Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Μην αφήνεις στα τυφλά το μέλλον σου

Σχετική εικόναΜοίρα και τύχη! Πόσο επηρεάζει η μια την άλλη; Μήπως τελικά οι επιλογές που κάνουμε στην ζωή μας είναι αυτές που τα ανατρέπουν όλα;

Συχνά πιστεύουμε πως η μοίρα και η τύχη φέρνουν μαζί τους και τις ευκαιρίες. Λάθος! Εμείς δημιουργούμε τις ευκαιρίες, για τον εαυτό μας! Μόνο όταν καταλάβουμε πως εμείς οι ίδιοι φτιάχνουμε το μέλλον μας, μόνο τότε θα μπορέσουμε να δούμε την ζωή μας να αλλάζει δραματικά και να αρχίζει να μοιάζει με εκείνη την ζωή που ονειρευτήκαμε.

Άρα λοιπόν μην παραπονιόμαστε πως η τύχη φταίει που δεν έχουμε ότι ονειρευόμαστε ή ότι δεν μας ευνοεί για να τα αποκτήσουμε. Όλα αυτά που θέλουμε να μας συμβούν, θα συμβούν όταν πάρουμε την ζωή στα χεριά μας και επιλέξουμε να ρισκάρουμε. Τότε οι επιλογές μας αυτές θα έχουν και επιπτώσεις που αυτές θα καθορίσουν το μέλλον και τα όνειρα. Μπορεί να ανοίξουν κι άλλα όνειρα που δεν τα είχαμε φανταστεί καν και που μπορεί να μας ταιριάζουν περισσότερο.

Μπορεί να μην ξέρουμε αν η επιλογή μας τελικά θα φέρει επιτυχία,ευτυχία, προβλήματα και δυστυχία. Αν έχουμε όμως πάντα το θάρρος μπορούμε να διορθώνουμε τις λανθασμένες μας επιλογές.

Σκέψου καλύτερα προτιμάς να μείνεις βολεμένος σε μια δυστυχία πιστεύοντας πως η μοίρα είναι έτσι γραμμένη για σένα ή να τολμήσεις για το άγνωστο; Τι έχεις να χάσεις;

Πρόσφατα κατηγόρησα και εγώ την τύχη για κάτι που μου συνέβη. Είχα πολλά νεύρα γιατί ένιωθα απογοήτευση. Μετά όμως που ηρέμησα και έβαλα τις σκέψεις μου σε μια σειρά κατάλαβα τι με οδήγησε σε αυτό. Ούτε η μοίρα ούτε η τύχη ούτε το σύμπαν. Εγώ έφταιξα που δεν άκουσα το ένστικτό μου. Έχοντας αρνητική ενέργεια έκανα βήματα που δεν έπρεπε. Έπαιρνα αποφάσεις που δεν με αντιπροσωπεύουν γιατί έτσι νόμιζα πως ήταν το σωστό. Έτσι οδηγήθηκα από μόνη μου στην ατυχία.

Ακούστε την ψυχή σας. Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τι θέλετε στην ζωή σας. Με πίστη και αποφασιστικότητα όλα τα όνειρα δεν είναι τόσο ακατόρθωτα. Εσύ επιλέγεις πως θα ζήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου