Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ο δρόμος προς την αυτοπραγμάτωση

bridge-1024x640Ο καθένας έχει την ανάγκη για αυτοπραγμάτωση και αυτό δεν έχει να κάνει πάντα με την εκπλήρωση ενός στόχου αλλά έχει να κάνει με το να είσαι ευτυχισμένος από την ζωή σου. Πολλές φορές μόλις έχουμε ολοκληρώσει τις όποιες υλικές επιθυμίες, ξαφνικά δεν μοιάζουν να είναι τόσο ελκυστικές και δεν αρκούν για να γεμίσουν το εσωτερικό μας κενό. Η αυτοπραγμάτωση δεν είναι ένα επίτευγμα που υπάρχει για πάντα στην ζωή μας αλλά μια πορεία διαδοχικών καταστάσεων που μας βοηθούν να προχωράμε και να εξελισσόμαστε συνεχώς. Η πορεία για την αυτοπραγμάτωση είναι μια αναζήτηση που δεν τελειώνει ποτέ.
     
Για να οδηγηθείτε στην αυτοπραγμάτωση θα πρέπει να έχετε θέσει σε λειτουργία την ενστικτώδη σας δύναμη που είναι ικανή να συντρίψει κάθε εμπόδιο και δυσκολία. Στην πορεία της ζωής σας να είστε διατεθειμένος να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο, να ξεπεράσετε τον φθόνο των άλλων και να δώσετε μια ευκαιρία στην ζωή να σας φέρει τα δώρα που επιθυμεί. Αγαπήστε, φυλάξτε, φροντίστε τον εαυτό σας. Από όπου και αν προέρχεστε, ότι και αν είστε πάντα να έχετε προσδοκίες που θα κάνουν εσάς και την ζωή σας καλύτερη. Φροντίστε αν έχετε δίπλα σας ανθρώπους χωρίς φιλοδοξίες που προσπαθούν να καταστρέψουν και τις δικές σας προσδοκίες ή να σας απογοητεύσουν, να τους απομακρύνετε άμεσα ή να μην επηρεάζεστε από αυτούς.

Εργαστείτε συνειδητά και με θέληση, αναθεωρήστε τις επιθυμίες και τους στόχους σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε την ζωή που πραγματικά επιθυμείτε. Δώστε χώρο στην αγάπη να μπει στην ζωή σας και να την μεταμορφώσει. Συνδυάστε μια πετυχημένη επαγγελματική ζωή, με μια αρμονική ερωτική σχέση, με ένα καλό κοινωνικό κύκλο και με μια δόση αυτό-αποδοχής και αυτοπραγμάτωσης.

Η ζωή αποτελείται από πολλά ωραία πράγματα και καταστάσεις. Να επιμένετε στα όνειρά σας, αλλά συνειδητοποιείστε πως υπάρχει διαφορά από το να τα παρατάτε και από το να ξέρετε πότε είναι αρκετά. Βρείτε τις κλίσεις και τα ταλέντα σας και χρησιμοποιήστε τα για να ικανοποιήσετε τα θέλω σας. Η ζωή θα σας δώσει τις ευκαιρίες, εσείς αρκεί να της αναγνωρίσετε και να ανταποκριθείτε σε αυτές.

Μερικές φορές θα πρέπει να σταματήσεις να ανησυχείς, να αναρωτιέσαι και να αμφιβάλλεις.
Έχε πίστη στο ότι τα πράγματα θα πάνε καλά, ίσως όχι όπως τα είχες σχεδιάσει,
αλλά ακριβώς όπως είναι γραφτό να γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου