Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Η μοτοσικλέτα του μέλλοντος με σύστημα «Αυτο-εξισορρόπησης» που δεν πέφτει ποτέ

llΗ μοτοσικλέτα του μέλλοντος – Η BMW αποκαλύπτει τη μηχανή με το σύστημα «Αυτο-εξισορρόπησης» που είναι τόσο ασφαλές που ποτέ δεν θα πέσει

Είναι η μηχανή του μέλλοντος από όλες τις απόψεις. Οι αναβάτες μπορούν να οδηγούν χωρίς κράνος καθώς η μηχανή δεν πέφτει ποτέ, δίνοντας όλα τα ξεχωριστά αισθήματα οδήγησης μιας μηχανής, χωρίς τους κινδύνους, αναφέρει η εταιρεία.

Η γερμανική εταιρεία αποκάλυψε το όραμά της για το μέλλον με την παρουσίαση της μηχανής που διαθέτει σύστημα ισορροπίας με αφορμή τα 100 χρόνια της εταιρείας.

l

Εκτός από σύστημα ισορροπίας, η μηχανή έχει μηδενικές εκπομπές καυσαερίων. Το σύστημα ισορροπίας βοηθάει και προστατεύει τον αναβάτη κάθε στιγμή, είπε ο διευθυντής του τμήματος σχεδιασμού της εταιρείας Edgar Heinrich.

Ο αναβάτης μπορεί να έχει διαδραστική σχέση με τη μηχανή μέσα από ένα ζευγάρι γυαλιά που φοράει ο αναβάτης, το οποίο επίσης τον προστατεύει από τον άνεμο και του δείχνει τα δεδομένα της μηχανής σε τέσσερα σημεία. Το τι βλέπει ο αναβάτης εξαρτάται από το που κατευθύνει το βλέμμα του.

Το σύστημα ισορροπίας είναι βασικό θέμα στις έρευνες πολλών εταιρειών, αλλά δεν αναμένεται μαζική παραγωγή μοτοσικλετών εφοδιασμένων με ένα τέτοιο σύστημα πριν από το 2018.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου