Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Το "φάσωμα": Πώς να κάνετε σεξ ακόμα και με ρούχα!

Τα χάδια σας έξω από τα ρούχα της πρέπει να υπόσχονται τι πρόκειται να γίνει και όχι να της το προσφέρουν. Όσο πε­ρισσότερα υπόσχεστε, τόσο περισσότερα θα περιμένει κι εκεί­νη και τόσο μεγαλύτερη διέγερση θα νιώσει. Γι’ αυτό, φροντί­στε να γίνετε παραγωγός διέγερσης. Κάνετέ την να νιώσει πως ανυπομονεί να πετάξει τα ρού­χα της και να ξεκολλήσει από πάνω σας τα δικά σας. Θα σας λατρεύει γι’ αυτό - και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε.
 
Όλα εκείνα τα ανιαρά κλινικά σεξουαλικά εγχειρίδια αφιε­ρώνουν μια ή δυο σελίδες σ’ εκείνα που ονομάζουν προκα­ταρκτικά παιχνίδια. Πιστεύω πως η έκφραση «προκαταρκτικά παιχνίδια» πρέπει ν’ αποτελεί εφεύρεση ενός ευνούχου ή ενός ανθρώπου που ανατρέφει πρόβατα. Εδώ δεν προθερμαίνεστε σε καμιά σεξουαλική αρένα, για να είστε έτοιμοι για ένα γρή­γορο αποκορύφωμα. Μάλιστα, αυτή την εντύπωση δίνει η έκ­φραση «προκαταρκτικά παιχνίδια». Εγώ προτείνω την έκφρα­ση: «Παιχνίδι για Δύο».

Εδώ υπάρχουν κάθε είδους υπέροχα πράγματα που μπο­ρείτε να κάνετε ο ένας στον άλλο, με όλα τα μέρη του σώμα­τός σας. Τα περισσότερα απ’ αυτά είναι παιχνίδια που μπο­ρούν να τα παίξουν δύο άτομα. Για χατήρι της ισότητας στο σεξ και στην ικανοποίηση, μη μας πλησιάζετε με το ύφος αυτό της προθέρμανσης.
Θέλουμε να απολαύσουμε τη χαρά και να προσφέρουμε τη χαρά αυτή στους άντρες μας. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε
πάρα πολλά πράγματα (ή να νιώσουμε πάρα πολλά), αν ξέ­ρουμε πως, ευθύς μόλις ένας άντρας ακούσει τον πρώτο στε­ναγμό μας, ή αφού διαθέσει ενενήντα δευτερόλεπτα παίζοντας με το αριστερό στήθος μας, ή μόλις ανακαλύψει πως η γυναίκα έχει διαγερθεί πολύ, θέλει να προχωρήσει στο φι­νάλε.

Πριν αρχίσετε να παίζετε διάφορα παιχνίδια με βγαλμένα τα ρούχα σας, δοκιμάστε μερικές ακόμα ερωτικές ασκήσεις με τα ρούχα φορεμένα, περνώντας ανάμεσα από τα ρούχα σας και τα ρούχα της. Με ρωτάτε γιατί; Για δύο πολύ σοβαρούς λό­γους: Πρώτα απ’ όλα, γιατί αυτό παρατείνει τα ερωτικά παι­χνίδια και μπορεί να κάνει την αισθησιακή φάση να συνεχι­στεί και να δημιουργήσει πρόσθετες σαρκικές αισθήσεις. Και κάτι ακόμα πιο σημαντικό: το χέρι μέσα στο σουτιέν της και τα δάχτυλά σας που ψαχουλεύουν την κιλότα της, ξαναφέρ­νουν στη μνήμη της μερικές συγκλονιστικές αναμνήσεις. Μήπως δεν είναι αυτός ο τρόπος με τον οποίο της πρωτοκάνατε έρωτα; Υπήρχε τότε σ’ αυτά τόση γοητευτική αισχρότητα, ώστε να χαίρεται εκείνη γιατί σας κάνει να της τα ξαναθυμήσετε με τα ίδια εκείνα επιδέξια χέρια σας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως μπορεί κι εκείνη να σας κά­νει έρωτα ανάμεσα από τα ρούχα σας. Αν δεν το κάνει μόνη της, ενθαρρύνετέ την. Αν δεν έχει πολλές αναστολές, θα είναι κάτι περισσότερο από ανυπόμονη να εξερευνήσει το ανδρικό σώμα σας. Οι κοπέλες ευχαριστιούνται εξακριβώνοντας με τα δάχτυλά τους το αποτέλεσμα που έχουν στους άντρες τους. Μπορεί, όμως, να συγκρατείται από φόβο, μήπως θεωρηθεί «ξεβγαλμένη». Ή να τη συγκροτήσει η παλιά παράδοση που λέει, πως το σεξ αποτελεί επιδίωξη μόνο των αντρών. Γι’ αυτό, μπορεί στην αρχή να χρειαστεί την ενθάρρυνσή σας. Αν υπάρχουν σημεία στα οποία θα σας άρεσε να βάλει τα χέρια της, πιάστε τα και τοποθετείστε τα εκεί. Γνωρίζετε τι θα την κάνει να νιώσει ευχαρίστηση. Μοιραστείτε το μαζί της.

Αν έχει φτάσει η στιγμή ν’ απαλλαγείτε από τα ρούχα σας, κάνετε το γδύσιμο τέχνη. Πράγμα που σημαίνει, με μια λέξη, κάντε της έρωτα καθώς τη γδύνετε - δηλαδή κάνετε το γδύσιμο ερωτική πράξη. Η σειρά με την οποία αφαιρείτε τα ρούχα της, θα εξαρτηθεί φυσικά εν μέρει από το τι φοράει. Ορισμένα ρούχα -με συγχωρείτε που θα σας το πω- χρειάζο­νται τη βοήθεια της κοπέλας, τα περισσότερα όμως πράγματα μπορεί να τα χειριστεί ωραιότατα ο άντρας.
Ο κανόνας για το γδύσιμο της κοπέλας είναι πολύ απλός: Συνεχίστε να την διεγείρετε καθώς τη γδύνετε. Ας υποθέσουμε πως φοράει ρούχα που είναι πολύ εύκολο ν’ αφαιρεθούν, φού­στα και μπλούζα. Αρχίζετε με τη μπλούζα. Εντάξει, μπορεί να έχετε ξεκουμπώσει τη μπλούζα μιας κοπέλας περισσότερο από εκατό φορές, αλλά δοκιμάσατε ποτέ να κάνετε την αφαίρεση της μπλούζας ν’ αποτελέσει αυτή η ίδια μια ερωτική πράξη; Θα μου πείτε: είναι δυνατόν; Και παραείναι μάλιστα!
Δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε.

Αντί να προχωρήσετε κατ’ ευθείαν προς τα κάτω, ανοίγοντας ολόκληρη τη σειρά των κουμπιών, ανοίξτε μόνο τα δύο ή τρία επάνω. Και σταματείστε. Κάνετε έρωτα στο μέρος του σώματός της που έχει αποκαλυφθεί. Χαϊδέψτε με τα δάχτυλά σας τους ώμους της. Χαϊδέψτε το δέρμα της με τα χείλη σας. Καμιά γυναίκα δεν κουράζεται ποτέ από το να νιώθει τον ερα­στή της να της χαϊδεύει ερωτικά τους ώμους της. Ο σβέρκος, όπως και τ’ αυτιά, είναι ιδιαίτερα διεγερτικές περιοχές για πολλές κοπέλες. Αν δεν έχετε ανακαλύψει κάτι τέτοιο με την κοπέλα σας, δοκιμάστε το. Σε μια αναλογία πέντε προς ένα, θα εξαπολύσει συγκλονιστικά ρίγη κατά μήκος ολόκληρης της σπονδυλικής στήλης της.
Δοκιμάστε να γλιστρήσετε το χέρι σας μέσα στο σουτιέν της - έτσι συμβάλλετε ν’ αυξηθεί η διέγερση της αναμονής και για τους δυο σας. Όταν θα τη βοηθήσετε να βγάλει το σουτιέν και τη μπλούζα της, προχωρείστε αργά, “τρώγοντας” με τα μάτια σας το μέρος του σώματός της που αποκαλύπτε­ται. Μην ορμάτε επάνω της σαν λιοντάρι σ’ ένα κομμάτι ωμό κρέας, την ώρα του ταΐσματος.

Τα σεξουαλικά εγχειρίδια σας συμβουλεύουν συνήθως μια τακτική του είδους: Πρώτο βήμα, Δεύτερο βήμα, Τρίτο Βήμα. Πρώτα σας λένε να τη φιλήσετε, μετά να διεγείρετε τα στήθη της και μετά να κινηθείτε προς τα γεννητικά όργανα. Τη σει­ρά αυτή τη θεωρούν αμετάβλητη. Και όταν αρχίσει το Βήμα
 
Δύο, το πρώτο Βήμα ξεχνιέται. Σαν τεχνική δεν είναι καθόλου επιτυχημένη, τουλάχιστον όχι με το σεξ. Μην παύετε να την φιλάτε και να περνάτε τα δάχτυλά σας μέσα στα μαλλιά της και μη σταματάτε τα ελαφρά χάδια στα μάγουλα και το λαιμό της, πλουτίζοντας και αισθηματικά το παιχνίδι. Οι ανεξάντλη­τες διεγέρσεις που προκαλούν οι ερωτοτροπίες πρέπει πάντα να επεκτείνονται, για να περιλάΒουν περισσότερα πράγματα και όχι να εγκαταλείπουν το ένα και να μετακινούνται στο άλλο. Κρατείστε την σφιχτά, πιέστε τα στήθη της επάνω σας. Φιλήστε την.
 
Και μην ξεχνάτε ποτέ τη γυναικεία μας ματαιοδοξία και όλα όσα είπαμε σχετικά με την αβεβαιότητα της κοπέλας σε ό,τι αφορά τη γραμμή του στήθους της. Κάντε της κοπλιμέντα για όσα βλέπετε. Πείτε της πόσο σας αρέσει το μέγεθος και το σχήμα του. Δεν έχει σημασία πόσες φορές μπορεί να της το είπατε στο παρελθόν. Εκείνη δεν πρόκειται ποτέ να σας σταματήσει αν της το ξαναπείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου