Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Το καλύτερο διεγερτικό στο σεξ είναι τα καλά προκαταρκτικά

Η σεξουαλική σου ζωή είναι τόσο σημαντική, που μπορεί να καθορίσει πολλά πράγματα μέσα στην καθημερινότητά σου, αλλά και μετέπειτα. Δεν είναι εγωιστικό να θέλεις να κάνεις καλό σεξ, ίσα-ίσα που αυτό πρέπει να ψάχνεις. Διότι όπως και να το κάνεις, η ζωή είναι μικρή και μία και δεν έχεις χρόνο για κακό σεξ. Αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να δοκιμάζεις. Όταν δοκιμάζεις κρίνεις και το πιο σημαντικό ξέρεις πώς να γίνεις ακόμη καλύτερος.
Ποιο είναι το μυστικό όμως για το καλό σεξ; Τι θα σε κάνει εκείνη τη στιγμή, να διεγείρεις τη φαντασία σου ακόμη περισσότερο; Μα η αγωνία φυσικά. Πάει τρελάθηκε ο συγγραφέας σκέφτεσαι. Αλλά αν το καλοσκεφτείς αυτό είναι το κλειδί, να κρατάς τον άλλο σε αγωνία. Να σε βλέπει και να σφίγγεται το στομάχι του, διότι δεν μπορεί να σε έχει εκείνη τη στιγμή που σε θέλει. Αν του δώσεις κατευθείαν αυτό για το οποίο καίγεται, δε θα τον κάνεις να φτάσει στην ηδονή που λαχταράει. Ναι, γιατί έτσι έχει μάθει ο άνθρωπος. Να του αρέσει πιο πολύ, όταν παιδεύεται γι’ αυτό που θέλει. Ας πούμε πως νιώθει κατακτητής κι είναι πιο γλυκό το αποτέλεσμα.

Ε λοιπόν, τι είναι το καλύτερο διεγερτικό στο σεξ; Τα καλά προκαταρκτικά φυσικά. Συνήθως απλώς τα προσπερνάς ή τα βαριέσαι, μόνο και μόνο επειδή είσαι ανυπόμονος και μετά αναρωτιέσαι τι δεν πήγε καλά. Μα ειλικρινά περνάς στο κυρίως γεύμα, χωρίς να έχεις πάρει ορεκτικό, χωρίς να έχεις παίξει πρώτα με την όρεξή σου; Τα προκαταρκτικά είναι αυτά που θα σε απογειώσουν στο σεξ. Κανε το χρόνο να σταματήσει εκεί, δώσε έμφαση στη στιγμή, βάλε τη φαντασία σου να οργιάσει και βρες τρόπο πώς θα κάνεις τα προκαταρκτικά πιο ενδιαφέροντα, ακόμη και να κρατήσουν πιο πολύ απ’ το συνηθισμένο. Πείραξε το ταίρι σου, τσίγκλισέ το. Κάνε το ν’ ανυπομονεί για το κυρίως που λέγαμε πριν. Βασάνισέ το πιο πολύ, βασάνισε το μυαλό του.

Δώσε στον άλλον απλά ένα δείγμα, φίλα το ταίρι σου παντού, διέγειρέ του κάθε κύτταρο του κορμιού του, αλλά πάντα με μέτρο. Φτάσε σ’ ένα σημείο που δε θ’ αντέχει άλλο κι αποτραβήξου, μην υποκύψεις στα παρακάλια, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε παρακαλάει. Βγάλε του τα ρούχα αργά, βασανιστικά και φιληθείτε. Ακόμη καλύτερα καθίστε απέναντι ο ένας απ’ τον άλλον και βγάλτε τα ρούχα σας, χαμογελώντας πονηρά και χωρίς ν’ αγγίζεστε. Εκεί πραγματικά ο άλλος δε θ’ αντέξει την απόσταση που σας χωρίζει κι ας είναι μηδαμινή.

Η αναμονή είναι εκνευριστική πολλές φορές, αλλά αν τη χρησιμοποιήσεις σωστά είναι μαγική και δε θα χάσεις. Καλά, δεν είπαμε να τον έχεις τον άλλο και να το βασανίζεις επί τρεις ώρες το θέμα. Μη του βγάλεις και το λάδι. Απλώς παίξε λίγο περισσότερο με το χρόνο. Κάντε νάζια ο ένας στον άλλον. Άφησε την φαντασία σου να οργιάσει και μη νιώθεις ντροπές κι ενοχές.

Σκέψου τα one night stands, γιατί πετυχαίνουν τόσο πολύ; Διότι δεν υπάρχει ντροπή κι αφήνεσαι ελεύθερος. Ερέθισε το σύντροφό σου λίγο ακόμη, φτάσε σε σημείο που δε θα αντέχει άλλο. Το μόνο που θα σκέφτεται είναι πόσο υπέροχο θα είναι το μετά, αφού το πριν ήταν θεαματικό.

Μαθήματα από εξειδικευμένο Σεξοθεραπευτή (sex coach) είναι το πρώτο βήμα για την τέλεια απόλαυση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου