Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Τα μυστικά του γυναικείου αυνανισμού

Κάθε γυναίκα αυνανίζεται με το δικό της τρόπο…
Άλλες  χαϊδεύοντας ή τρίβοντας αιδιίο  τους, ιδιαίτερα την κλειτορίδα, με το δείκτη και/ή το μεσαίο δάχτυλο. Μερικές φορές ένα ή περισσότερα δάχτυλα μπορεί να εισάγονται εντός του κόλπου,  όπου βρίσκεται το σημείο G. Μερικές χρησιμοποιούν  βοηθήματα,  όπως ένα δονητή, για να διεγείρουν τον κόλπο και την κλειτορίδα. Πολλές γυναίκες χαϊδεύουν τα στήθη τους ή πιέζουν την θηλή τους με το ελεύθερο χέρι, για  σεξουαλική διέγερση. Η λίπανση χρησιμοποιείται μερικές φορές κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, αλλά σε πολλές γυναίκες, η φυσική λίπανση αρκεί.

Οι κοινές στάσεις που παίρνουν οι γυναίκες είναι διάφορες (ανάσκελα, μπρούμυτα, καθιστές, οκλαδόν, γονατιστές ή και όρθιες). Στην μπανιέρα ή στο ντους μια γυναίκα μπορεί να κατευθύνει το νερό της βρύσης στην κλειτορίδα και το αιδοίο της. Ξαπλωμένη μπρούμυτα  μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια, μπορεί να τοποθετήσει ένα μαξιλάρι στη γωνία ή στην άκρη του κρεβατιού. Υπάρχουν άπειρες θέσεις και  άπειρα σημεία που θα μπορούσαν να ερεθίσουν την κλειτορίδα.

Οι γυναίκες μπορούν να διεγερθούν σεξουαλικά με το σφίξιμο των μυών της λεκάνης και των μηρών, προκαλώντας πίεση στα γεννητικά όργανα. Αυτό μπορεί ενδεχομένως να γίνει δημόσια χωρίς να γίνουν αντιληπτές. Σκέψεις, φαντασιώσεις και  αναμνήσεις από προηγούμενες περιπτώσεις διέγερσης και  οργασμού μπορεί να τους προκαλέσει σεξουαλική διέγερση. Μερικές γυναίκες μπορεί να φτάσουν σε οργασμό αυθόρμητα με τη δύναμη της θέλησης και μόνο, φτάνει να είναι συγκεντρωμένες…

Οι θεραπευτές του σεξ εξηγούν  στις γυναίκες ασθενείς ότι χρειάζονται αρκετό χρόνο, για να αυνανιστούν και να έρθουν σε  οργασμό, αν δεν το έχουν ξανακάνει.

Ορισμένες γυναίκες ταλαντεύουν το σώμα τους για μεγαλύτερη αίσθηση ηδονής, ενώ άλλες ξαπλώνουν ακίνητες, αναθέτοντας όλο το έργο στα χέρια τους.
Τα μικρά χείλη, όπως και η κλειτορίδα και το εφήβαιο, αποτελούν επίσης σημαντική πηγή διέγερσης. Οι περισσότερες γυναίκες, όταν αυνανίζονται, χαϊδεύουν συνεχώς και χωρίς διακοπή το στέλεχος της κλειτορίδας, μέχρι να φτάσουν στην αποκορύφωση. Αν σταματήσει όμως, η διέγερση της κλειτορίδας η γυναίκα δεν έχει ικανοποιητικό οργασμό.

Σε αντίθεση με τον άνδρα, η γυναίκα που αυτοϊκανοποιείται συχνά, συνήθως δεν αρκείται σε έναν οργασμό, αλλά απολαμβάνει πολλούς διαδοχικούς, ώσπου να κουραστεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου