Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Για την αποδοχή

Αποδέχομαι δεν σημαίνει συμβιβάζομαι, ανέχομαι αυτό που δεν συμφωνεί με τη δική μου ύψιστη αλήθεια, την οποία είμαι διατεθειμένη να ψάχνω και να επανεξετάζω κάθε στιγμή.

Αποδέχομαι δεν σημαίνει υπομένω, υποτιμώντας τον εαυτό μου και τις δικές μου ανάγκες, τις οποίες αναγνωρίζω μέσα από τις πεποιθήσεις μου.

Αποδέχομαι δεν σημαίνει πως συμφωνώ και επηρεάζομαι από την άποψη και την ανάγκη σου, τα οποία εκτιμώ και λογαριάζω με ισότιμο σεβασμό με τα δικά μου.

Αποδέχομαι δεν σημαίνει υποκύπτω σε λογικοφανή επιχειρήματα που βασίζονται σε αισθητικά και συναισθηματικά συμπεράσματα.

Αποδέχομαι σημαίνει κατανοώ, επιτρέπω, εμπιστεύομαι, ακολουθώντας παράλληλα την εσωτερική μου καθοδήγηση, δηλώνοντας την καθαρή πρόθεσή μου.

Αποδέχομαι σημαίνει απενεχοποιούμαι πλήρως, απαλλάσσοντας κι εσένα από οποιαδήποτε κατηγορία, υποχρέωση ή οφειλή προς εμένα.

Αποδέχομαι σημαίνει πως αναγνωρίζω ταυτόχρονα την διαφορετικότητα και μοναδικότητα σου ενώ παράλληλα βλέπω καθαρά τις διασυνδέσεις της ενιαίας ουσίας μας.

Αποδέχομαι σημαίνει πως έχοντας απαλλαγεί από συναισθηματικές ταυτίσεις, μπορώ να υπάρξω ισότιμα δίπλα σου, προσφέροντας την ενέργεια εκείνη που θα ανυψώσει και τους δύο μας αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα μαζί.

Η αποδοχή είναι συνύπαρξη σε πνευματικό επίπεδο που δεν εξαρτάται και δεν πτοείται από κανένα φόβο ή εικονική πραγματικότητα. Είναι κατάκτηση και ταυτόχρονα προϋπόθεση στο μονοπάτι της συνειδητής ζωής μας.

Η αποδοχή είναι ζωντανή, παλλόμενη ενέργεια σε υψηλότερες δονήσεις και συχνότητες, που μεταμορφώνει την αντίληψη και διευρύνει με ασύλληπτους τρόπους το νου.

Είναι επιλογή και συνειδητή, πηγαία απόφαση κάθε στιγμή. Είναι αποτέλεσμα ενός εσωτερικού διαλόγου με Εμένα και Εσένα μαζί.

Η ευχή μου είναι να θελήσεις να δεις την κάθε παράγραφο ξεχωριστά, μέσα από το βίωμα της ζωής σου, κατανοώντας τις λέξεις που έχουν παραμορφωθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου