Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Αγάπη είναι ο ήλιος για το προσωπικό σου λουλούδι

Όταν έχεις αγαπήσει πραγματικά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Όταν αφήνεις τα συναισθήματα σου να τρέξουν και εκφράζεσαι κάθε στιγμή αυθόρμητα και ειλικρινά σαν παιδί, απέναντι στον άνθρωπο που έτυχε με κάποιο τρόπο. Είσαι σε έναν πολύ όμορφο δρόμο, που ανθίζει σιγά – σιγά ένα όμορφο λουλούδι.

Οι στιγμές σου αποκτούν άλλο νόημα, ξέρεις ότι κουβαλάς κάθε στιγμή τον εαυτό σου και όχι τον άλλον, τον ψεύτικο, που πιστεύεις πως κάποιες φορές ίσως είναι πιο αρεστός. Οι άνθρωποι γύρω σου ξέρουν τι σημαίνει το όνομα σου και η μορφή σου, ειλικρινά. Άλλοι το εκτιμούν και άλλοι καταλαβαίνουν πως δεν τους ταιριάζεις, κι έτσι έχεις κερδίσει χρόνο ή πραγματικούς συντελεστές στη μονάδα σου.

Έτσι από αυτό το σημείο και μετά έρχεσαι όλο και πιο κοντά στην πραγματική αγάπη, που είναι η προσωπική σου ελευθερία, η στήριξη σου, η ασφάλεια σου, η έννοια σου, η φροντίδα σου, το γέλιο σου, το κλάμα σου, η ελπίδα σου, η σωτηρία σου, η πλάκα σου, η αλλαγή σου… το άνθος στο λουλούδι σου.

Θέλει λίγη βροχή, πιο πολύ ήλιο, πίστη και μια ανοιχτή πόρτα. Παρατήρησε πόσο έχει μεγαλώσει και ομορφύνει η ψυχή σου μετά από αυτή την ιεροτελεστία της αγάπης.

Συγχαρητήρια που διάλεξες να είσαι ΕΣΥ, κάθε στιγμή και να απελευθερώσεις τα συναισθήματα σου, να μεγαλώσεις ακόμη ένα ή και παραπάνω λουλούδια με την προσωπική σου τέχνη και έχω να σου πω πως πια, όποια κι αν είναι η κατάληξη μετά από αυτό, έχεις κερδίσει!

Όποιος έχει αγαπήσει πραγματικά λοιπόν, όποια και αν είναι η κατάληξη μπορεί στα αλήθεια να συγχωρέσει, μπορεί στα αλήθεια να απελευθερωθεί από τα αρνητικά συναισθήματα και να έχει πάντα ότι επιθυμεί από τον ήλιο και τη βροχή που του είχε δώσει η ψυχή που ανταλλάξανε κάποτε αγάπη. Καθώς βαθιά μέσα του γνωρίζει πως ότι έγινε είναι μόνο για καλό! Έχει κερδίσει στιγμές μεγαλειότητας ,είδε τους κόπους του να τυλίγονται με κάποιου είδους ευτυχία και είναι ο πρωταγωνιστής που κρατάει ότι θέλει από όλη αυτή την σπουδαία κατάσταση που δημιούργησε με οποιοδήποτε τέλος έχει μπει σε αυτό το παραμύθι!

Η πραγματική αγάπη έχει ριζώσει μέσα μας, έχει σπείρει καρπούς για το λουλούδι μας και θα ζει μέσα μας. ‘Όποτε πραγματικά την έχουμε ανάγκη θα είναι εκεί! Γι' αυτό λοιπόν μη φοβάσαι, η ενέργεια αυτή θα στέκεται πάντα δίπλα σου ευγνώμων.

Προσπάθησε να πραγματοποιείς ευχές και όνειρα στην πορεία της ζωής σου. Έχει ύψιστη σημασία…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου