Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό

Αν είστε άνδρας γνωρίζετε πότε η σύντροφός σας φτάνει σε οργασμό, είστε σίγουρος ότι ακολουθείτε την καλύτερη μέθοδο για να οδηγήσετε το άλλο σας μισό στην απόλυτη κορύφωση;

Μια πρόσφατη έρευνα της Σχολής Υγείας του πανεπιστημίου Ιντιάνα των ΗΠΑ αποκάλυψε με ποιον «αντισυμβατικό» τρόπο οι γυναίκες κατορθώνουν να φτάσουν σε οργασμό. Οι επιστήμονες ανέλυσαν την σεξουαλική συμπεριφορά 5.865 εθελοντών ηλικίας από 14 μέχρι 94 ετών και σύμφωνα με τις απαντήσεις τους διαπίστωσαν ότι η καλύτερη μέθοδος που οδηγεί στην κορύφωση είναι το πρωκτικό σεξ.

Από το δείγμα των συμμετεχόντων το 31% των γυναικών παραδέχθηκε ότι κάνει πρωκτικό σεξ ενώ το 94 των γυναικών αποκάλυψε ότι φτάνει σε οργασμό με αυτό τον τρόπο! Σύμφωνα με την σχετική έρευνα η δεύτερη πιο δημοφιλής διαδρομή για τον οργασμό είναι η κολπική συνουσία και η τρίτη διαδρομή το στοματικό σεξ.

Όμως, για τις γυναίκες οι ειδικοί επιστήμονες δήλωσαν ότι το «κλειδί» για τον «μεγάλο και απόλυτο οργασμό» είναι... η ποικιλία! «Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να φτάσουν σε οργασμό όταν συμμετέχουν σε μια ποικιλία σεξουαλικών πράξεων στις οποίες συμπεριλαμβάνονται το στοματικό σεξ και η σεξουαλική επαφή», τόνισαν οι επιστήμονες του πανεπιστημίου της Ιντιάνα.

Αν αυτά τα αποτελέσματα σας εκπλήσσουν, υπάρχουν κι άλλα, που αποδεικνύουν πόσο λίγο γνωρίζουν οι σύντροφοι ο ένας τον άλλον... Το 85% των ανδρών που συμμετείχε στην σχετική έρευνα δήλωσε ότι κατά την τελευταία σεξουαλική επαφή με την σύντροφό τους εκείνη έφτασε σε οργασμό, όμως, όταν το ανάλογο ερώτημα τέθηκε στις συντρόφους τους μόνο το 64% συμφώνησε ότι γνώρισε την κορύφωση με το άλλο του μισό.

Μαθήματα από εξειδικευμένο Σεξοθεραπευτή (sex coach) είναι το πρώτο βήμα για την τέλεια απόλαυση!