Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή;

Αποτέλεσμα εικόνας για Πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή;Εσείς πόσο κοστολογείτε την δική σας ζωή;

Αν λοιπόν η ζωή σας δεν κοστολογείται τότε γιατί την ξεπουλάτε συνεχώς;

Όταν συνεχώς σου επιβάλλεται στην ζωή να έχεις ανάγκες, τότε εσύ αναγκάζεσαι να υποδουλώνεσαι στις ανάγκες σου, άρα ξεπουλάς την ζωή σου σε επιλογές που δεν σε αφήνουν ελεύθερο πνευματικά και σωματικά, και αναγκαστικά ζεις υποδουλωμένος από τις ανάγκες σου.

Άρα έχεις κοστολογήσει την ζωή σου σύμφωνα με αυτό που αποδέχτηκες ως αλήθεια δηλαδή τις ανάγκες σου.

Η ζωή σου λοιπόν εξαρτιέται από τις ανάγκες σου, άρα και το κριτήριο σου για την ζωή είναι ανάλογο με τις ανάγκες σου.

Πες μου επίσης πόσο κοστολογείς την συνείδηση σου, για να σου επιβάλλει κάποιος να κάνεις κακό στους συνανθρώπους σου;

 Δεν θέλω να απαντήσεις, η απάντηση βρίσκεται μέσα σου, ήδη απάντησες με αυτό που ένιωσες ότι θα κάνεις η δεν θα κάνεις.

Αλήθεια γιατί κανείς δεν αντιδρά όταν βλέπει κατάφωρα να παραβιάζεται η ελευθερία της ζωής του; όπως για παράδειγμα αυτό που συμβαίνει στην σημερινή Ελλάδα;

Να σας πω την απάντηση: διότι μάθατε να σκέφτεστε όπως το αφεντικό σας, που σας καταβάλλει συνεχώς από την δουλοπρέπεια σας, να αποδέχεστε το οτιδήποτε από τις ανάγκες που έχετε, και σε συνδιασμό μέσα από την δύναμη του ισχυρού που σας εξουσιάζει περνώντας το στο μυαλό σας μέσα από την συνεχή αρνητική πληροφόρηση που έχετε από όλα τα ΜΜΕ και τα υποσυνείδητα μηνύματα, που φέρουν τον φόβο και ο φόβος την αδράνεια στο σώμα σας και στο μυαλό σας.

Κι εσείς κάνετε το ίδιο σε όσους μπορείτε να εξουσιάσετε, όπως σας καταβάλλει και εξουσιάζει το αφεντικό του πλανήτη, με τον ίδιο τρόπο σε μικρογραφία λειτουργείτε κι εσείς.

Αν λοιπόν κοστολογείτε την ζωή ενός ανθρώπου, τότε να είσαστε σίγουροι ότι κοστολογείτε τον ίδιο σας τον εαυτό ταυτόχρονα.Διότι ότι αγοράζεται, είναι είδος προς κατανάλωση.

Και ότι καταναλλώνεται δεν έχει δική του ζωή μα ούτε και προορίζεται για κάτι άλλο, παρά για να εκτρέφεται και να είναι η τροφή του αφεντικού του.

Είμαστε τα εκτρεφόμενα ανθρωπόζωα, διότι ξεχάσαμε ποιοι είμαστε! οι δημιουργοί του σύμπαντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου