Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤΥΣΗ

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης λειτουργεί στη γυναίκα όπως τα κάγκελα ενός κλουβιού για μια τίγρη: καταπιέζει την άγρια πλευρά της. Διάβασε πώς θα απελευθερώσεις το ζώο που κρύβει μέσα της, για να κάνετε το καλύτερο σεξ της σχέσης σας.

1. Φέρ’ τη σε Εύκολη Θέση
Εάν τα ραντεβού σας είναι αμήχανα, βοήθησέ τη να ρίξει τις αναστολές της. «Οι άνθρωποι φοβούνται πως θα τους λογοκρίνουν, γι’ αυτό κλείνονται στον εαυτό τους και δεν εκφράζονται ελεύθερα» εξηγεί η εκπαιδεύτρια δημόσιων ομιλιών, Sarah Lloyd-Hughes. «Χαλαρώνουν αμέσως, όμως, όταν αισθάνονται ότι έχουν καλοπροαίρετο ακροατήριο». Ετσι θα σε φλερτάρει πιο άνετα όταν αισθανθεί ότι έχει το ελεύθερο. Αν φοράει τακούνια, χαριτολογώντας θαύμασε την ικανότητά της να περπατάει με αυτά. Αν κάθεστε όρθιοι στο μπαρ, στήριξε το βάρος του σώματός σου στο πίσω πόδι. «Αν η γωνία του σώματός σου κλίνει μακριά της, αυτή ενστικτωδώς θα γείρει προς το μέρος σου» λέει η Lloyd-Hughes. «Η απομάκρυνσή σου δημιουργεί υποσυνείδητα την αίσθηση ότι την ενθαρρύνεις να ανοιχτεί».

Bonus Συμβουλή
Κάν’ τη να σε φλερτάρει λέγοντάς της «περνάω τέλεια μαζί σου». Η Lloyd-Hughes λέει: «Οταν οι ομιλητές ξέρουν ότι προκαλούν θετικά συναισθήματα στο κοινό τους, αισθάνονται ότι έχουν μεγαλύτερη ελευθερία να πουν αυτό που νιώθουν και δεν έχουν τόσες αμφιβολίες».

2. Αύξησε την Αυτοπεποίθησή της
Αν η ανασφάλεια για το σώμα της την κάνει ντροπαλή, προσπάθησε να είσαι πιο ρομαντικός. Μίλα μαζί της ακόμα και για τον καιρό, για να την κάνεις να εστιάσει σε εξωτερικούς παράγοντες. «Στους νευρικούς ανθρώπους, οι νευροαναστολείς του εγκεφάλου δουλεύουν υπερωρίες κι αυτό οξύνει τις αισθήσεις τους» εξηγεί ο υπνοθεραπευτής, Dominic Knight. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία του σώματος, για τα οποία αναφέρει ότι της αρέσουν σε φίλες της. «Οποιο κι αν είναι το χαρακτηριστικό στο οποίο επικεντρώνεται, πες της ένα κομπλιμέντο γι’ αυτό αργότερα» λέει ο Knight. Αυτό θα δημιουργήσει μια υποσυνείδητη σύνδεση ανάμεσα στο τι θεωρεί σέξι και το σώμα της. Θα συνδέσει αυτά τα θετικά συναισθήματα μαζί σου και θα εξαφανιστούν οι ανασφάλειές της.

Bonus Συμβουλή
Πρόσφερε της λουλούδια. «Ερευνες για τον ανθρώπινο εγκέφαλο έχουν δείξει ότι έχουν ηρεμιστική επίδραση και τη βοηθούν να ανοιχτεί» λέει ο Knight. Μια μελέτη μάλιστα διαπίστωσε ότι μια γυναίκα είναι 62% πιθανότερο να δώσει σε κάποιον τον αριθμό της όταν βρίσκεται σ’ ένα δωμάτιο γεμάτο λουλούδια.

3. Κάν’ τη να Δώσει Παράσταση
Η κοπέλα σου θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της στο σεξ, μόνο αν ξέρει ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου, λέει η σκηνοθέτρια Kate Rees-Davies. «Φροντίζω οι ηθοποιοί να βλέπουν ότι κλείνω το κινητό μου, ακόμα και πριν από μια οντισιόν». Κάνε το ίδιο όταν περνάτε χρόνο μαζί. «Αν μια ηθοποιός έχει πρόβλημα με την αυτοπεποίθηση, προσποιούμαι ότι εκπλήσσομαι και λέω: “Σοβαρά; Δείχνεις πολύ σίγουρη για τον εαυτό σου!”». Αν δει ότι πιστεύεις ότι έχει αυτοπεποίθηση, θα πάρει τα πάνω της. Αν όμως χρειαστεί να κάνει κάτι ακόμα πιο δύσκολο, όπως το να γνωρίσει τους φίλους σου για πρώτη φορά, ξεκίνα με τα επίλεκτα μέλη της παρέας σου. Φρόντισε να τους γνωρίσει σιγά σιγά και με τον καιρό να συναντηθείτε όλοι μαζί.

Bonus Συμβουλή
«Τίποτα δεν αυξάνει την αυτοπεποίθηση των ηθοποιών περισσότερο από ένα χαμόγελο κι ένα θετικό γνέψιμο του κεφαλιού κατά τη διάρκεια μιας πρόβας» λέει η Rees-Davies. Αν αισθάνεται αμήχανα με τους φίλους σου ή θέλει να σου κάνει στριπτίζ, κράτα οπτική επαφή μαζί της.

4. Ετοιμάσου για το Κοντινό Πλάνο
«Η αυτοπεποίθηση για το σώμα της εκτοξεύεται όταν νιώθει ότι έχει τον έλεγχο» λέει ο φωτογράφος Pete Pedonomou. «Αν είναι αγχωμένη, δώσε της το ελεύθερο να κάνει ό,τι χρειαστεί για να αισθανθεί άνετα». Αν θέλει χαμηλό φωτισμό, κάνε της τη χάρη. «Πρέπει να αισθανθεί ότι οι επιθυμίες της έχουν μεγαλύτερη σημασία». Αν συνεχίσει να φαίνεται διστακτική, αλλάξτε τους ρόλους σας. «Στις φωτογραφήσεις κάποια στιγμή πάω και στέκομαι δίπλα της για να μιλήσουμε» λέει ο Pedonomou. Φύγε από τη θέση του «κοινού» (απέναντί της) κι έλα πιο κοντά της χαϊδεύοντάς την. Οταν της δίνεις την επιλογή να διαλέξει μόνη της πώς θα συνεχίσετε στο σεξ, νιώθει ακόμα πιο άνετα. «Η γυναίκα είναι πιο ευτυχισμένη όταν έχει πέντε μέτριες επιλογές, παρά όταν έχει μόνο μια καλή» λέει.

Bonus Συμβουλή
«Αν μια γυναίκα δεν νιώθει άνετα με το σώμα της, θύμισέ της ότι η επιτυχία σε αυτόν τον τομέα δεν εξαρτάται μόνο από αυτήν. Πες της “θα τα καταφέρουμε αν προσπαθήσουμε”».

5. Θυμήσου τις Νίκες σου
Για να την κάνεις να είναι πιο τολμηρή, δοκίμασε αυτές τις μεθόδους αθλητικής ψυχολογίας, για να αποκτήσει τη νοοτροπία του νικητή. «Δώσε νέο νόημα στις λέξεις, που μπορεί να της προκαλούν άγχος κατά τη διάρκεια του σεξ» λέει ο προπονητής, Jamie Edwards. Αλλαξε το «στριπτίζ» με το «γδύσιμο» ή τη «φαντασίωση» με το «παιχνίδι», για να μειώσεις το βάρος των προσδοκιών της. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε τη μέθοδο της «ενεργής οπτικοποίησης». «Οταν οι ποδοσφαιριστές καλούνται να θυμηθούν τα καλύτερα γκολ τους, ξαναζούν την αυτοπεποίθηση που ένιωθαν εκείνη τη χρονική στιγμή» προσθέτει ο Edwards. Ρώτα την αν θυμάται την αντίδρασή σου την τελευταία φορά που έβαλε τα ολοκαίνουργια σέξι εσώρουχά της. «Συμβουλεύω τους πελάτες μου να σκέφτονται τις επιτυχίες τους κάθε μέρα» λέει ο Edwards. Πες της ότι δεν μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι το χθεσινό βράδυ.

Bonus Συμβουλή
Βοήθησέ τη να αυξήσει την αυτοεκτίμησή της, κάνοντάς της κομπλιμέντα όταν είναι χαρούμενη κι όχι μόνο όταν είναι στενοχωρημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου