Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ανεκτικότητα

Το να είστε ανεκτικοί σημαίνει να δίνετε την ελευθερία στους άλλους να λατρεύουν με τον τρόπο που θέλουν, να ερμηνεύουν τις Γραφές με τον τρόπο που θέλουν, να πιστεύουν με τον τρόπο που θέλουν, επειδή θέλετε να σας αφήνουν ελεύθερους στο πνευματικό σας μονοπάτι της προσπάθειας.

Το να είστε ανεκτικοί δεν σημαίνει να επιτρέπετε εγκληματίες να συνεχίζουν το έργο τους. Η ανοχή σχετίζεται με τις αρχές της Ομορφιάς, της Καλοσύνης, της Δικαιοσύνης, της Χαράς και της Ελευθερίας. Έχετε το πλήρες δικαίωμα να είστε όμορφοι με τον τρόπο που θέλετε. Έχετε πλήρη ελευθερία να είστε μια πηγή καλοσύνης με τον τρόπο που θέλετε. Είστε εντελώς ελεύθεροι να ζείτε με δικαιοσύνη με τον τρόπο που θέλετε. Μπορείτε να απολαμβάνετε τη ζωή με τον τρόπο που θέλετε, αν δεν παραβιάζετε την Ελευθερία, την Ομορφιά, την Καλοσύνη, την Δικαιοσύνη ή τη Χαρά των άλλων ανθρώπων.

Καθώς βαθαίνετε την ανεκτικότητά σας, ο σεβασμός σας για την ελευθερία των άλλων βαθαίνει. Αρχίζετε να απολαμβάνετε άλλους πολιτισμούς και άλλες ερμηνείες της τέχνης, της θρησκείας και της φιλοσοφίας γιατί η ανεκτικότητα σας διδάσκει ότι κάθε λουλούδι έχει τη δική του ομορφιά και κάθε σπόρος μπορεί να ανθίσει στη δική του ομορφιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου