Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Hayu Marca: Η «πύλη των Θεών» στο Περού

Περού: Μια χώρα γεμάτη μυστήριο και θρύλους. Ένας τόπος όπου έχουν κατοικίσει και μεγαλουργήσει μερικοί εκ των πιο παράξενων και μυστήριων πολιτισμών του πλανήτη αυτού…
 
Stargates -Αστροπύλες

 Ειδικές τοποθεσίες στον χώρο που μπορούν να μεταφέρουν κάποιον ή κάτι, σε άλλους χώρους, σε πολύ μακρινές αποστάσεις ακόμα και σε άλλες διαστάσεις.

Τέτοιου είδους «πύλες», σύμφωνα με διάφορα αρχαία κείμενα και παραδόσεις υπάρχουν στημένες σε όλο τον κόσμο, φτιαγμένες από μία άγνωστη προς εμάς τεχνολογία, από αρχαίους πολιτισμούς ή άγνωστους μη ανθρώπινους…
Οι τοπικοί μύθοι λένε ότι στο μακρινό παρελθόν, ένας ιερέας των Ίνκας που ονομάζεται Amaru Muru, από τον «Ναό των Επτά Ακτίνων», έφυγε από το ναό του με ένα ιερό χρυσό δίσκο γνωστό ως «Το Κλειδί των Θεών των Επτά Ακτίνων». Ο ιερέας κρύφτηκε στα βουνά της Hayu Marca, στο Περού, φοβούμενος ότι οι Ισπανοί κατακτητές θα του έκλεβαν το κλειδί.
Αργότερα ο ιερέας έφτασε στην «Πύλη των Θεών», όπου έδειξε το κλειδί σε πολλούς ιερείς και σαμάνους της περιοχής. Μετά έκαναν ένα τελετουργικό και η πύλη άνοιξε με ένα μπλε φως που προήλθε από αυτό.
Ο ιερέας Amaru Muru παρέδωσε το χρυσό δίσκο σε έναν από τους σαμάνους και πέρασε την πόρτα. Από τότε δεν τον ξαναείδε ποτέ, κανείς.
Την «Πύλη των Θεών» ανακάλυψε ο Jose Luis Delgado Mamanu το 1996. Έχει 7 μέτρα ύψος και 7 μέτρα μήκος.

Οι θρύλοι των ιθαγενών Ινδιάνων της περιοχής λένε ότι αυτή η «πόρτα» ήταν μια «πύλη προς τη γη των θεών». Λένε ακόμα ότι στο μακρινό παρελθόν, σπουδαίοι ήρωες πέρασαν εκεί «στη γη των θεών», απολαμβάνοντας μια ευημερούσα και ένδοξη αθάνατη ζωή. Η μικρή πόρτα ήταν για τους θνητούς ανθρώπους, ενώ η μεγάλη ήταν για τους θεούς…

Αλλά … είναι απλά ένας ασήμαντος θρύλος;
Αν λάβουμε σοβαρά υπόψη μας την παράδοση των ντόπιων και το γεγονός ότι αρκετοί θρύλοι έχουν βγει αληθινοί, τότε ενδεχομένως, το συγκεκριμένο μνημείο συγκαταλέγεται σε μία λίστα που υπερβαίνει κατά πολύ την «ορθολογική» κατανόησή μας.
Στην περίπτωση αυτή η «Πύλη των Θεών», μαζί με πολλές άλλες αρχαιολογικές τοποθεσίες που περιλαμβάνουν «ακαταλαβίστηκα» μνημεία, αποτελεί μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου που έχουν οικοδομηθεί με τεχνολογία η οποία δεν γίνεται κατανοητή από την σημερινή επιστήμη οποιουδήποτε είδους -ή απλά αποκρύπτεται…

Η «Πύλη των Θεών» στην Hayu Marca έχει κοινά χαρακτηριστικά με την Puerta del Sol de Tiwanaku (Tiahuanaco) και πέντε άλλους μυστηριώδης αρχαιολογικούς χώρους στην περιοχή. Αν παραδόξως, σχεδιάσουμε στον χάρτη γραμμές που ενώνουν αυτές τις τοποθεσίες, θα έχουμε πρακτικά έναν σταυρό με κοινή συντεταγμένη το οροπέδιο της λίμνης Τιτικάκα, μία από τα πιο ιερές και ταυτόχρονα μυστηριώδεις τοποθεσίες, στην περιοχή…
Ίσως, αυτό να μην σημαίνει τίποτα, όμως σίγουρα δεν αποτελεί σύμπτωση, ειδικά αν αναλογιστούμε πως σε ολόκληρο τον κόσμο σπουδαία μνημεία ενώνονται με γραμμές και γεωμετρικά σχήματα και συγκεκριμένες αποστάσεις που καθορίζουν κάτι, δυστυχώς, άγνωστο σε μας σήμερα… Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν άφθονα σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στην Ελλάδα και την γύρω από αυτήν περιοχές, κάτι που ανέδειξε ο Δρ. Θεοφάνης Μανιάς.
Είναι ιδιαίτερα πιθανό ότι αρχαία κείμενα και λαϊκές παραδόσεις είναι κάτι περισσότερο από φαντασιοπληξίες πρωτόγονων ανθρώπων. Όλα δείχνουν ότι υπάρχει κάτι αληθινό και μοναδικό που, όμως, υπό τον φόβο των μακελάρηδων κατακτητών, οι ντόπιοι φρόντισαν να παραμείνουν κρυμμένα μυστικά -ίσως για πάντα.
Είναι δυνατόν να υπάρχουν «πύλες» που βρίσκεται στη Γη οι οποίες συνδέονται με άλλους πλανήτες, γαλαξίες, ή ακόμα και Διαστάσεις; Είναι δυνατόν μία από αυτές τις πύλες να είναι η «Πύλη των Θεών»; Κι αν είναι η «Πύλη των Θεών» μία αστροπύλη, μία stargate, είναι πιθανό ότι υπάρχουν και άλλες, αλλού στον πλανήτη; Και αν ναι … πού οδηγούν;

Κι όμως, όλα κρύβουν μία αλήθεια μέσα τους.
Το FBI, σχετικά πρόσφατα, αποχαρακτήρισε και έδωσε στην δημοσιότητα ένα έγγραφο-έκθεση, όπου δηλώνεται ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές ότι όντα από άλλες διαστάσεις έχουν επισκεφθεί την Γη.
Όπως αντιλαμβάνεστε, η έκθεση του FBI, βασίζεται σε μακροχρόνιες έρευνες και στοιχεία και όχι σε υποθέσεις και θεωρίες. Σίγουρα είναι γεγονός ότι είδαν και κατέγραψαν. Δεν βασίστηκαν σε θρύλους και παραδόσεις, αλλά σε μετρήσεις και επιτόπιες έρευνες.
Με άλλα λόγια έχουν στα χέρια τους ντοκουμέντα και, φυσικά, λίστες των περιοχών που επισκέφθηκαν για να μπορέσουν να σχηματίσουν την έκθεση τους. Όμως, πέρα από την κεντρική ιδέα των διαπιστώσεων του FBI που αποχαρακτηρίστηκε, τα υπόλοιπα σχετικά αρχεία τους δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.
Υποθέτουμε ότι μέσα σε αυτά τα αδημοσίευτα και απόρρητα αρχεία, υπάρχουν αινιγματικές τοποθεσίες που πιθανότατα αποτελούν Αστροπύλες, Stargates. Ανάμεσά τους και η «Πύλη των Θεών».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου