Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Συσκευή ομίχλης "φυλάει" το σπίτι σας

Τώρα που είναι περίοδος διακοπών είναι ακόμα πιο επίκαιρη η ασφάλεια του χώρου σας. Μπορείτε εύκολα να αποθαρρύνετε έναν κλέφτη κάνοντας τη δουλειά του όχι μόνο δύσκολη αλλά και χρονοβόρα. Όσο πιο πολύ καθυστερεί μια διάρρηξη τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες σύλληψης του διαρρήκτη και στις περισσότερες περιπτώσεις θα μετακινηθεί σε άλλον πιο εύκολο στόχο, γιαυτό και τα τελευταία χρόνια αρχίζουν και χρησιμοποιούνται πολύ συχνά δύο νέες τεχνολογίες τα συστήματα περιμετρικής ανίχνευσης και οι συσκευές ομίχλης καπνού.

Τι είναι ένα η συσκευή ομίχλης καπνού;
Είναι μια συσκευή που εξαπολύει πυκνή ομίχλη και γεμίζει το δωμάτιο μέσα σε δευτερόλεπτα ,αφήνοντας έτσι την ορατότητα κοντά στο μηδέν.

Σε τι χρησιμεύει;
Η ομίχλη που εξαπολύεται από το μηχάνημα παρεμποδίζει την όραση του διαρρήκτη και την κάνει εξαιρετικά δύσκολη.

Πως λειτουργεί;
Μέσα σε δευτερόλεπτα εκτονώνει καπνό και μπορεί να δημιουργήσει μια προστατευτική ασπίδα στον χώρο. Γι αυτό το λόγο ο διαρρήκτης θα βρεθεί περικυκλωμένος από πυκνή ομίχλη , χωρίς ορατότητα , αποπροσανατολισμένος και σαστισμένος και αυτό του δημιουργεί τάση φυγής .
Η ομίχλη που παράγεται είναι μη-τοξική για ανθρώπους και ζώα ,επιπλέον δεν καταστρέφει τα έπιπλα κ τα αντικείμενα του σπιτιού , αφού μόλις διαλυθεί δεν αφήνει κατάλοιπα στις επιφάνειες.

Πλεονεκτήματα
Το σύστημα ομίχλης καπνού είναι η ολοκλήρωση του κοινού συστήματος συναγερμού , αφού είναι δυνατό να συνδυαστεί με οποιοδήποτε παλαιότερο αντικλεπτικό σύστημα και είναι ο κρίκος που λείπει μεταξύ του ηχητικού μέρους του συναγερμού κ της άφιξης της αστυνομίας . Αυτό συμβαίνει επειδή δε δρα απλά αποτρεπτικά όπως τα συμβατικά αντικλεπτικά συστήματα, αλλά προλαμβάνει αποτελεσματικά την κλοπή.
Με το σύστημα ομίχλης καπνού μπορείτε να προστατευσετε τις εγκαταστάσεις σας -είτε το σπίτι και την επιχείρηση σας , είτε κάποιο δημόσιο χώρο - και να προλάβετε διαρρήξεις κ βανδαλισμούς αποτελεσματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου