Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Τα Παράσιτα της Σκέψης

Το σκοτάδι που έπεσε εκείνη την νύχτα ήταν διαφορετικό από τις άλλες φορές. Ανάμεσα στο πλήθος που βάδιζε αμίλητο προς τον προορισμό του μπορούσες να ακούσεις τον ηλεκτρικό θόρυβο της πόλης, το σφύριγμα των καλωδίων που βρίσκονται απλωμένα πάνω από τα σκυθρωπά μας είδωλα. Είμαστε οι άνθρωποι που έχασαν την ελπίδα, και μέσα στα μυαλά μας παρεισφρύουν τα Παράσιτα της Σκέψης, που γεννούν τις πιό αποτρόπαιες ιδέες ωθώντας μας στην κατάθλιψη και στην έλλειψη πρωτοβουλίας.

Τα Παράσιτα της Σκέψης

Το μούδιασμα της Ελληνικής πραγματικότητας διαφαίνεται πλέον παντού και καθημερινά. Τίποτα δεν μας τρομάζει, τίποτα δεν μας εκπλήσσει. Μονάχα οι διεργασίες του ίδιου μας του μυαλού, που βυθίζονται καθημερινά στην διαδικασία δημιουργίας σκέψεων και ιδεών που μπορούν να χαρακτηριστούν ως παρασιτικές: Σκέψεις ζοφερές που αναδύονται από το Συλλογικό και το ατομικό μας ασυνείδητο.

Θα μου πεις, τι είναι αυτά τα Παράσιτα της Σκέψης; Πως γίνεται να μην σκεφτόμαστε άσχημα πράγματα όταν τριγύρω περικυκλωνόμαστε σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα από ασχήμια; Μπορεί να σε απογοητεύσω, όμως θα σου πω πως γίνεται, αρκεί να βάλεις το μυαλό σου σε μία λειτουργία διαφορετικής και ανώτερης συχνότητας και δόνησης από τις χαμηλές συχνότητες στις οποίες το περιβάλλον, η ροή της πληροφορίας και γενικώς το καλά στημένο σκηνικό σε έχουν κουρδίσει να λειτουργείς. Πρέπει να κατανοήσουμε την διαδικασία με την οποία δρουν τα πάντα γύρω, για να μπορέσουμε να διακρίνουμε τι είναι αυτό που συμβαίνει στο ίδιο μας το μυαλό, για να διαπιστώσουμε πως αυτές οι ιδέες (αν όχι όλες, οι περισσότερες) δεν πηγάζουν από τον ίδιο μας τον εαυτό, αλλά προγραμματίζονται στην κυριολεξία για να γεννούνται μόνες τους μέσα από τις διεργασίες του Νου. Γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο; Είναι μία θεμελιώδης ερώτηση, στην οποία χωρά μονάχα μία απάντηση. Όλα συμβαίνουν για τον πλήρη έλεγχο πάνω στον άνθρωπο. Όλα συμβαίνουν για να παρουσιαστεί σε λίγο καιρό η νέα ανθρωπότητα: Μουδιασμένη, πειθήνια και παντελώς ανίκανη να αντιδράσει.

Σκέψου το εξής. Ξυπνάς και κοιμάσαι μέσα σε ένα περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί να εκπέμπει χαμηλές νοητικές συχνότητες, μέσα από τα οπτικά ερεθίσματα που περνούν υποσυνείδητα στο μυαλό σου, μέσα από υπόκωφους ήχους που ενσωματώνονται στο αστικό περιβάλλον, μέσα από πληροφορίες που εντυπώνονται στο συλλογικό ασυνείδητο που με την σειρά του συντονίζεται σε αυτές τις χαμηλές συχνότητες. Αυτές λειτουργούν ως πύλες, μέσα από τις οποίες «ξεπετάγονται» τα Παράσιτα της Σκέψης. Πως λειτουργεί η διαδικασία; Ας δούμε ένα απόσπασμα που εξηγεί την αρχή της Δόνησης, αλλά και της ψευδαίσθησης που δημιουργείται τριγύρω:

«Τίποτα δεν ησυχάζει: Τα πάντα κινούνται, τα πάντα δονούνται…» Κυμβάλιον.

«Η Κβαντική Φυσική αναφέρει πλέον πως η ύλη δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία ψευδαίσθηση και πως τα πάντα είναι ενέργεια που δονείται σε διαφορετικές συχνότητες. Πρόκειται για μία θεωρία που η επιστήμη ξεκίνησε πρόσφατα να προσεγγίζει σοβαρά από τις αρχές του αιώνα μας. Όμως ο Ερμής ο Τρισμέγιστος δίδαξε αυτή την θεωρία ως μία από τις 7 αρχές της ύπαρξης, και οι διδαχές του καταγράφονται στον 1ο Αιώνα Μ.Χ.

Αυτές οι διδαχές πηγαίνουν πολύ μακρύτερα από την σύγχρονη επιστήμη που σιγά σιγά επιβεβαιώνει τις αρχές αυτές. Παρακάτω θα δούμε ένα κομμάτι που αναφέρεται στην θεωρία της δόνησης που βρίσκεται στο Κυμβάλιον. Το βιβλίο Κυμβάλιον είναι μία εισαγωγή στις διδαχές του Απόκρυφου Ερμητισμού και προέρχεται από τις αρχαίες διδαχές του Ερμή του Τρισμέγιστου:

Η Μεγάλη Τρίτη Ερμητική Αρχή – η Αρχή της Δόνησης – εμπεριέχει την αλήθεια που αναφέρει πως η κίνηση ενυπάρχει σε όλα τα πράγματα του Σύμπαντος – πως τίποτα δεν βρίσκεται αδρανές – πως τα πάντα κινούνται και δονούνται. Αυτή η αρχή αναγνωρίστηκε από τους πρώιμους Έλληνες Φιλόσοφους που την ενσωμάτωσαν στο σύστημά τους. Όμως έπειτα χάθηκε για αιώνες από τις θεωρήσεις των Διανοούμενων ανά την Γη έως την Φυσική Επιστήμη του 19ου Αιώνα που επαν-ανακάλυψε την αλήθεια και τις επιστημονικές ανακαλύψεις του 20ου Αιώνα που επέφεραν τις αποδείξεις για την Αρχή της Δόνησης.

Η Αρχή της Δόνησης σημειώνει πως όχι μόνο τα πάντα βρίσκονται σε διαρκή κίνηση και δόνηση, αλλά και πως οι «διαφορές» μεταξύ των εκδηλώσεων της συμπαντικής δύναμης οφείλονται αποκλειστικά στους διαφορετικούς βαθμούς και συχνότητες δόνησης. Ακόμη και το Όλον εκδηλώνει μία συνεχή δόνηση ενός αέναου βαθμού έντασης και συνεχής κίνησης που μπορεί να θεωρηθεί ως αδράνεια. Οι διδάσκαλοι διακηρύσσουν στους μαθητές πως ακόμα και η πραγματικότητα (η Φυσική Σφαίρα ύπαρξης) κινείται και δονείται με αυτό τον αστραπιαίο ρυθμό ( σαν ένας τροχός) που είναι λες και βρίσκεται σταθερός και σε αδράνεια. Το πνεύμα βρίσκεται στον ένα πόλο της Δόνησης και ο άλλος πόλος εμπεριέχει πυκνές μορφές ύλης. Μεταξύ αυτών των δύο πόλων βρίσκονται εκατομμύρια εκατομμυρίων από διαφορετικές μορφές και συχνότητες δόνησης.

Η Σύγχρονη επιστήμη έχει πιά αποδείξει πως αυτό που αποκαλούμε Ύλη δεν είναι τίποτε άλλο παρά «Μορφές Δονητικής κινήσεως» και μερικοί από τους πιό εξελιγμένους επιστήμονες τείνουν να ευθυγραμμιστούν με τις απόψεις των Αποκρυφιστών που προσεγγίζουν τα Φαινόμενα του Νου ως μορφές δόνησης και κίνησης».

Ότι έλκεις πραγματοποιείται

Σύμφωνα με τον νόμο της Έλξης, που ίσως να γνωρίζεις μέσα από τα διάφορα ντοκιμαντέρ που αναλύουν το ζήτημα, ότι έλκεις μέσα από τις συχνότητες της σκέψεως πραγματοποιείται, αρκεί η σκέψη αυτή να είναι βαθιά ριζωμένη και να έχει γίνει δεύτερη φύση του ατόμου. Κάπως έτσι έχει εδραιωθεί η πραγματικότητα γύρω μας, που αν δεν την προλάβουμε θα μας μετατρέψει σε άβουλα και ασυναίσθητα πλάσματα, δίχως θέληση για εξέλιξη. Μονάχα μέσα από τα σωστά διανοητικά φίλτρα και την απώθηση της κατασκευασμένης αυτής πραγματικότητας θα μπορέσουμε να καθαρίσουμε τον υποσυνείδητο Νου από την δημιουργία αυτών των παράσιτων, που ίσως ακούγονται ακίνδυνα, όμως δεν είναι καθόλου..

Βλέπεις, έχει εδραιωθεί ήδη αυτή η χαμηλή συχνότητα δόνησης τριγύρω μας, και δρα για να μας υποδουλώσει νοητικά και εν τέλει κυριολεκτικά. Ίσως να σου φαίνεται μία θεωρία συνωμοσίας, όμως ρίξε μία ματιά τριγύρω: Λάβε τα μηνύματα που πηγάζουν από αυτές τις αρνητικές δονητικές έλξεις, και απώθησέ τις. Πως; Ένα παράδειγμα ξεπετάχτηκε στην οθόνη μου σήμερα το πρωί, και θα το παραθέσω για να απλουστεύσω την διαδικασία αναγνώρισης τέτοιων παρασιτικών σκέψεων: Μία Viral είδηση που προωθεί την ιδέα της ολοκληρωτικής απόρριψής μας από τον υπόλοιπο κόσμο. Η έρευνα έχει ως τίτλο: «Μάντεψε σε ποιά χώρα δεν θέλει να ζήσει κανένας Ευρωπαίος». Πρόκειται για μία είδηση με διαδραστικό τίτλο, που δίχως να τη διαβάσεις σε κάνει να σκέφτεσαι κατευθείαν πως ο τόπος που ζεις είναι για τους άλλους «ο τόπος των καταραμένων». Ύστερα βγαίνεις έξω στο περιβάλλον και κοιτάς τριγύρω, στοχεύοντας μονάχα στα αρνητικά δονητικά πεδία του περιβάλλοντος, που σου επιβεβαιώνουν την είδηση. Και έπειτα, κάθεσαι στο σπίτι σου, περικυκλωμένος από χιλιάδες κατασκευασμένα προβλήματα και ειδήσεις, και παρατηρείς τις ίδιες σου τις σκέψεις. Μαύρες, παρασιτικές σκέψεις που θέλουν να σε απελπίσουν.

Βρισκόμαστε σε ένα συνειδησιακό πόλεμο (εκτός των άλλων). Για να παραμείνουμε υποτελείς πρέπει ο έλεγχος της σκέψης μας να περάσει στην κυριαρχία εκείνων που κινούν τα νήματα. Όμως οι σκέψεις και οι εμπνεύσεις μας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση. Μπορούμε να ανυψώσουμε το βλέμμα, στοχεύοντας σε καθαρότερες σκέψεις, θετικές, οραματιζόμενοι μία φωτεινότερη καθημερινότητα, ένα καθάριο νου. Αν εγώ, εσύ και όλοι τριγύρω μεταστρέψουμε την διαδικασία της σκέψης μας, τότε οι συχνότητες της δόνησης να ανυψωθούν μαζί μας, αναπλάθοντας και ολόκληρη την πραγματικότητα μέσα από λεπτότερες και σχεδόν θείες συχνότητες. Έτσι θα δούμε το φως που αχνοφαίνεται στο βάθος του σκοτεινού μονοπατιού της ζωής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου