Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ο Αλχημιστής μέσα μας και η Σχέση με τους γύρω μας.

Αυτά είναι τα κλειδιά που ήθελα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας, γιατί μέσα από την βιωματική εμπειρία, μέσα από τις εμπειρίες και μέσα από όλα αυτά που βιώνει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων πάνω στον πλανήτη η ανάγκη για κατανόηση και αντίληψη της ενέργειας και της δύναμης μέσα μας είναι τόσο σημαντική και κάθε φορά που συναντιόμαστε και μοιραζόμαστε και επιτρέπουμε, γίνεται ένα άλμα συνειδητότητας. Μέσα από μια ένωση ψυχών που βρίσκονται σ’ ένα πεδίο εξέλιξης και επικοινωνούν και στις παράλληλες πραγματικότητες και στα όνειρά τους, μέσα από διάφορα σεμινάρια, γίνονται αλλαγές, γίνονται συνειδητοποιήσεις, γίνονται συλλήψεις ιδεών και πιστέψτε με τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Και ακόμα ήθελα να σας πω και τον τόσο σημαντικό ρόλο και την ενεργοποίησή του αλχημιστή μέσα σας σε σχέση με τους άλλους γύρω σας. Καθώς μεταμορφώνετε την οποιαδήποτε εμπειρία, την οποιαδήποτε κατάσταση και εκείνη την ώρα επιλέγετε να την περάσετε από το εργαστήρι του αλχημιστή μέσα σας και επιλέγετε το ελιξίριο ζωής και όχι το δηλητήριο, αυτό που κάνετε στο γύρω περιβάλλον σας είναι πραγματικά τόσο αλχημικό, επηρεάζετε με τις δονήσεις σας, επηρεάζετε μ’ αυτή την μετάβαση από την μία κατάσταση στην άλλη, ενθαρρύνετε τόσο πολύ το σύστημά τους, το ενεργειακό τους πεδίο την ένωση με την θεϊκότητά τους.

Πολλές φορές, εάν οι άνθρωποι δεν είναι συνειδητοί, σιγά-σιγά αρχίζουν και καταλαβαίνουν γιατί εσείς πορεύεστε το φως, γιατί εσείς είστε καλά, γιατί εσείς ευτυχείτε, γιατί εσείς έχετε μεγάλη χαρά και όλο και περισσότερο έρχονται κοντά σας για να σας ρωτήσουν. Έτσι λοιπόν αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας -μπορεί να είναι και πολύ κοντινά συγγενικά σας πρόσωπα-, οι οποίοι σίγουρα βιώνουν δύσκολες καταστάσεις, βιώνουν απώλειες, θέματα υγείας.

Αυτό που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνετε είναι να μένετε στο πεδίο λύπης, συμπόνιας, με την έννοια εγώ τώρα αυτή την στιγμή είμαι άνθρωπος και θέλω να του συμπαρασταθώ και είσαστε εκεί και ουσιαστικά, αντί να του δώσετε το χέρι βοήθειας να τον βγάλετε από την θάλασσα που πνίγεται, πέφτετε κι εσείς μέσα. Ούτε εσείς ξέρετε να κολυμπάτε και τον φορτώνετε και με το δικό σας βάρος, του δικού σας χαμού.

Στο αεροπλάνο όταν κάνουμε ταξίδια, το πρώτο πράγμα που λένε για τις συνθήκες ασφάλειας, σε περίπτωση που χρειασθεί να εγκαταλείψουμε το αεροπλάνο, είναι ότι η μάσκα οξυγόνου μπαίνει κατευθείαν πρώτα σ’ εμάς και μετά στον άλλον. Θέλω να πω, ότι εάν εσείς δεν είσαστε καλά, δεν μπορείτε να βοηθήσετε τον άλλον. Για να είσαστε καλά, πρέπει να διατηρήσετε το δονητικό πεδίο σε υψηλά πεδία, σε υψηλές συχνότητες. Άρα όταν ένας δικός σας άνθρωπος δεν είναι καλά, πρέπει να τον βλέπετε μέσα από την κατάσταση της ένωσης και της καταλληλόλητας, ότι είναι θεός, ότι υπάρχει η εξελιγμένη εκδοχή του εαυτού του, που είναι πανευτυχής, είναι χαρούμενος, είναι σε απόλυτη αρμονία και ευημερεί και απλά αυτή την στιγμή παίζει αυτό τον ρόλο, ο οποίος του επιτρέπει να εξελιχθεί και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να επέμβουμε, να προσπαθούμε να αλλάξουμε την κατάσταση ή και να είμαστε εκεί και να την επιδεινώνουμε.

Γιατί με το να θλιβόμαστε και να στεναχωριόμαστε και να λέμε στέλνω φως κάπου ή στέλνω την αγάπη μου κάπου γιατί δεν είναι καλά, δεν βοηθάει εσάς άνθρωποι-πρότυπο, δημιουργοί της νέας εποχής στη νέα ενέργεια, γιατί; Γιατί δουλεύουμε μέσα από τον κβαντικού νου και μέσα από την ένωση με τις εξελιγμένες εκδοχές του εαυτού μας. Αυτό που δουλεύει λοιπόν να βλέπουμε αυτό τον άνθρωπο καλά και ευτυχισμένο. Με αυτή σας την ενέργεια και μόνο με αυτή την ενέργεια στέλνετε άλλη συχνότητα και αυτός ο άνθρωπος μπορεί να επιλέξει να βγει μέσα από εκεί. Εκεί του δίνετε χέρι βοήθειας και εκεί πραγματικά του πετάτε το σωσίβιο και μπορεί να σωθεί.

Αλλιώς με οποιαδήποτε άλλη επιλογή τον βοηθάτε να πνιγεί. Απλά σκεφθείτε τους σε κατάσταση ευτυχίας και χαράς και ας μην τους έχετε δει ποτέ έτσι. Να ξέρετε, αφού αυτό το γνωρίζουμε και το λέμε είναι θεοί, όπως κι εσείς. Εγώ είμαι θεός και αυτός ο άνθρωπος απέναντί μου είναι θεός και δέχομαι και αποδέχομαι και καταλαβαίνω ότι παίζει το παιχνίδι του. Έτσι μόνο μπορούμε να απελευθερώσουμε όλους τους ανθρώπους, όταν τους σκεφτόμαστε σε κατάσταση χαράς και σε κατάσταση ευτυχίας. Είναι η μόνη μας επιλογή, η οποία μπορεί πραγματικά και αληθινά να βοηθήσει σε οποιαδήποτε δύσκολη φάση και αν έχουν επιλέξει να ζήσουν.

Επίσης ο αλχημιστής μας, για να γυρίσω σ’ αυτόν, είναι υπεύθυνος για τα παράθυρα δυνατοτήτων που ανοίγονται μπροστά μας και για τις ευκαιρίες που ανοίγονται στη ζωή μας. Είναι υπεύθυνος να τις δει, να μοιραστεί με τους ανθρώπους, είναι εκείνος που μέσα από την συνειδητοποίηση, την αγάπη, το πάθος για την ζωή μπορεί να παρατηρήσει και να νιώσει και να έλξει τις δυναμικές, τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες και υπάρχει πάντα μία σφαίρα δυνατοτήτων γύρω του, την οποία αισθάνεται.

Γι’ αυτό το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε με την επίγνωσή μας, να βλέπουμε τον εαυτό μας με τα μάτια της ψυχής και να παθιαζόμαστε και να ενεργούμε μ’ αυτό το σφαιρικό πεδίο δυνατοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου