Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣΌλοι οι άνθρωποι για να ζήσουμε για πάντα ελεύθεροι και ποτέ ταπεινωμένοι από την σκλαβιά του αισθητού σώματος που ενδυθήκαμε, πρέπει να σκεφτόμαστε και οδηγούμαστε από την ψυχή!

Διότι η νοητική ουσία της ψυχής διαθέτει την ανδρεία την οποία οδηγεί η σωφροσύνη, και μέσω αυτής της δύναμης της ψυχής μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς περιορισμούς, να πάμε όπου θέλουμε χωρίς περιορισμούς, με οδηγό την ορθή μας σκέψη από την οποία πηγάζει ο ορθός λόγος της ψυχής, και πλέον σπάμε όλα τα φράγματα του matrix συνεχώς.

ΝΟΗΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΤΗΣ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ.
Η ψυχή είναι η νοητή ζωή, εξουσιάζει με την δική της ελεύθερη σκέψη την νοερή ζωή του αισθητού σώματος που είναι γεμάτο φόβους και ανασφάλειες.
Η ψυχή με τον ορθό της λόγο γεννά την ανδρεία με την οποία αντιμετωπίζει την δειλία που γεννά η νοερή ζωή του αισθητού σώματος.

ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΟ ΣΩΜΑ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.Ο κυρίαρχος φόβος εξουσιάζει τη νοερή ζωή του αισθητού μας σώματος που ενδυθήκαμε, είναι όλες οι αρνητικές μας σκέψεις οι οποίες μας καταβάλλουν συνεχώς, είναι όλες οι αρνητικές μας αισθήσεις όπου μας καταβάλλει ο πόνος του σώματος συνεχώς και σε συνδυασμό με όλα τα αρνητικά συναισθήματα τα πάθη τις επιθυμίες, είναι η γενεσιουργός αρχή όλων των αρνητικών γεγονότων στη ζωή μας.

Το οποιονδήποτε φόβο τον εξουσιάζουμε μόνον με την ανδρεία της ψυχής όπου ο ορθός της λόγος εξουσιάζει το σκοτάδι. Η ψυχή είναι η νοητή ζωή, που ενδύεται και ενώνεται με το σκοτάδι δίνοντας του την νοερή ζωή.

Η ψυχή δίνει την νοερή ζωή στο αισθητό σώμα που γεννά την δειλία, και η δειλία επιφέρει την υποδούλωση μας στο σκοτάδι.

Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία στη ζωή μας
Η στέγη στην νοερή ζωή του αισθητού σώματος, είναι η νοητή ζωή της ψυχής μας όπου γεννά την ανδρεία μέσω της σωφροσύνης, και όπου υπάρχει η ανδρεία στη ζωή μας δεν υπάρχει το σκοτάδι.

Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

Με ανδρεία ψυχής εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους που φέρουν τον λόγο στην ψυχή τους, να επαναφέρουν τον ορθό λόγο και στην εδώ νοερή ζωή τους, ώστε να εξαλειφθεί μια για πάντα ο φόβος και η ανασφάλεια του αισθητού σώματος, που έφτασε στο σημείο η νοερή ζωή του αισθητού σώματος που είναι η ίδια η ανυπαρξία της ζωής, να εξουσιάζει την νοητή ζωή της ψυχής την αλήθεια της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου