Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Δείχνε μόνο όσα νιώθεις!

Αποτέλεσμα εικόνας για Δείχνε μόνο όσα νιώθεις!Τα συναισθήματα είναι από τα υπέροχα "πράγματα" στη ζωή μας! Ένας τρόπος να επικοινωνήσουμε την ψυχή μας με τους ανθρώπους γύρω μας. Να δείξουμε τις ευαισθησίες και τις δυνάμεις μας. Μέσω αυτών ερχόμαστε πιο κοντά στους άλλους, ανοιγόμαστε και δημιουργούμε παρόμοια ή εντελώς διαφορετικά συναισθήματα στους άλλους.

Είναι κάτι απίστευτα όμορφο, συνάμα όμως και απίστευτα επικίνδυνο! Δείχνοντας συναισθήματα σε κάποιον άνθρωπο, δημιουργούμε προσδοκίες σε εκείνον ότι αυτά τα συναισθήματα κάπου οδηγούν, όμως ξαφνικά συνειδητοποιούμε ότι τις προσδοκίες που δημιουργήσαμε σε κάποιον δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να τις πραγματοποιήσουμε… Τότε τι κάνουμε;

Γίνε ξεκάθαρος και πες τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς υπεκφυγές, μη κρύβεσαι από αυτό που εσύ έφτιαξες, στάσου μπροστά στο "πρόβλημα" και λύσε το! Φέρσου αντρίκια όπως έλεγαν παλιά, είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα. Δεν σου φταίει κανένας αν εσύ δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τα όποια συναισθήματα έχεις.

Οι άνθρωποι δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από έναν άνθρωπο να μας νοιάζεται και να νιώθει πραγματικά ό,τι μας δείχνει. Κι αυτό είναι ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να ζητήσει κάποιος! Δεν υπάρχει πολύς  κόσμος που να μπορεί ή να θέλει να ανταποκριθεί σε κάτι τέτοιο.

Την επόμενη φορά που θα νιώσεις κάτι να είσαι σίγουρος για αυτό και μετά να αποφασίσεις να το δείξεις, μη  φτιάχνεις ψεύτικες ελπίδες στους ανθρώπους γύρω σου. Η κοινωνία μας είναι αρκετά ψεύτικη, έχει ανάγκη από κάτι αληθινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου