέσα τους τον πιο μίζερο και πιο ηλίθιο μικροαστό που είχα δει ποτέ μου. Αμέσως άρχισαν να κατηγορούν το ψήφισμα ως «φασιστικό» αρνούμενοι να δουν ή έστω να συζητήσουν την ακριβοδίκαιη και κοινωνικά θεραπευτική λογική του.  Όταν τους ζήτησα να επιχειρηματολογήσουν πάνω στην χρησιμότητα της ύπαρξης τεράστιων περιουσιών οι οποίες αποδεδειγμένα λειτουργούν εναντίον του κοινωνικού συνόλου και της συνοχής του, άκουσα του κόσμου τις παπάρες. Ασυναρτησίες περί «ελευθερίας της βούλησης» σαν κι αυτές που έκλανε ο γνωστός αρχίδας Ανανδριανόπουλος.   Ως προς το «γιατί θα πρέπει κάποιος ο οποίος δεν έχει συμβάλει καθόλου στην δημιουργία μιας περιουσίας να κληρονομεί δισεκατομμύρια», πήρα την εκπληκτική απάντηση ότι «είναι φασίστας όποιος υποστηρίζει την φορολογία της περιουσίας».  Στην ψηφοφορία που επακολούθησε οι ψήφοι ήταν 9-1 εναντίον του ψηφίσματος.  Τελικά η περιουσία δεν φορολογήθηκε αλλά η ουσία διέφυγε εντελώς από την πλειοψηφία των (κυριολεκτικά) πειραματόΖΩΩΝ

 
Είπαμε ότι ο άνθρωπος είναι ελαττωματικός.  Όμως από πού πηγάζει αυτή η ελαττωματικότητα;  Είναι μόνο στα γονίδια ή υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που την ενισχύουν και την αναδεικνύουν;  Επειδή το πείραμα είχε και δεύτερο μέρος, αφού τελείωσε η ψηφοφορία έδωσα συγχαρητήρια σε όλους για την απόφασή τους. Τώρα όμως θα έπρεπε να αναλύσουμε γιατί εννιά μισθοσυντήρητοι ψήφισαν μονοκούκι υπέρ των μεγιστάνων και εναντίον των συμφερόντων τους.  Στο κάτω-κάτω τι τους ενδιέφερε αυτούς που δεν είχαν ούτε πενήντα χιλιάρικα αν θα φορολογηθεί όποιος κληροδοτήσει στους απογόνους του πάνω από ένα εκατομμύριο;  Τους είπα ότι η σκληρή αλήθεια σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που είχαμε ως εκείνη την στιγμή ήταν ότι κανένας μας δεν είχε πιθανότητα να αποκτήσει ποτέ πάνω από τριακόσια χιλιάρικα (λίαν επιεικώς). Φυσικά υπό την προϋπόθεση να μη γίνει πόλεμος, χρεωκοπία, επανάσταση, αλλαγή νομίσματος, κλπ., οπότε θα κινδυνεύαμε να χάσουμε κι αυτά που είχαμε. Τότε έγινε η πραγματική μάχη.  Εκτός από «φασίστα» με κατηγόρησαν και ως «ανεπανόρθωτα συμπλεγματικό» και η συζήτηση τινάχτηκε υπέροχα στον αέρα.  Αργότερα, οι μισοί βρήκαν κάποια άλλη πρόφαση και μου έκοψαν και την καλημέρα.  Τελικά η ιδιοκτησία αποδεικνύεται ότι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ταμπού του νεοραγιά. Το πρώτο είναι το υπερ-εγώ του.
 
Αντικειμενικά, με απλούστατα νομοθετικά μέτρα τα περισσότερα πολιτικο-κοινωνικά προβλήματα λύνονται.  Αυτό που δεν λύνεται είναι το ατομικό φαντασιακό του μικροαστού.  Η μεγαλομανής ελπίδα του ότι θα γίνει μεγιστάνας κάποια μέρα δεν παίρνει γιατρειά.  Όμως αυτό δεν υπάρχει στα γονίδια.  Η παράλογη πίστη σε κάτι μπορεί να μην έχει ορατή σύνδεση με την θρησκεία αλλά βρίσκεται στην ίδια περιοχή του υποσυνείδητου με δαύτην και καλλιεργείται παράλληλα. Παρόλη την ομιχλώδη παρεμβολή της πίστης, η επιβίωση εξακολουθεί να εξαρτάται άμεσα από την λογική.
 
Ο πρωτόγονος δεν είπε ποτέ «Ο θεός / η τύχη θα μου στείλει αύριο ντελίβερι ένα μαμούθ».  Αντίθετα σκέφτηκε: «Το μαμούθ πάει στο νερό. Τα χνάρια του περνάνε ανάμεσα στους δύο βράχους. Εκεί θα του την στήσω παγάνα να το κάνω σουβλάκι». Το να πιστεύει κάποιος ότι η ευημερία θα έρθει από μόνη της ή ότι ο ίδιος αποτελεί ευνοούμενο του θεού μπορεί να τον κάνει να πορεύεται με άγνοια κινδύνου.  Είναι πιθανό έτσι να κερδίσει μερικές μάχες αλλά θα χάσει τον πόλεμο γιατί πέρα από το ότι είναι προβλέψιμος δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις επιτυχίες του επιδιώκοντας ένα λογικό κέρδος.  Η μεγαλομανία κατά απαρέγκλιτο κανόνα οδηγεί στην ήττα.
 
Το πολιτικό και το θρησκευτικό μαντρί είναι επικαλυπτόμενες επιφάνειες. Γι αυτό και στις περισσότερες χώρες η εκκλησία είναι αναπόσπαστα δεμένη με το κράτος. Με περιτύλιγμα διάφορες μαλακίες περί «αγάπης στον συνάνθρωπο», «φιλανθρωπίας» και «κοινωνικής προσφοράς» τα λαμόγια των θρησκειών βρίσκονται πάντοτε μέσα στις εξελίξεις μόνο για να αποπροσανατολίζουν τις μάζες από τα πραγματικά προβλήματα και για να μεριμνούν ότι λύσεις που να θίγουν την άρχουσα συμμορία δεν θα εφαρμοστούν ποτέ.
«Όταν όλοι οι άνθρωποι ακολουθήσουν τον λόγο του Θεού, θα επικρατήσει ειρήνη στον κόσμο».  Έτσι δεν λένε οι παπάδες;  Δεν έρχονται να μου κάνουν λίγο αέρα στ’ αρχίδια και να τους ταΐσω σκατουλάκι αλά κρεμ; Ξέρουν πολύ καλά οι γλιτσόπουστες ότι δεν γίνονται αυτά που κηρύσσουν.  Άσε που δεν τους συμφέρει να γίνουν. Αν επικρατούσε ειρήνη τώρα, τι ανάγκη θα υπήρχε για Δευτέρα Παρουσία, Ημέρα της Κρίσης και άλλες τέτοιες θεόσταλτες πίπες;
 

Μήπως άραγε είναι σύμπτωση τώρα που η καπιταλιστική οικονομική φούσκα πάει για αναγκαστικό σκάσιμο το ότι τα μουσουλμανικά ζώα ανακάλυψαν ότι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με τα χριστιανά ζώα; Αν όλη αυτή την προβοκάτσια με τις νέες αμερικανικές σταυροφορίες και τους βομβαρδισμούς των ισλαμικών περιοχών την έχει στήσει η πλουτοκρατική ελίτ, οι θρησκείες γιατί συμμετέχουν;  Γιατί δεν αποκηρύσσουν τις πολιτικές ηγεσίες και την τραπεζο-χρηματιστηριακή μαφία; Από ποιον παίρνουν εντολές αυτά τα μουνιά οι πάπες, οι πατριάρχες και οι μουλάδες; 

 
Ας δεχτούμε ως υπόθεση εργασίας ότι όλα είναι τυχαία. Και η κρίση χρέους, και οι τόμαχωκ, και η τζιχάντ, και η εμφάνιση του ISIS, και η λαθροπλημμύρα. Αυτό που δεν στέκει λογικά είναι το γιατί όλοι οι εμπλεκόμενοι ακολουθούν την καθιερωμένη γραμμή χωρίς κανείς να διανοείται να κάνει το αυτονόητο;  Γιατί αφού είναι ολοφάνερο πως οι κεντρικές τράπεζες με τις ΠΟΥΣΤΙΕΣ τους δημιούργησαν την κρίση δεν μιλάει κανένας εναντίον τους; Γιατί ο πλανήτης ολόκληρος ασχολείται με την ψεύτικη τρομοκρατία πενήντα φανατικών και δεν ασχολείται με τα βαμπίρ που συνεχίζουν να του ρουφάνε το αίμα; Γιατί κανείς δεν τολμάει να πει ποιοι είναι αυτοί που έχουν πνίξει όλες τις χώρες με ανύπαρκτα χρέη και οδηγούν την ανθρωπότητα στη σφαγή; Και το σημαντικότερο: Γιατί θα πρέπει σώνει και καλά τα ανύπαρκτα χρέη να πληρωθούν στους αόρατους δανειστές;
 

Το δικό μας πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από εκείνο των υπολοίπων εθνών.  Όχι γιατί χρωστάμε περισσότερα δις αλλά γιατί έχουμε τρομερές ευθύνες γι αυτό που συμβαίνει.  Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτή η πουτσόλα που αποκαλείται «δυτικός πολιτισμός» είναι θεμελιωμένη σε κείμενα που έχουν γραφτεί στην γλώσσα μας.  Η αρρώστια που βασανίζει τον πλανήτη, η «δημοκρατία» γεννήθηκε στο χώμα που κατουράμε.  Όλη η δογματική της χριστιανοσυμμορίας αλλά και αυτές των αντιπάλων της έχουν δομηθεί πάνω σε επιχειρήματα Ελλήνων φιλοσόφων. 
Και όμως. Αν εξετάσει κανείς με προσοχή και συνέπεια αυτόν τον δήθεν ελληνογενή πνευματικό κόσμο, θα διαπιστώσει πως τίποτε από όλα αυτά που αποδίδονται στους αρχαίους προγόνους μας δεν είναι αυθεντικά ελληνικό.  Πρόκειται για διαστρεβλωμένες και μαϊμουδεμένες εκδοχές που εκπηγάζουν από το υπέρτατο μασονείο της Βρωμουσαλήμ και τις υποστοές του Λονδίνου και της Ουάσιγκτον.  Το ερώτημα είναι ποιος μπορεί να καταλάβει την διαφορά; Οι ανά τον κόσμο αποδέκτες δεν είναι ικανοί γιατί δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα, ενώ οι χριστιανάρες απόγονοι των Ελλήνων αναρωτιώνται δύο χιλιάδες χρόνια για την καθαρότητα του αίματός τους και αδυνατούν να ασχοληθούν με άλλα θέματα.
 
 
Ακόμα κι έτσι, οι ευθύνες μας παραμένουν οι ίδιες. Αν το δούμε μεταφορικά, ο πλανήτης έχει παγιδευτεί με ένα περίπλοκο μηχανισμό, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και κανείς δεν γνωρίζει πώς να σταματήσει το κωλορόλογο.  Κι αυτό γιατί η συνδεσμολογία του μηχανισμού είναι ολόκληρη στα ελληνικά.
 
 
Κλασικό παράδειγμα μεταφυσικής εκτροπής όπου η αναζήτηση του κατασκευαστή του ανθρώπου εμπλέκεται στα πραγματικά δρώμενα είναι η σχετικά πρόσφατη Ιερά Υδροχοϊκή Σινδόνη η οποία εν πολλοίς μας αποκαλύπτει ότι ο Μεσσίας θα είναι …Έλληνας.  Δεν μας λέει το όνομα, αλλά επειδή είμαι μαρτυριάρης θα το ξεράσω: τον λένε Μαρδοχαίο Ταλμουδόπουλο του Μωυσή και της Εσθήρ.  

 
Ο πυροβολημένος τρίκλανος σεντονάρχης και διακεκριμένος τυροκόμος ξεδίπλωσε μια ανεκδιήγητη γενεαλογία βιβλικού τύπου. Πάντα κάτι προσπαθεί να πεί ο Ξερολαϊανού αλλά τον πνίγει η χριστιανοεβραϊκή πούτσα που έχει στο στόμα Του.  Ομολογώ πως ούτε αυτή τη φορά κατάφερα να παρακολουθήσω την μεγαλοφυή σκέψη Του ως το τέλος και έμεινα με την απορία: ο Μεσσίας θα είναι Έλληνας μεταμφιεσμένος σε Εβραίο;  Έλα ρε! Παίζει κάτι τέτοιο; Δλδ θα τους στήσουμε τέτοια μηχανή των τσιφούτηδων;  Θα αναστηθεί ο Φουράκης.
Επειδή όλοι το πάνε στο πλάγιο και κανείς δεν κόβει στα ίσια, μου φαίνεται ότι πάλι σε μένα πέφτει ο γαμιοκλήρος να εξαγάγω τον όφιν εκ της οπής.
 

Είτε γουστάρετε να τον μασήξετε είτε όχι, ο ταραμάς είναι ο εξής: Ανήκουμε παρά την θέλησή μας σε μια προνομιούχο μειονότητα, σε μια παράξενη ελίτ.  Οι περισσότεροι το αγνοούμε αφενός γιατί κανείς δεν μας το είπε ποτέ και αφετέρου γιατί εκατομμύρια παντογνώστες πασχίζουν να μας πείσουν για κάτι εντελώς παράλογο: το ότι δεν ανήκουμε πουθενά. Πώς γίνεται αυτό μόνο ίδιοι ξέρουν. Ακόμα και οι γύφτοι ανήκουν κάπου, έχουν φυλή, είναι Βρομά. Εμείς πώς γίνεται να μην ανήκουμε σε καμία εθνότητα; Δεν είμαστε Σέρβοι, δεν είμαστε Βούλγαροι, δεν είμαστε Αλβανοί, δεν είμαστε Ρουμάνοι, δεν είμαστε Τούρκοι, τι είμαστε επιτέλους;  Γιατί όλοι οι γείτονές μας έχουν δικαίωμα στην εθνική ταυτότητα εκτός από εμάς; Εμάς σκύλα μας γέννησε;

 
Γιατί η βρωμερή αριστερά (ΚΚΕ, Σύριζα, αναρχοψωριάρηδες και όλα τα υπόλοιπα σαπισμένα χύσια του Μαρξ) έχει λυσσάξει εδώ και εκατό χρόνια να εξαφανίσει έστω και αυτή την φθαρμένη και λερωμένη ελληνική ταυτότητα; Από ποιον παίρνει εντολές αυτό το απολιθωμένο κομμουνιστικό καφεκοπτείο; Αφού η σοβιετική μαλακία σαπίζει εδώ και 30 χρόνια στον τσιμεντένιο τάφο της, από ποιον χρηματοδοτείται ΤΩΡΑ η αριστερή αρχιπουστιά του Περισσού και της Αθήνας;  
 
Τυχαίο είναι που όποιος ασχοληθεί λίγο παραπάνω με την αρχαία φιλοσοφία την κοπανάει τρέχοντας από το αριστερό μαντρί; Γιατί αριστεροί και αναρχοαυτιστικοί παθαίνουν αμόκ μόλις ακούν την λέξη Έλλην (στα αρχαία).  Γιατί τους γυρίζουν η γλώσσα και τα μάτια τους ανάποδα; Γιατί βγάζουν πράσινους αφρούς από τα ρουθούνια;  Για ποιο λόγο άραγε τους την σπάει ακόμα και η έκφραση «ελληνική φέτα»; Οι ίδιοι τι εθνικότητας είναι; Μήπως εκείνης του σκατόψυχου Μπεναρόγια;
Οι σφετεριστές της γνώσης τίποτα δικό τους δεν έχουν. Πήραν τα λάθη των αρχαίων Ελλήνων, τα μετέτρεψαν σε όπλα και πυροβολούν τον πλανήτη. Μόνο εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε και το γνωρίζουν.  Πάψτε λοιπόν να σκέφτεστε γραμμικά. Όσα μνημόνια και να υπογράψουμε δεν πρόκειται να μας αφήσουν σε χλωρό κλαρί.  Η «διαπραγμάτευση» και η συνεχής ψυχολογική πίεση δεν έχουν σχέση με το χρέος, με την ΑΟΖ ή με τα γεωπολιτικά συμφέροντα. Είναι τακτικός αντιπερισπασμός.  Δεν μας αφήνουν ούτε μια στιγμή να ηρεμήσουμε και υπάρχει λόγος γι αυτό.

 
Επί είκοσι ολόκληρους αιώνες η ελληνική ταυτότητα δέχεται τα ύπουλα πυρά και την μεθοδευμένη λάσπη του εβραιοχριστιανισμού και επί έναν αιώνα υφίσταται την επιστημονικοφανή λοιδωρία και τις μνησίκακες επιθέσεις του κομμουνισμού.  Όλος αυτός ο ελληνόφωνος ιουδαϊκός οχετός βρίσκεται τώρα στο ζενίθ της δραστηριότητάς του.  Μήπως νομίζετε ότι είναι τυχαία η ανίερη συμμαχία του κνιτόπανου Τσίπρα με τον πορδοδεξιό Καμμένο; Τώρα μας βαράνε όλοι οι πούστηδες μαζί. Η Εκκλησία κρατάει το ποίμνιο φιμωμένο και με δεμένα μάτια ενώ τα κομμούνια τσακίζουν τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες και μπάζουν θανάσιμους εχθρούς από όλες τις πύλες.  Αγαπητά  μου γιδάκια, έχουμε μπει στην τελική φάση.
 

Όμως ποια είναι αυτή η προνομιούχος μειονότητα στην οποία ανήκουμε;  Και ποια ακριβώς είναι τα προνόμια που διαθέτει;

 
Ειλικρινά δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την διάθεση να αραδιάζω λογικά επιχειρήματα απέναντι σε μυαλά που επί δεκαετίες έχουν εκπαιδευτεί να κρίνουν μόνο με το ηλίθιο συναίσθημα. Γι αυτό θα ακολουθήσω διαφορετική τακτική.

 
Θα το πω αλλιώς: Η Κίνα έχει 1,5 δις σαύρες. Η Ινδία μαζί το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές πάνω από 2 δις. Παρά τον πληθυσμό τους, όλα αυτά τα κράτη δεν αποτελούν τίποτε άλλο από τεράστια μηδενικά στον παγκόσμιο χάρτη.  Οροσειρές κρέατος και φολίδων.  6 δις δίποδα (μαζί με τους πεθαμένους), πόσους φιλοσόφους έχουν έχουν βγάλει τα τελευταία εκατό χρόνια; Τον Ραζνίς και τον Μαχαρίσι;  Δισεκατομμύρια είναι οι Ασιάτες ήδη από την εποχή του Μεγαλέξανδρου. Ποια είναι η συμβολή τους στον παγκόσμιο πολιτισμό; Το ότι αμόλαγαν κάθε τόσο τα μογγολικά υπο-είδη να ισοπεδώνουν ό,τι είχε μείνει όρθιο από τους δικούς μας εμφυλίους; Πού βρίσκονται τόσους αιώνες; Σε χειμερία νάρκη; 

 
Ξύπνησε –λένε- ο γίγαντας. Ποιος γίγαντας; Οικονομικές φούσκες είναι η «ανάπτυξή» τους. Οι δυτικοί τους έδωσαν τα εργοστάσια και τις πατέντες και τους άνοιξαν τις αγορές.  Κίνα, Ινδία και τα ρέστα είναι τώρα οι πιο μολυσμένες περιοχές στον πλανήτη.  Ειδικά η πρώτη γαμιέται από παντού.  Γιατί είναι το «μέλλον». Το θεοσκότεινο εφιαλτικό μέλλον που ετοιμάζουν για όλους μας. Δισεκατομμύρια δυστυχισμένες υπάρξεις σαρδελοποιημένες σε θλιβερές πόλεις. Τοπία γεμάτα αιθαλομίχλη και οι σκυθρωποί σαυράνθρωποι να ταξιδεύουν συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι, με τι άραγε προορισμό;
 

Άμα κλείσουν τις αγορές οι ΗΠΑ και η Ευρώπη, οι κάτοικοί της αχανούς ασιατικής μυρμηγκοφωλιάς θα λιμοκτονήσουν μαζικά. Βέβαια ανά πάσα στιγμή μπορούν να εξαφανιστούν από προσώπου γης χωρίς να λείψουν σε κανέναν.  Πολλοί πήραν χαμπάρι ότι υπάρχει κάτι που λέγεται Μπαγκλαντές μόνο όταν η πρώτη λαίλαψ των λαθροβρωμιάρηδων έσκασε στην ευρωπαϊκή βλαχομάπα τους.  Είναι οφθαλμοφανές ότι ένας κόσμος με αφθονία σαυρών μόνο φτωχότερος, βρωμερότερος και αθλιότερος μπορεί να γίνει.
 
 
Αφού λάβατε την εικόνα, τώρα σβήστε την.  Φανταστείτε έναν κόσμο 8 δισεκατομμυρίων ο οποίος θα είχε όχι 3,5 δις (αυτή την εκδοχή δεν μπορώ ούτε εγώ να την διανοηθώ) αλλά 150 εκατομμύρια Έλληνες.  Τι μορφή θα παρουσίαζε αυτός ο κόσμος;  Θα ήταν ο ίδιος με τον σημερινό ή με τον σχεδιαζόμενο από κάποιους αυριανό;  Τα στοιχεία αυτή την στιγμή λένε ότι είμαστε 10 ψωροεκατομμύρια φραπέδες και έχουμε κάνει τη Γη πουτάνα.  Αν όντως ήμασταν ασήμαντοι και άχρηστοι όπως διατυμπανίζουν, γιατί να ασχολούνται μαζί μας;  Θα μας είχαν βαρέσει μια κοινή χρεωκοπία και θα μας άφηναν ήσυχους στη φτώχεια μας. Αντί γι αυτό, οι ΗΠΑ, η Ευρώπη, η Ρωσία, η Κίνα και ο υπόλοιπος ψευτόκοσμος χάνουν την ώρα τους διαρκώς με την πάρτη μας. Γιατί άραγε; 

 
Πολλαπλασιάστε επί 15 και προσθέστε την αυξανόμενη επιρροή του μεγέθους και την ιδεολογική επιτάχυνση.  Για λύστε αυτή τη γαμημένη εξίσωση φωστήρες μου και θα καταλάβετε.

 
 
Σε ένα κρίσιμο περιβάλλον όπως το σημερινό είναι φυσικό να γεννιούνται περίεργα όσο και επικίνδυνα ερωτήματα.  Το να μένουν για μεγάλο διάστημα αναπάντητα είναι κατάρα για το σύστημα. Και αυτό επειδή οι απαντήσεις που έρχονται αυθόρμητα είναι πάντοτε πιο επικίνδυνες από τις ερωτήσεις.  Εδώ επεμβαίνει η κατεστημένη εξουσία για να θολώσει τα νερά και να διακτινίσει τα ζώντα ζώα στον λαβύρινθο.


 
 
Κανονικά τα προβλήματα που αφορούν τις πρακτικές λεπτομέρειες της διαβίωσής μας θα έπρεπε να λύνονται επιτόπου με ανταλλαγή απόψεων και αμοιβαίους συμβιβασμούς ενώ τα ψυχολογικά προβλήματα θα έπρεπε να τα λύνει ο καθένας όπως θέλει στον ελεύθερο χρόνο του χωρίς να ενοχλεί τους όρχεις των υπολοίπων.  

 
 
Σαφώς ο κόσμος που ζούμε είναι δομημένος αντικανονικά.  Το αρνητικό επικρατεί.   Είναι το ιδανικό περιβάλλον για την είσοδο της μεταφυσικής στο παιχνίδι. Δεν αναζητούνται πια τα λαμόγια που βούλιαξαν τις τράπεζες και μας έριξαν στο λάκκο με τα παπάρια, αλλά η αναζήτηση στρέφεται στην ποιότητα της χάρης του αληθινού Θεού ο οποίος είναι πάντα πρόθυμος να μας παρηγορήσει στα δύσκολα και να μας βοηθήσει (φτάνει να μη ζητάμε σβήσιμο τόκων).  Πριν καλά-καλά αντιληφθούμε τι συνέβη, η αναζήτηση του δημιουργού έχει εισέλθει στην πολιτική και τα έχει κάνει όλα κωλοτρυπίδα. 
 

 
Η ενσταλαγμένη πίστη σε οντότητες πέραν αυτού του κόσμου έχει ως συνέπεια τον υποβιβασμό της λογικής σε εργαλείο μπακαλικής.  Ο νους παύει να λειτουργεί και το έργο του ανατίθεται σε μάτια, μύτες, αυτιά, γλώσσες, χέρια, τρίχες, αιδοία και ψωλές.  Ο ιδανικός ηγέτης παύει να είναι αρχόμενος που έγινε προσωρινά άρχων και που θα πρέπει να επιστρέψει το αξίωμα στην λήξη της θητείας του αφού αποδώσει λογαριασμό.  Γίνεται νταβατζής μεσσίας, ισόβιος τύραννος, ανεξέλεγκτος και ανεύθυνος, υπεράνω νόμων και ηθικής, με μόνο προϊστάμενο τον ανύπαρκτο πούσταρο που λέγεται Θεός.  Εδώ είναι όλη η πουστιά.  Το ιερατείο έχει μπει σφήνα στους θεσμούς και έχει μετατρέψει τον πολίτη σε δούλο. 

 
Επειδή οι αντιπρόσωποι του Αποδώ –όπως όλοι οι εξουσιαστές- δεν θέλουν να φαίνονται όλη την ώρα και να δίνουν στόχο, επιστρατεύουν μέσω του ιερού χρήματος διάφορους πιτσικόμηδες για τη χαμαλοδουλειά.  Αυτοί οι αναλώσιμοι βαλέδες αναλαμβάνουν (με το αζημίωτο) να κρατούν τα ζωντανά απασχολημένα με μια γκάμα από μάντολες η οποία ΠΑΝΤΑ περιλαμβάνει το υπερφυσικό και το απίστευτο.
Ξαφνικά ανακαλύπτονται χαμένες προφητείες κλανογερόντων, μαρμαροψωλοχυμένοι βασιλιάδες, διασυνδέσεις με τον Σείριο, μετοχές της Τραπέζης Ελεεινού Σπέρματος, εξωγήινες τεχνολογίες, και φυσικά τρισεκατομμύρια κουρκουμπίνια για να ταϊστεί το αδημονούν πλήθος των ηλιθίων.  Πριν 4 χρόνια στην παλιά Φατρία σας είχα επιγράψει ποιος είναι ο Ψώρρας και τι ρόλο παίζει. Ξαναδιαβάστε το απόκομμα.
 

 
Δεν έφτανε τόση λάσπη και τόσα ΣΚΑΤΑ που είχε πετάξει πάνω στην αρχαία και στην σύγχρονη Ελλάδα ο Ιουδαιοχριστιανισμός, δεν αρκούσε ο ύπουλος χριστιανο-ναζιστικός δωδεκαθεϊσμός της Χρυσής Γαβγής, ήρθε και ο πλακοστρωτής από την Πάτρα. Ήθελα να ήξερα πού στο διάολο τους ανακαλύπτουν αυτούς τους κουτσούς τυφλοπόντικες και τους κάνουν φίρμες σε μια νύχτα.  Άμα ο μυστικός σκάουτερ δούλευε για την Εθνική, εφτά μουντιάλ θα είχαμε πάρει περίπατο και άλλα τέσσερα στο μπάσκετ.
Υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι του εθνικού χώρου, αυτό της εθνοεκκεντρικότητας, το οποίο έχει διαφύγει από την καθοδήγηση της εβραιο-χατζαηαβάτικης συμμορίας αλλά και από το τοξικό καπέλωμα του μασονικού ψευτο-πολυθεϊσμού (12θεο και αρχίδια στον πούτσο λες και ξέρει η κάθε γκέι χλαμυδοφόρος σουπιά της μασονίας τι είναι η αρχαία θρησκεία).  Αυτό το κομμάτι της κοινής γνώμης έπρεπε πάση θυσία να ελεγχθεί και αν αυτό ήταν αδύνατο, να καούν ολοκληρωτικά τα πιστεύω και οι αξίες του. 
 
Το «τι δουλειά έχει με την αρχαία θρησκεία ο Σαύρας και η παρέα του», αν και είναι σωστό ερώτημα, δεν είναι αρκετά καίριο. Το ουσιαστικό ερώτημα θα έπρεπε να είναι «ποιος έδωσε εντολή να τους δοθεί χρόνος στα κανάλια»;  Εκτός αν νομίζει κανείς ότι ο τηλεοπτικός χρόνος χορηγείται έτσι αβασάνιστα και δωρεάν στον οποιονδήποτε.  
 

 
Αν από την μια πλευρά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την απύθμενη βλακεία των τηλε-ηλιθίων οι οποίοι πιστεύουν οτιδήποτε προέρχεται από το σκατόκουτο όσο εξωφρενικό και αν ακούγεται, από την άλλη δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι μουλιασμένοι σε χύσια ύαινας τηλεδημοσιοκάφροι δεν έκαναν όπως όφειλαν τη δουλειά τους (λέμε και καμιά μαλακία). Τα κνώδαλα των καναλαρχών όχι μόνο δεν αποκάλυψαν ποιος πραγματικά ήταν ο …μεγαλομέτοχος της Τράπεζας της Χαλιμάς και μεγαλέμπορος …διαστημικής τεχνολογίας, αλλά απέκρυψαν με επιμέλεια το επεισοδειακό παρελθόν και το παρόν του. Αν δεν έφτανε η κοινή λογική, αρκούσε μια μισάωρη βόλτα στα καφενεία της Πάτρας για να μάθει ο καθένας ποιος ήταν ο τύπος με τα πέτσινα τρισεκατομμύρια.  (Το ίδιο ισχύει τοπικά για κάθε λαμόγιο που μας εμφανίζουν στο τηλεοπτικό στερέωμα). Το ότι τώρα (αφού έχει γίνει η δουλειά) τα ΜΜΕ ανακαλύπτουν φίδια στην καρέκλα του Ψώρρα, μόνο ως υπέρτατο δούλεμα μπορώ να το εκλάβω. 


 
Κομβικό σημείο είναι ότι την ιστορία με τα μήδια την ξεκινάει η δηλητηριώδης σαρανταποδαρούσα που ονομάζεται Αντώνης Γεωργιάδης.  Αυτή η κραγμένη λούγκρα που ισορροπεί ανάμεσα σε σοσιαλδεξιά και ακροδεξιά πέη και ανάμεσα σε αρχαιοπεολειχία και εβραιοπρωκτολειχία, έχει αρκετά βεβαρημένο πολιτικο-θρησκευτικό και πρακτορικό μητρώο, αν θυμηθούμε τις κομματικές παρτούζες του με την άλλη εθνοβρωμούσα τον Καρατζαφύρερ.  Η μπουμπούκα είναι ανακατεμένη σε πάρα πολλές «περίεργες» υποθέσεις για να είναι άσχετη με αυτά που μας συμβαίνουν.  
 
Να σημειωθεί ότι όλες οι εκ των ουρανών λύσεις όπως η Ψώρρειος Συσσαύρωσις ξεκινούν εσκεμμένα από λάθος βάση.  Όταν εμφανίστηκε ο χλέμπουρας, καυχιόταν ότι θα σου πληρώσει τα χρέη, άρα αναγνωρίζει ότι έχεις χρέος.  Όταν τον ακολουθείς, το αναγνωρίζεις κι εσύ. Στο υποσυνείδητο σε έχουν γαμήσει. Έχεις φάει πέντε μπαλάκια πριν ακόμα πατήσεις το πόδι σου στο γήπεδο.  Ο άλλος ισχυρίζεται ότι θα στα λύσει όλα ο μεσσίας που θα είναι Έλληνας. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να καθίσεις αναπαυτικά στον καναπέ.  Μαλάκα, έχουν πετύχει το ακατόρθωτο: Να σε κάνουν να περπατάς στα σύννεφα και να πατάς σκατά.
Και για να τελειώνουμε μια και καλή με την… «ζεστή αγκάλη της Εκκλησίας»:  Στην αρχαία Ελλάδα όταν οι πόλεις-κράτη χρειάζονταν λεφτά για να υπερασπίσουν την ύπαρξή τους με πόλεμο, έμπαιναν στα θησαυροφυλάκια των ναών και έπαιρναν όσα είχαν ανάγκη με την δέσμευση να τα επιστρέψουν όταν επανέλθει η ομαλότητα.  Σήμερα ο μόνος που μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο να αντισταθεί, είναι αυτή η πουτάνα.  Φυσικά δεν κάνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση.  Καθυστερεί, προσποιείται την πάπια, μουρμουρίζει κάτι ευχές, ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.  Άμα κοιτάξετε γύρω σας αρκετές μητροπόλεις εν καιρώ κρίσης έχουν εισπράξει επιδοτήσεις ΕΣΠΑ και ανακαινίζουν τα παπαδομάγαζά τους.
Γιατί δεν βγαίνει αυτή η σύφιλη η Ορθοδοξία να πληρώσει το χρέος να ξοφλήσουμε; Μόνο την ακίνητη περιουσία που έχει στο Ισραήλ να βάλει ενέχυρο, θα μας χρωστάνε κιόλας οι βδέλλες.  Άσε που μόνο να κερδίσει πολλά έχει, και τίποτα να χάσει.  Αν πει να μπλοφάρει σωστά συνδέοντας την υποθετική πληρωμή με την επανεξέταση του χρέους από μηδενική βάση, ενδέχεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα.  Με το χέρι στη καρδιά το λέω, αν έκανε κάτι τέτοιο η πανρουφόλα, θα γινόμουν ο πρώτος άθεος, αρχαιοπούτσης σταυροφόρος.

 
 
Στην ερώτηση «τι είναι πιο σημαντικό, η επιβίωση του έθνους ή η ακίνητη περιουσία των πατριαρχείων;», η ορθόδοξη μαφία ως σύνολο έχει απαντήσει άπειρες φορές, διαλέγοντας το δεύτερο. Όταν εκλέγει πρωθυπουργούς στο Βατοπέδι,όταν απολύει υπουργούς παιδείας με ένα τηλεφώνημα, όταν στηρίζει την χούντα των Τσιπρο-Καμμένων στο μεταναστευτικό, έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι δεν ασχολείται με την πολιτική η φλοκαδοκαριόλα;  Αφού ΜΟΝΟ με την πολιτική καβλώνει και χύνει πύον απ’ τον κώλο το σίχαμα. 
 
…Να τους σεβαστώ;

…ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ! 
Μας έχουν ξεκωλιάσει τόσους αιώνες τα σκατόρασα με τις λουμπινιές τους και θα τους τη χαρίσω;  Μακάρι ανήμερα το Πάσχα να τους ξεκοιλιάσουν όλους οι ισλαμοκροκόδειλοι και να κάθομαι και να το απολαμβάνω, πίνοντας το κρασί μου!
 
Όλες οι πολιτικές κατσαρίδες ξέρουν τι συμβαίνει και γνωρίζουν αρκετά καλά τον ρόλο που έχει η καμπαρετζού ορθοδοξία στην παράσταση.  Όπως βλέπετε, αποφεύγουν τα πραγματικά ερωτήματα και κανείς τους δεν πιέζει το ιερατείο γιατί είναι όλοι συνεννοημένοι.  Βιώνουμε μια ακόμα χούντα των τοκογλύφων όπως συνέβη τόσες φορές στο παρελθόν.

 
Όλα είναι ελεγχόμενα. Από την διακίνηση της πρέζας και το δρομολόγιο του μπάτσου και του δικαστή, ως την διακίνηση των ιδεών (ειδικά αυτή).  Δίπλα μου ο Δήμος και η Περιφέρεια έχουν εγκαταστήσει μια μια συμμορία από 30 Βρομά. Όλη η οικογένεια, ακόμα και τα δίχρονα, πουλάνε ηρωίνη 5 μέτρα από την είσοδο δημοτικού σχολείου.  Η δίωξη και οι ΟΠΚΕ το ξέρουν αλλά δεν κάνουν τίποτα. Γιατί; Γιατί άμα πιάσουν τον λιανέμπορα, εκείνος θα τους δώσει τον μεσαίο στον Ασπρόπυργο και ο μεσαίος θα τους δώσει τον χονδρέμπορα.  Με τρεις συλλήψεις θα φτάσουν στον παιδοβούβαλο εφοπλιστή του Πειραιά κι από αυτόν στην ίδια την γελαστή αδερφή με τα χοντρά άσπρα μπουτάκια, τον χυσουρωμένο χαπάκια που ονομάζεται Αλέξης Φτηνόπουστας.

 
 
Ο Μπαζιώτης, η Πόλα Τρούπα και η Συνωμοσία των Πυρήνων του Σκατού με τα πρακτοράκια της τυφλοί είναι; Δεν βλέπουν τα λαμόγια που μας έχουν πιει το αίμα να κάνουν βόλτες ακόμα και στα περιβόητα Εξάρχεια, τον ιδιωτικό παιδότοπο του Σόρος; Γιατί άραγε δεν αγγίζουν κανέναν από δαύτους αλλά μονάχα στέλνουν επιστολές-στρακαστρούκες στις γραμματείς των δανειστών;  


 
Τα πραγματικά τάγματα εφόδου τελικά δεν ήταν οι κλανιάρηδες της Χρυσής Ψωλής αλλά οι πεμπτοφαλαγγίτες κοριοί της antifa, οι προστατευόμενοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αυτά τα επιδοτούμενα τσόλια του αριστερού ιουδαϊκού υποκόσμου σπάνε και καίνε ατιμώρητα σε όλη την ελληνική επικράτεια.  Με τον αέρα που τους έχει εξασφαλίσει η βρωμερή ΕΥΠ τρομοκρατούν τους πολίτες, επιβάλλοντας με ναζιστικό τρόπο τις επιλογές της Ν.Τ.Π..
 
 

 
Όλο αυτό το φαινομενικό χάος έχει νόημα. Όταν η αριστερο-δεξιά αλλαξοκωλιάρικη εβραιοπαρεούλα ψηφίζει πανηγυρικά την λαθρο-ιθαγένεια και όλες οι παιδοκατσαρίδες που ξεβράζει το ιουδαϊκό σχέδιο στις ακτές μας θεωρούνται «αυτόχθονες» μαζί με τους γονείς τους και τους σαυροσυγγενείς τους, το νόημα είναι πολύ συγκεκριμένο:  Το μακελειό σε βάρος μας έχει ξεκινήσει. 

Ο μπαλαντέρ που φυλάνε οι δανειστές για τα δύσκολα είναι η γαμιόλα η Εκκλησία.  Όταν θα πυρπολούνται τα σπίτια και θα σφάζεται ο ντόπιος πληθυσμός, αυτοί θα προσεύχονται στην υπέρμαχο στρατηγίνα για την σωτηρία των ψυχών και θα φροντίζουν να μην πάρει κανένας Έλληνας όπλο ούτε στην ύστατη στιγμή. Διαβάστε ρε την γαμημένη την ιστορία. Μην πάτε στην αρχαία και κουραστείτε. Μείνετε στην νεότερη που έχει λιγότερες σελίδες. Τα λέει όλα: Χρεωκοπίες, φέσια, πόλεμοι, δικτατορίες, ξένοι βασιλιάδες, προδοσίες, υποτέλεια, τόκοι.  Αυτό είναι το πακέτο και δεν είναι καθόλου μεταφυσικό.

 
Πάμε τώρα στο δια ταύτα. Στις νηφάλιες διαπιστώσεις. Στο τί χρή δρᾶν δεν υφίστανται αποκλίσεις και τρίπλες. Η αλήθεια είναι σκληρή, ραγιαδάκο. Ο πρώτος δυνάστης που πρέπει να πετάξεις από το σβέρκο σου είναι ο λαθρομετανάστης από την Ιουδαία. Αυτό το δηλητηριώδες παράσιτο που λέγεται Χριστός σε γαμάει τόσους αιώνες μαζί με το παπαδαριό του.  Ξερίζωσέ του την ψεύτικη καρδιά, τσαλαπάτησέ την και πέτα την στα σκουπίδια. Ένας Ιουδαίος ψευτράκος σαν κι αυτούς που σε κυβερνάνε είναι ο κανακάρης του Ιεχωβά.  Στείλε τον από εκεί που ήρθε και αποσυνδέσου από την νοσηρή προπαγάνδα του.  Όσο το αναβάλλεις, τόσο θα τρως τα παπάρια το ένα μετά το άλλο.

 
Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η υπογεννητικότητα, η ανεργία ή η λαθροεισβολή. Είναι η ιδεολογική μόλυνση.  Φαντάσου να έχεις παιδιά και να τα έχει μεγαλώσει ο Αυνανστασιάδης και η Αφρολουτροδίτη Αλ Ψωλέχ.  Να είναι οι κόρες σου σε ΜΚΟ και να κάνουν πίπες στους λαθρόσαυρους και να αισθάνονται ευτυχείς και υπερήφανες. Να σου λένε ότι έχουν δικαιώματα οι λάθρο και οι γύφτοι.  Ότι εμείς οι χρεοκοπημένοι πρέπει να ταΐζουμε όλη την πείνα του σύμπαντος.  Να είναι οι γιοί σου άχρηστα ρεμάλια να ξημεροβραδιάζονται στις καφετέριες, στα τατουαζάδικα και στις πορείες της antifa.  Να έχουν άποψη χωρίς να έχουν κολλήσει ένα (1) ένσημο. Πω πω εφιάλτης…  
 
Μην το ψάχνετε παραπέρα. Η ζημιά που έχει κάνει στην πατρίδα ο απατεώνας που δεν έζησε και δεν σταυρώθηκε ποτέ είναι μη αναστρέψιμη.  Ο μόνος τρόπος θεραπείας είναι η βίαιη ανατροπή της τοκογλυφικής χούντας, η εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων αποχριστιανοποίησης, η άμεση αποκοπή των εξουσιαστικών πλοκαμιών της συμμορίας και η οριστική εκδίωξη του ιουδαϊκού ιερατείου από την χώρα.  Εννοείται ότι και το ευρωλιγούρικο λόμπι και το κομμουνιστικό αναρχοσκουπιδαριό θα πρέπει να σαρωθούν ανελέητα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.
 

 
Ποιος θα τον κάνει αυτόν τον άθλο; Μεταξύ μας, από όσους έχω γνωρίσει, δεν εμπιστεύομαι κανέναν.  Πάνω απ’ όλα αμφιβάλλω για την ειλικρίνεια των προθέσεων του τρομοκρατημένου όχλου.  Το μόνο που θέλει η μάζα είναι η επιστροφή της στην ψεύτικη ευημερία του εικονικού παραδείσου.  Να μπορεί να καταναλώνει τα υλικά μπάζα που της στερούν τώρα οι εκβιαστές. Είναι τραγέλαφος, το ξέρω, όταν οι μανιακοί υλιστές της πλέμπας στρέφονται στο επέκεινα για να τους λύσει τα προβλήματα. 

Άντε να πείσεις τους πολλούς ότι η ανάμιξη της μεταφυσικής στις πραγματικές καταστάσεις έχει μόνο δυσάρεστες συνέπειες. Ότι σπανίως ο λύκος θανατώνει κάποιο πρόβατο του κοπαδιού. Ότι κατά κανόνα, τα πρόβατα σφαγιάζονται από χασάπηδες στους οποίους τα έχει πουλήσει ο ποιμένας.


 
Στο τελευταίο, ίσως φανούμε λίγο κωλόφαρδοι.  Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι ρασοφόροι είναι πως οι αιώνιοι τοκογλύφοι δεν τηρούν ποτέ τις συμφωνίες τους. Τα μπινεδόρασα έχουν προσυμφωνήσει να την σκαπουλάρουν οι ίδιοι την ώρα της μεγάλης σφαγής.  Αυτό που δεν ξέρουν είναι το ποια θα είναι η τελική επιλογή του αόρατου Συνεδρίου. Τώρα τελευταία ακούω ότι κερδίζει έδαφος η άποψη πως ίσως ο Ισλαμισμός να είναι η ιδανική θρησκεία για το παγκόσμιο κράτος: Απόλυτος σκοταδισμός, βρωμοπόδαρη φανατίλα και άκρα ηλιθιότητα.  Τι πιο ιδανικό για τους εξουσιαστές;  Μηδενική αντιπολίτευση, μηδενική κριτική, μηδενικό ρίσκο.

 
 
 
Για την ώρα η ψυχολογική προετοιμασία για την σύγκρουση των ειδών συνεχίζεται. Όλο και θα πληθαίνουν οι επιθέσεις των «μοναχικών λύκων» στα χριστιανά κοπάδια από την μια, αλλά και οι μπόμπες στα κεφάλια των ισλαμοπιθήκων από την άλλη, ώσπου να στηθεί το μεγάλο γεγονός: Μια υπερπαραγωγή αλά Δίδυμοι Πύργοι με μπόλικο κέτσαπ.  Έπειτα, η λύση θα έλθει μέσω των όπλων.
 
Αν δεν καταλάβατε τίποτα, δεν πειράζει.
 
Φέτος αντί γι αυγά τσουγκρίστε τα ληγμένα κεφάλια σας.

Μπας και λειτουργήσουν.