Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Οι άνθρωποι που σε παρακινούν να ονειρεύεσαι, αξίζουν περισσότερο από τα όνειρά σου τα ίδια

Αλήθεια, πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε όνειρα; Από την παιδική μας ηλικία ονειρευόμαστε τι θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε!

Αργότερα θέτουμε άλλες προτεραιότητες, όπως η επαγγελματική καταξίωση ή ακόμη ένας ευτυχισμένος γάμος που επισφραγίζεται με τον ερχομό ενός παιδιού. Διανύοντας την τέταρτη δεκαετία της ζωής μας, τα όνειρά μας συνδέονται με τα παιδιά μας και αργότερα με τα εγγόνια μας!

Πολλές φορές κατακλυζόμαστε από συναισθήματα απαισιοδοξίας που μας εμποδίζουν ή ακόμη χειρότερα μας απαγορεύουν να ονειρευόμαστε! Σκεφτείτε όμως τι είναι η ζωή!

Ένα σύντομο ταξίδι! Αξίζει να το αναλώσουμε με δυσάρεστες σκέψεις οι οποίες μας αφήνουν στάσιμους και μας παρασέρνουν στη δυστυχία; Η ζωή χρειάζεται θετική σκέψη και προσπάθεια!

Είναι στο χέρι μας να κάνουμε το αδύνατο, δυνατό! Όλοι μπορούμε! Φτάνει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να μην επηρεαζόμαστε από αρνητικούς ανθρώπους που όταν τους εκμυστηρευόμαστε τα όνειρά μας, μας βάζουν φρένο με το να μην μας αποθαρρύνουν και να μας απογοητεύουν!

Όλοι χρειαζόμαστε ώθηση με την μορφή θετικών ανθρώπων που να πιστεύουν σε εμάς και στις ικανότητές μας! Διότι άνθρωποι που σε παρακινούν να ονειρεύεσαι, αξίζουν περισσότερο από τα όνειρά σου τα ίδια!! Κράτησέ τους στη ζωή σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου