Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ίνκουμπους… o εραστής του ονείρου

Οι πιο παλιοί, συνήθως οι γιαγιάδες, μας έλεγαν ιστορίες και μύθους για ξωτικά, νεράιδες, αερικά, όπου εμείς σαν περίεργα πιτσιρίκια τότε, κάναμε σαν τρελοί καθισμένοι δίπλα της, ξεροσταλιάζοντας και απορροφώντας κάθε λέξη που θα έβγαινε από το στόμα της. Μέσα σε αυτές τις εμπειρίες τους ήταν και η Μόρα -συνηθέστερο όνομα στον Ελλαδικό χώρο κυρίως- ή Έρπουσα Σκιά σε νεώτερη έκδοσή της.

Οι καιροί άλλαξαν, αλλάζοντας τους ανθρώπους και πλέον δύσκολα θα δει κάποιος κάτι αλλόκοσμο. Ίσως γιατί γίναμε πιο “πονηροί”; Ίσως με τη ζωή και τα ερεθίσματα που έχουμε πλέον δεν χρειάζεται να μας “φοβερίσουν” γιατί γίναμε ένα με αυτούς; Ίσως γιατί έκλεισαν κάποιες “πύλες”. Όλα είναι πιθανά!

Παρόλα αυτά ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν κάποιοι πιο ευαίσθητοι, ίσως ευάλωτοι ή ακόμα περισσότερο, πιο “πολύτιμοι” για αυτές τις οντότητες που χρησιμοποιούν την σεξουαλική τους ενέργεια. Όχι δεν μιλάμε για organic portals. Την χρησιμοποιούν εν άγνοια τους, μέσα από το ονείρεμα και βεβαία υπάρχει ένας για κάθε φύλο.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα αναπτύξουμε τον αρσενικο Ίνκουμπους (incubus) που Ένας αρσενικός δαίμονας που επισκέπτεται τις γυναίκες στον ύπνο τους και προχωρεί σε σεξουαλική επαφή μαζί τους αποζητώντας ενέργεια. Είπαμε και σε άλλα άρθρα ότι η σεξουαλική ενεργεία είναι κινητήριος δύναμη και για τον άνθρωπο αλλά και για αυτά που δεν βλέπουμε, ακόμα…

Σύμφωνα με το σύγγραμμα Malleus Maleficarum του 1486, ο ίνκουμπους χρησιμοποιεί το σπέρμα των ανδρών που απομύζησαν οι σούκουμπους από τους άνδρες που σαγήνευσαν, για να αφήσει εγκύους τις γυναίκες που αποπλανεί αυτός. Έτσι εξηγούνταν οι γεννήσεις παιδιών – δαιμόνων, καθώς υπήρχε η αντίληψη ότι οι δαίμονες δεν μπορούσαν να αναπαραχθούν.

Αν το αντρικό σπέρμα έχει τεράστια ποσά ενέργειας. Περιέχει τα καλύτερα “συστατικά” από το σώμα αφού ο λόγος του είναι η ζωή! Φανταστείτε τώρα τί γίνεται και πόση σημασία και δύναμη μπορεί να αντληθεί από μία γυναίκα η οποία κατά την γνώμη μου είναι πολύ ανώτερη από του άντρα λόγο φυσιολογίας, της τεκνοποίησης, των ορμονών και άλλων πιο εσωτερικών και ενεργειακών διαδικασιών!

Η γυναίκα λοιπόν η οποία έπεφτε για ύπνο, δεν ξυπνούσε στον ύπνο της αλλά απολάμβανε μια ανεπανάληπτη εμπειρία με τον Ίνκουμπους. Στον φυσικό κόσμο τώρα έμενε έγκυος γεννώντας ας πούμε έναν απεσταλμένο για κάτι που είχε να φέρει εις περάς. Εδώ δεν θα αναπτύξουμε αν ερχόταν για καλό η για κακό αλλά την γενική εικόνα της εν λόγο κατάστασης. Για παράδειγμα μάγος Μέρλιν, κατά το θρύλο πάντα, ήταν παιδί ενός ίνκουμπους και μιας πριγκίπισσας.

Γίνονταν δηλαδή οι ενδιάμεσοι για να μπουν στον υλικό κόσμο. Μήπως αυτό γίνεται και σήμερα με κάποιες μεγάλες μορφές της ιστορίας και σε κομβικά χρονικά σημεία απο δικτάτορες, πολιτικούς τραγουδιστές και ακόμα πιο πολλούς; Μπορεί ναι μπορεί όχι, αλλά σίγουρα με κάποιες παρανοϊκές τάσεις και αποφάσεις που περνούν, με αυτό το παγωμένο και ανέκφραστο βλέμμα, σε κάνει να σκέπτεσαι.. “ρε μπας και…”…Όπως και να έχει την επόμενη φορά που θα σηκωθείτε αναστατωμένες και με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά μεν, αλλά νιώθετε σαν να σκάβατε όλο το βράδυ, δείτε πιο βαθειά μέσα σας αν ήταν ενα απλό όνειρο ή ένας ‘Ινκουμπους

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου