Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Ισπανικό: Κόλπα που τα μεγάλα στήθια κάνουν στο κορμί σου

Το ισπανικό σεξ είναι από τις πιο έντονες αντρικές φαντασιώσεις, γεγονός που εξηγείται ακόμα και επιστημονικά. Ο άντρας λατρεύει το γυναικείο στήθος και του αρέσει να το «χαίρεται» με όποιον τρόπο μπορεί.

Το ισπανικό είναι ο νούμερο ένα τρόπος, γι’ αυτό φρόντισε να της μάθεις τα μυστικά και να την κάνεις εξπέρ στο άθλημα. Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν το ισπανικό ως ταμπού και σπάνια παίρνουν την πρωτοβουλία να στο χαρίσουν. Εκείνο που δεν έχουν καταλάβει όμως είναι πως η οπτική απόλαυση που προσφέρει στον άντρα είναι το γεγονός πως πρόκειται για την απόλυτη προετοιμασία για ένα έντονο και άκρως απολαυστικό σεξ.

Το να την κάνεις να το θέλει δεν είναι κάτι δύσκολο, αρκεί να μάθεις να το κάνεις σωστά. Γιατί να ξέρεις: Το σωστό ισπανικό εξαρτάται περισσότερο από σένα και λιγότερο από εκείνη.

Κάνε τη να νιώθει καλά με το στήθος της
Ακόμα κι αν το στήθος της δεν είναι όσο μεγάλο ή όσο στητό θα ήθελες, το λιγότερο που χρειάζεται εκείνη είναι να νιώθει πως δεν είσαι ικανοποιημένος μαζί της. Δώσε της να καταλάβει ότι αγαπάς το κορμί της ακριβώς έτσι όπως είναι και δείξε της πόσο πολύ σου αρέσει να ασχολείσαι με το στήθος της ή –ακόμα καλύτερα- να ασχολείται αυτό μαζί σου.

Μάθε της να κάνει το στήθος της να φαίνεται πιο μεγάλο
Είναι το συστατικό της επιτυχίας του ισπανικού. Αν η σύντροφός σου δεν έχει ένα ιδιαίτερα μεγάλο στήθος, αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να της μάθεις να το πιέζει σωστά ώστε να είναι και οπτικά πιο δελεαστικό, αλλά και πιο σφιχτό και αποτελεσματικό στην πράξη. Όσο η γυναίκα φοράει το σουτιέν της, μπορεί να «κλέψει» αρκετά νούμερα, αλλά όταν το σουτιέν μένει εκτός, το στήθος της πέφτει μόνο στον… αγώνα της επιβίωσης.

Το στοματικό είναι εντός παιχνιδιού
Σκοπός του αθλήματος δεν είναι να ικανοποιηθείς εσύ κι εκείνη απλά να σου κάνει την «χάρη». Θα πρέπει να επικεντρωθείς και στην δική της ευχαρίστηση, που όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να είναι σωματική αλλά… εγκεφαλική. Αυτό που χαίρεται περισσότερο από όλα είναι να βλέπει πως το ευχαριστιέσαι πραγματικά, συνεπώς δεν θα πρέπει να κρατάς μέσα σου αυτά που νιώθεις εκείνη την ώρα. Προσπάθησε να συνδυάσεις το ισπανικό με το στοματικό, ώστε να έχει κι εκείνη μια επιπλέον ασχολία εκείνη την ώρα. Το μόνο σίγουρο; Θα της αρέσει.

Μην ασχολείσαι με άλλα μέρη του σώματός της
Την αποσυντονίζεις. Δε μπορεί να επικεντρωθεί στο ισπανικό όταν εσύ ασχολείσαι με το κάτω μέρος του σώματός της. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές γυναίκες δεν απολαμβάνουν καθόλου την στάση 69, καθώς δε μπορούν να μείνουν συγκεντρωμένες σε μία από τις δύο απολαύσεις της στιγμής εκείνης. Προτίμησε να παίξεις με το στήθος ή τα μαλλιά της και μην επιχειρήσεις συνδυασμούς που θα καταστρέψουν την –ομολογουμένως φιλότιμη- προσπάθειά της.

Άλλαζε στάσεις
Μη μένεις στην στάση που σε βολεύει και μάθε να επιλέγεις σωστά ανάμεσα στις εναλλακτικές που έχεις. Αν της δώσεις την εντύπωση πως όταν λέμε «ισπανικό» εννοούμε ένα 5λεπτο βαρεμάρας και… πιασίματος, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την κάνεις να το βαρεθεί και να το βγάλει από το πρόγραμμα. Το ισπανικό θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεις το στοματικό ή το κολπικό σεξ και να μην κολλάς σε μία και μόνο στάση. Φαντάζεσαι την σεξουαλική σου ζωή να περιορίζεται στην ιεραποστολική στάση; Ούτε αυτή. Φρόντισε λοιπόν να την κρατάς σε εγρήγορση

Μαθήματα από εξειδικευμένο Σεξοθεραπευτή (sex coach) είναι το πρώτο βήμα για τέλεια απόλαυση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου