Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Ένας κόσμος αποκομμένος από τη φαντασία του

 Ο νόμος του Πραγματικού σύμπαντος περιέχει μόνο Αγάπη, και η "φαντασία" είναι ο άμεσος τρόπος επικοινωνίας.

Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να αφυπνίζεται στην αληθινή φύση της πραγματικότητας, η αλήθεια γίνεται ισχυρότερη στη συλλογική συνείδηση.

Όσο συνεχίζεται το ταξίδι της ζωής, τόσο πιο κοντά ερχόμαστε στο να εντοπίσουμε τα βασικά αίτια του λάθους, στον σημερινό κόσμο. Τα εναλλακτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, συχνά δίνουν στοιχεία τρόπου λειτουργίας του συστήματος, και τους τρόπους με τους οποίους ελέγχονται οι ανθρώπινες μάζες.

Μας διαφεύγει βέβαια το πώς θα μπορέσουμε να αντιστρέψουμε το λάθος της ανθρωπότητας.

Αυτό δεν μας απομακρύνει από τη σημασία εντοπισμού των προβλημάτων. Η αλήθεια είναι ότι η ανάλυση των προβλημάτων, έχει διαφορά μόνο όταν είμαστε πρόθυμοι και ικανοί να βρούμε τη ρίζα του προβλήματος, και να βάλουμε στη συνέχεια σε δράση τη δημιουργική φαντασία μας.

Η μαγεία της αυθεντικής πνευματικής και φυσικής δημιουργίας είναι η φαντασία.
Δημιουργεί καινούρια πράγματα από ξεχασμένα σημεία που είχαν αποσυνδεθεί, από το μυαλό μας.

Ενώ η φαντασία δημιουργεί μια ολοκληρωμένη υπαρκτή πραγματικότητα, θα έλεγε κανείς ότι έρχεται σε άμεση αντίθεση με κάτι που είναι σταθερό ή ελεγχόμενο, και ο νους το αντιλαμβάνεται ως λάθος. Με αυτήν την αποδοχή, ολόκληρες έννοιες σταματούν να υπάρχουν στις περιοχές του εγκεφάλου, όπου η φαντασία μπορεί να αναπτυχθεί.

Μερικοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί είναι τόσο σημαντική η φαντασία όταν υπάρχουν τόσα πολλά άμεσα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Αυτό που θεωρείτε τόσο σημαντικό, είναι το αίτιο που σας αποξενώνει από τη δημιουργική φαντασία. Θα πρέπει να καλλιεργήσουμε την κατάλληλη νοοτροπία, και να έχουμε ανοιχτή την πόρτα στην παρατήρηση, με ένα περίεργο μυαλό που αναζητά γνώσεις, προτού μπορέσουμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Δεν είναι καλό να έχουμε μια ομάδα ανθρώπων έτοιμους να αναλάβουν δράση, εάν έχουν λανθασμένες σταθερές αντιλήψεις, λόγω παλιού ελαττωματικού τρόπου σκέψης. Αυτό οδηγεί μόνο σε αδιέξοδα, που αναγκάζουν τους ανθρώπους να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή, ή ακόμα χειρότερα να αποθαρρύνονται και εγκαταλείπουν.

Αυτοί που ελέγχουν τις μάζες των ανθρώπων, γνωρίζουν ότι η διακοπή της φαντασίας, είναι απολύτως ζωτική για τη διατήρηση της κυριαρχίας τους.

Αυτό είναι καλά τεκμηριωμένο, δεδομένου ότι στις ανώτερες βαθμίδες εξουσίας είναι πολύ έμπειροι στο αποκρυφισμό.

Η ελίτ κερδίζει δύναμη με το σχεδιασμό συστημάτων, ενώ το κοινό αγοράζει χωρίς να γνωρίζει το σύστημα που είναι ενάντια στα ίδια τα συμφέροντά του. Αυτό γίνεται ασταμάτητα σε ολόκληρο τον πλανήτη μέχρι σήμερα, και πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να αναρρωτιούνται γιατί οι λύσεις των συστημάτων δεν τους ωφελούν.

Όταν παρουσιάζουν ένα νέο σύστημα ελέγχου στους ανθρώπους, το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να αρχίσουν οι άνθρωποι να βλέπουν μέσα από την ψευδαίσθηση, και να φαντάζονται κάτι άλλο. Είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρηθεί το μυαλό τους σε ένα κουτί, που τρέχει συνεχώς σε κύκλους με τα ίδια σχέδια σκέψης.

Για να αντεπεξέλθουν σε αυτό, κάνουν τη δημιουργημένη πραγματικότητά τους τόσο αληθινή, ώστε τοποθετούν μοχλούς αλλαγής μέσα στο σύστημα για να δώσουν την εντύπωση ότι η αλλαγή είναι δυνατή μέσα στο σχεδιασμό τους.

Οι άνθρωποι έχουν απλώς πέσει θύματα και πιστεύουν τις ψευδαισθήσεις για πραγματικότητα.

Οι ηττημένοι, λένε συχνά τη φράση "αυτός είναι ο τρόπος ζωής που μας κληρώθηκε." αν και στην πραγματικότητα, απλά δεν μπορούν να φανταστούν έναν διαφορετικό κόσμο, και όσοι το κάνουν τους θεωρούν περιθωριακούς, από τη στιγμή που δεν συντάσσονται με την κοινή γνώμη.

Διαμαρτύρονται για την ιστορία που επαναλαμβάνει τον εαυτό της, αλλά δεν βλέπουν ότι υπάρχει ένας ενορχιστρωτής πίσω από όλη την παλιά και την καινούρια ιστορία.

Το περιβάλλον του ενορχιστρωτή και της Ελίτ, είναι ανίκανο για ισχυρή φαντασία, ανεξάρτητα από το πόσο αναπτυγμένο είναι το σύστημα ελέγχου.

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι απλά δεν μπορούν να ξεριζώσουν τον καταστροφικό τρόπο σκέψης που τους προωθούν, και που στερείται φαντασίας, καθώς επαναλαμβάνεται με το ίδιο σενάριο, ίδια σκηνικά, αλλά διαφορετικά θύματα- πρωταγωνιστές, κάθε χρονική στιγμή.

Το μόνο πράγμα που μας σταματάει είναι οι περιορισμοί που βάζουμε στο μυαλό μας.

Εάν μπορούσαμε να αφήσουμε το μυαλό μας ελεύθερο, θα ανακαλύπταμε τις δυνάμεις μας, θα κάναμε τον κόσμο όμορφο και δίκαιο. Αυτό είναι που ονειρεύεται ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, - κάτι που αναμφίβολα θέλουμε όλοι να δημιουργήσουμε, καθώς η γνώση είναι μέσα στο μυαλό μας. Αρκεί να ψάξουμε.

Οι ξεχασμένες μνήμες είναι η γνώση που βρίσκεται μέσα στις αληθινές έννοιες, που προυπήρχαν και θα υπάρχουν αιώνια μέσα στην πραγματική δημιουργία του ΑιώνιουΤριαδικού Θεού.

Η διαστρέβλωση της έννοιας της φαντασίας, και η εξάλλειψή της από τους ανθρώπους, είναι και αυτή μέσα στα πανούργα σχέδια των κοσμοκρατόρων, καθώς οι δυνατότητές της είναι ατελείωτες.

Βοηθήστε την αλλαγή και τη Γνώση να ανθίσει μέσα από τη μνήμη της φαντασίας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αντισταθείτε, και να δείτε τον πραγματικό κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου