Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Έρχεται το super-car των 2.000 ίππων!

Η εταιρεία Trion Supercars από την Καλιφόρνια παρουσίασε το νέο της δημιούργημα, ένα εξωτικό αυτοκίνητο που θα αποτελέσει τον ανταγωνιστή των κορυφαίων ευρωπαϊκών προτάσεων. 
 
Το μοντέλο ονομάζεται Nemesis και τοποθετείται απέναντι στα Bugatti Veyron, Pagani Hyara και Koenigseegg One:1. Είναι κατασκευασμένο από τα πιο προηγμένα υλικά, φέρει monocoque πλαίσιο από ανθρακονήματα, κεραμικά δισκόφρενα και αγωνιστική ανάρτηση. 
 
Έχει τη βέλτιστη αεροδυναμική, μεγάλη πίσω πτέρυγα για κάθετη δύναμη, με το εσωτερικό να είναι ανάλογο ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου. Περιλαμβάνει επίσης τεχνολογίες αιχμής, κεντρική οθόνη αφής, ενώ ο χώρος αποσκευών χωράει δύο μικρές αποσκευές.  
 
Τροφοδοτείται από έναν V8 9.0 twin turbo κινητήρα, απόδοσης 2.000 ίππων, με την κίνηση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω σειριακού κιβωτίου 8 σχέσεων. Τα 0-100 έρχονται σε 2,8 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα σύμφωνα με την εταιρεία αγγίζει τα 435 χλμ./ώρα. 
 
Θα παραχθεί σε 50 μονάδες, με τις πρώτες να είναι έτοιμες τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Όσο για την τιμή, υπολογίζεται στα 786.000 ευρώ. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου