Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Οι σκέψεις που χαλάνε την ημέρα

candy-thumb-largeΟι πιο συχνές σκέψεις που χαλάνε την ημέρα σε μια γυναίκα !
Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, μια γυναίκα δεν χρειάζεται και πάρα πολλές αφορμές μέσα στην ημέρα για να πέσει ψυχολογικά. Συγκριτικά με τους άντρες, οι γυναίκες έχουν κακή διάθεση ώρες που αντιστοιχούν σε συνολικά 10 μέρες τον χρόνο!
Από τις 1000 γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, το 25% δήλωσε ότι δεν έχει καλή διάθεση 5 μέρες την εβδομάδα εξαιτίας των συζύγων τους, ενώ από τους 1000 άντρες που συμμετείχαν το 68% δήλωσαν ότι προσπαθούν να αποφύγουν τις γυναίκες τους κάθε φορά που δεν αισθάνονται καλά.
Για ποιους λόγους όμως οι γυναίκες έχουν κακή διάθεση τόσο συχνά; Ποιες είναι οι σκέψεις που τους χαλάνε την ημέρα; Όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό η εμφάνισή τους, ο καιρός αλλά και η τεχνολογία μπορεί να τους αλλάξει τη διάθεση!

Τα κιλά: Όταν μια γυναίκα αισθάνεται ότι έχει πάρει κιλά, συγκρίνει τον εαυτό της με τα μοντέλα που βλέπει στα περιοδικά ή δεν της μπαίνει το αγαπημένο της τζιν, μπορεί να της χαλάσει όλη η μέρα (και οι επόμενες)

Ο καιρός: Πολλές γυναίκες (αλλά και άντρες) αισθάνονται μελαγχολικά όταν ο καιρός δεν είναι καλός. Όταν έχει συννεφιά ή βρέχει δεν ξυπνάνε χαρούμενες και αισθάνονται άσχημα μέχρι να ξαναβγεί ο ήλιος!

Τα νύχια: Κι όμως κάποιες γυναίκες δεν έχουν καλή διάθεση όταν τους σπάσει ένα νύχι!

Η τεχνολογία: Αν πέσει το Internet, δεν λειτουργεί το τηλέφωνο ή το email τους, τότε έχουν καλό λόγο για να τους χαλάσει η μέρα!

Η οικογένεια: Οι υποχρεώσεις, ο σύζυγος που δεν τις καταλαβαίνει ή δεν τις βοηθάει και τα παιδιά που δεν την ακούν, είναι αρκετοί λόγοι για μην περάσει ευχάριστα την ημέρα!

Το Facebook και συγκεκριμένα οι αλλαγές στο status που κάνουν οι φίλοι της. Όταν κάποιος αναφέρει ότι βρήκε την τέλεια δουλειά, παντρεύτηκε ή αγόρασε καινούριο αυτοκίνητο, είναι πληροφορίες που μπορεί να σκέφτεται όλη μέρα και να την στεναχωρούν!

Τα σπυράκια: Μια αλλαγή στο πρόσωπο όπως ένα σπυράκι, μια κοκκινίλα ή μια διχρωμία στο δέρμα κάνει οποιαδήποτε γυναίκα να μην θέλει να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Το χτένισμα:Τα λαμπερά και όμορφα μαλλιά κάνουν μια γυναίκα να αισθάνεται όμορφη, για αυτό όταν ξυπνούν με χαλασμένο χτένισμα η διάθεσή τους πέφτει κατακόρυφα.

Όταν ο άνθρωπος δεν έχει ΣΚΟΠΟ στην ζωή είναι εύκολο να “πέφτει” σε ασημαντότητες και ηλιθιότητες όπως οι προαναφερόμενες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου