Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Έρχονται τα σούπερ υποβρύχια -Η απόλυτη θαλάσσια χλιδή

Αν νομίζατε πως τα σούπερ γιοτ είναι οι βασιλιάδες της θάλασσας, κάνετε μεγάλο λάθος. Η Migaloo Private Submersible Yachts έρχεται να δώσει τη δική της οπτική στο τι είναι υπεροπολυτελές ταξίδι στις θάλασσες, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία αλλά και φαντασία.

Το Migaloo είναι ένα διώροφο υποβρύχιο σκάφος 377 ποδών, με ελικοδρόμιο, 8 VIP σουίτες, που θα κάνουν τους φίλους σας να αισθάνονται σαν το σπίτι τους -μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 36 άτομα.
Οι επισκέπτες μπορούν να δουν ταινία στο σινεμά που έχει, να δειπνήσουν στα ανοιχτά δωμάτια ή να κολυμπήσουν στην πισίνα του καταστρώματος, εύκολα και απλά.
Επιπλέον, περιλαμβάνει ασανσέρ, βιβλιοθήκες και ιδιωτικές βεράντες. Είναι σαν ένα ξενοδοχείο μέσα στο νερό!



«Αυτό που προσπαθούμε είναι να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου εξωτερικό και εσωτερικό αλληλεπιδρά αρμονικά», αναφέρει ο Κρίστιαν Γκάμπολντ, διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής σχεδιασμού της Migaloo, στο Architectural Digest.
Οι διαστάσεις του είναι ίδιες με ένα υποβρύχιο Virginia-class του αμερικανικού ναυτικού.

Η εταιρεία διαθέτει τέσσερα υποβρύχια σκάφη αναψυχής: το Μ2, Μ5, Μ6 και Μ7.
Το Μ5 διαθέτει τρεις μεγάλες αίθουσες, σαλόνι, τραπεζαρία και κήπο. Διαθέτει τρεις ορόφους και μπορεί να φιλοξενήσει 19 άτομα πληρώματος και πάνω από 36 καλεσμένους. Μάλιστα, έχει ένα μίνι «λιμάνι», με το οποίο μπορεί να συνδεθεί, όταν βαρεθεί την υποβρύχια ζωή.

Από την άλλη πλευρά, το Μ6 έχει πιο μοντέρνο σχεδιασμό, με αίθουσες πολλαπλών επιπέδων. Με μήκος από 140 με 160 μέτρα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη.
Το Μ7 δεν είναι ένα απλό υποβρύχιο αναψυχής, καθώς μπορεί να αγγίξει και τα 283 μέτρα.
Η εταιρεία, ωστόσο, δεν σχεδιάζει μόνο υποβρύχια αλλά και νησιά.
Το Kokomo Ailand, είναι ένα νησί, που μπορεί να γίνει ξενοδοχείο, κεντρικά γραφεία εταιρείας ή και καζίνο.
Εχει ρετιρέ ύψους 80 μέτρων, καταρράκτες και ελικοδρόμιο. Ο σχεδιασμός του κακομαθαίνει τους ιδιοκτήτες του με θέα 360 μοιρών από το εσωτερικό του ρετιρέ, στο οποίο κανείς μπορεί να φτάσει με το ασανσέρ.
«Η ανταπόκριση είναι εκπληκτική. Σε όλους τους πελάτες μας αρέσει η ιδέα», υποστηρίζει ο κ. Γκάμπολντ.
«Είμαστε σε στάδιο διαπραγμάτευσης με πολλούς πελάτες. Εχουμε αναπτύξει μια κύρια ιδέα σχεδιασμού», αναφέρει, με τις λεπτομέρειες να βασίζονται στις επιθυμίες του πελάτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου