Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Οι γυναίκες ερωτεύονται το μυαλό πριν δοθούν ολοκληρωτικά

%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%85%ce%b1%ce%bb%cf%8c
Αυτές οι γυναίκες που θα σου κάνουν την έκπληξη. Που είναι διαφορετικές. Που προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητες. Που θέλουν να κερδίζουν τον άλλο με το μέσα τους. Το χαρακτήρα και την προσωπικότητα τους.

Που είναι έξυπνες και δεν μιλάνε πολύ. Που αφήνουν ένα μυστήριο γύρω τους. Και ξέρουν πώς να παίζουν με το μυαλό σου. Φέρνουν τα πάνω κάτω στο κεφάλι σου. Σε τρελαίνουν πριν καν τις αγγίξεις. Πριν καν σε αφήσουν να εισχωρήσεις στον κόσμο τους. Άλλα περιμένεις και αλλιώς σου φέρνουν τις καταστάσεις. Δεν είναι δεδομένο, δεν είναι αναμενόμενες. Είναι απρόβλεπτες.

Μην τις ψάχνεις στη βαβούρα και την πολυκοσμία. Μην τις ψάξεις σε πράγματα που φωνάζουν. Θα τις βρεις σε στέκια ήσυχα, σε στενά δρομάκια που δεν ξέρεις καν ότι υπάρχουν, σε παραλίες ξεχασμένες, σε τόπους που δεν ελκύουν τους πολλούς. Γιατί ανακαλύπτουν τον κόσμο με ένα δικό τους τρόπο.

Αυτές οι γυναίκες γελάνε με την ψυχή τους. Και δεν παίρνουν το χρόνο ποτέ ως δεδομένο. Ξέρουν πως τίποτα δεν θα έχει παντοτινή διάρκεια. Αυτές οι γυναίκες που πληγώθηκαν πολλές φορές γιατί εμπιστεύτηκαν τους λάθος ανθρώπους.

Γιατί ήξεραν οι ίδιες πόσο μπορούν να αγαπήσουν και έδωσαν τα συναισθήματα τους σε ανθρώπους που δεν μπορούσαν να βαστάξουν το πάθος τους για το κάθε τι. Για αυτές τις γυναίκες που άκουσαν για το bad timing. Που δεν τις ένοιαξε να χάσουν την αξιοπρέπεια τους φτάνει να ήταν για τον εκλεκτό της καρδιάς τους. Αυτές τις γυναίκες που έχουν φοβερό ένστικτο. Και ξέρουν τι θα γίνει μαζί σου πριν εσύ το αντιληφθείς. Αυτές τις γυναίκες που οι άντρες θαυμάζουν και οι γυναίκες φθονούν.

Οι γυναίκες που ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Που πάλεψαν για αυτά που αγαπάνε. Που έφτιαξαν τη ζωή στα μέτρα τους.

Οι γυναίκες που είναι λίγο από όλα. Ρομαντικές, κυκλοθυμικές, κλειστές, αστείες, αυθόρμητες, τρελές. Οι γυναίκες που αν δεν καταλάβεις θα τις χαρακτηρίσεις παράξενες. Είναι απλά διαφορετικές γιατί ζουν τη ζωή τους όπως τη θέλουν. Δεν προσποιούνται και δεν χαρίζονται. Είναι οι γυναίκες που σε σημαδεύουν. Οι γυναίκες που είσαι τυχερός αν γνώρισες, αν αγάπησες, αν εντυπωσίασες.

Οι γυναίκες αυτές δύσκολα ξεγελιούνται. Και ψάχνουν πάντοτε αντιπάλους που να μπορούν να ιντριγκάρουν το μυαλό τους. Γιατί πρώτα το μυαλό σου ερωτεύονται. Οι γυναίκες αυτές θα σου δοθούν ολοκληρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου