Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Οι πολυτελείς πλωτές βίλες

Για τους αναξιοπαθούντες πλούσιους αυτού του μάταιου κόσμου, αυτούς δηλαδή που δεν ξέρουν πως να ξοδέψουν τα χρήματά τους, η εταιρία Kleindienst βρήκε έναν ακόμα τρόπο να τους βγάλει από την δύσκολη θέση. Και τους παρέχει τις πλωτές βίλες που βλέπουμε στις φωτογραφίες, τις οποίες και ονομάζει «Αλογάκια της Θάλασσας».


Πρόκειται για ιδιαίτερα εντυπωσιακές κατασκευές, επιτεύγματα της αρχιτεκτονικής, τα οποία αποτελούνται από δύο ορόφους πάνω από το νερό και έναν όροφο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Το κυρίως υπνοδωμάτιο και το μπάνιο είναι αυτά που βρίσκονται μέσα στο νερό, έτσι ώστε να ξυπνάτε και να κάνετε το μπάνιο σας ανάμεσα στα ψάρια.

Το μεσαίο πάτωμα περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο μπαλκόνι, ένα εσωτερικό living room, κουζίνα, τραπεζαρία, ενώ ο επάνω όροφος περιλαμβάνει μία ταράτσα στα πρότυπα των γιοτ, ένα τζακούζει με γυάλινη μπανιέρα και ένα μίνιμπαρ.

Κάθε βίλα των 160 περίπου τετραγωνικών μέτρων κοστίζει περί το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Και παρά το κόστος τους έχουν ήδη ξεκινήσει οι παραγγελίες και πουλάνε καλά. Μάλιστα από τις 42 ήδη έτοιμες, οι 35 έχουν βρει τους ιδιοκτήτες τους. Οι βίλες αυτές θα εγκατασταθούν από την ετιρία σε ένα απόμακρο σημείο στο σύμπλεγμα από τα τεχνητά νησιά με «The World» που έχει φτιαχτεί στο Ντουμπάι.

Οι βίλες θα είναι έτοιμες για θεμελίωση (συγνώμη, πόντιση...) μέσα στο 2016, ενώ οι πρώτοι κάτοικοι αναμένεται να μπορούν να μετακομίσουν μέσα στο 2017. Μόλις που προλαβαίνετε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου