Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Τι να κάνεις όταν κανένας δεν πιστεύει σε σένα!

Τι κάνεις όταν κανείς δεν πιστεύει σε σένα;
Πρώτα απ 'όλα, εξέφραζε τη γνώμη και τα συναισθήματά σου και αν αυτό δεν είναι αρκετό στον δρόμο της προσωπικής σου ανάπτυξης, άλλαξε το περιβάλλον σου.

Πες ότι εννοείς, αλλά να μην είσαι κακός.

Το γνωρίζω πολύ καλά αυτό, επειδή έχω ασχοληθεί με αυτό το το βλαβερό γεγονός, τον τρόπο που κρίνει η ανθρωπότητα και συγκρίνει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες ως «εφικτές και μη εφικτές" για τον εαυτό μου.

Αν ανακαλύψετε ότι με τους ανθρώπους που περνάτε τον χρόνο σας, δεν έχετε πια τίποτα κοινό, ίσως βλέπετε ορισμένες αλήθειες σχετικά με το βάθος της σύνδεσης που έχετε μαζί τους.

Θα πρέπει να μπορούμε να κατανοούμε. Αν δεν μπορούμε να βιώσουμε συμπάθεια και κατανόηση προς εκείνους που μας θυμώνουν, τότε δεν θα μπορέσουμε ποτέ να ξεπεράσουμε τον θυμό μας.

Το να εκφράζεις τη γνώμη σου σημαίνει δύναμη. Είναι σαν να τοποθετείς τον εαυτό σου στους χώρους όπου θα μπορούσε να υπάρξει επέκταση (διεύρυνση) βοηθώντας στην αλυσιδωτή αντίδραση, ενθαρρύνοντας τους άλλους να αρχίσουν να σκέφτονται, να αισθάνονται, και να εκφράζουν τις απόψεις τους καθημερινά, όλη την ώρα.

Έτσι τι κάνεις όταν κανείς δεν πιστεύει σε σένα;

Ρώτησε τον εαυτό σου, πιστεύεις σε σένα;

Ξέρεις τι θέλεις να κάνεις στη ζωή και τον χαρακτήρα που ενσαρκώνεις;

Πιστεύεις ότι έχεις αυτό που χρειάζεται για να κάνεις ό, τι ονειρεύεσαι να κάνεις;

Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε ξέρεις ότι κανείς δεν μπορεί να περιορίσει τη δημιουργία και την πορεία προς τα όνειρά σου... εκτός από σένα.

Είναι οδυνηρό όταν οι άλλοι δεν μπορούν να δουν το ίδιο όνειρο που κυνηγάς και δημιουργείς, αλλά αυτή είναι η πολύχρωμη τεράστια ποικιλομορφία του κόσμου μας.

Μερικές φορές τα πράγματα είναι αυτά που είναι, τόσο επώδυνα όσο ακριβώς τα αισθάνεσαι.

Πρέπει να συνεχίσουμε και να θυμόμαστε ποιοι είμαστε, όλα τα άλλα είναι σαν νιφάδες στον άνεμο.

Δεν μπορούν να δουν όλοι με τον ίδιο τρόπο που βλέπεις εσύ, και ακόμη καλύτερα, αυτό σημαίνει ότι μόνο εσύ μπορείς να κάνεις αυτό που κάνεις.

Λοιπόν, τι περιμένεις!

Πιστεύω σε σένα, αυτός ο κόσμος πιστεύει σε σένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου