Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Η επιτυχία είναι αυτό που προσελκύεις ανάλογα με το τι είδους άνθρωπος έχεις γίνει

Γιατί πιστεύεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους συμβαίνουν μόνο καλά πράγματα και άλλοι που τους συμβαίνει πάντα το αντίθετο;
«Η επιτυχία είναι αυτό που προσελκύεις ανάλογα με το τι είδος άνθρωπος έχει γίνει» – Jim Rohn

Τα έσοδα που έχεις κάθε μήνα συνδέονται άμεσα με τη φιλοσοφία σου και όχι με την οικονομία, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Γι’ αυτόν τον λόγο, αν θέλεις να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση, δεν είναι η οικονομία που πρέπει να αλλάξεις, αλλά η φιλοσοφία σου.

Δεν μπορείς να αλλάξεις τους καρπούς, αν δεν αλλάξεις αυτό που τρέφει τις ρίζες. Αυτή είναι η βάση όσων θέλεις να αποκτήσεις στη ζωή σου.

Έχουμε τις αισθήσεις μας στραμμένες προς τα έξω, και αυτό είναι που μας θέτει εμπόδια. Συνεχώς επηρεαζόμαστε από αυτό που βλέπουμε, ακούμε και νιώθουμε. Ενώ, στην πραγματικότητα, αυτό που βλέπουμε, που ακούμε και που νιώθουμε είναι απλώς το δημιούργημα των σκέψεών μας.

Απλώς κοίταξε τη φύση, κοίταξε τα δέντρα, τα φυτά. Αυτό που βλέπεις στο εξωτερικό είναι το αποτέλεσμα όσων συμβαίνουν κάτω από τη γη, στο εσωτερικό, στις ρίζες.

Το λάθος μας είναι ότι πιστεύουμε πως ό,τι βλέπουμε στη ζωή μας, εξωτερικά, μας καθορίζει, όταν στην πραγματικότητα αυτό που βλέπουμε είναι το δημιούργημα όσων σκεφτόμαστε.

Ο καθένας από εμάς δέχεται ό,τι λαχταρά, ό,τι θεωρεί πως είναι ικανός να αποκτήσει και ό,τι του αξίζει, και, φυσικά, ανάλογα με το πόσο πολύ το επιδιώκει. Δεν αρκεί να ονειρευόμαστε, πρέπει να πιστεύουμε ότι είμαστε ικανοί και αντάξιοι όσων θέλουμε να δεχτούμε, να αφοσιωνόμαστε 100% και να αναλαμβάνουμε την απαραίτητη δράση για να τα πετύχουμε.

Η ζωή μάς προσφέρει, διαρκώς, αγάπη και αφθονία, δώρα και μαθήματα. Αν, όμως, κλείσεις την πόρτα, θα τα προσφέρει σε κάποιον άλλον που θα είναι διατεθειμένος να το δεχτεί.
Η ευκαιρία είναι σαν το χάραμα, αν κάποιος δεν βιαστεί, το χάνει.
Αν έχεις μια ιδέα, ένα όνειρο, ανάλαβε αμέσως δράση. Δεν χρειάζεται να τα ξέρεις όλα για να ξεκινήσεις⋅ το μόνο που χρειάζεται είναι να το πιστέψεις και να πάρεις τον δρόμο τώρα αμέσως. Η στιγμή είναι τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου