Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Το Ισλάμ ήταν κάτι που όλοι μας είχαμε διαβάσει από παλιά σε ιστορικά βιβλία και είχαμε ακούσει από συζητήσεις και είχαμε μια στρεβλή εικόνα γι ‘αυτό.

Όλα άλλαξαν από τον Δεκέμβριο του 2010 όταν ξέσπασε , η υποκινούμενη από ξένα κέντρα και συμφέροντα , « Αραβική Άνοιξη » .

Ομάδες ακραίων ισλαμιστών προκάλεσαν , εκμεταλλευόμενοι σε κάποιες περιπτώσεις και τις κοινωνικές συνθήκες , την ανατροπή απολυταρχικών καθεστώτων που θεωρούνταν από κάποιους δικτατορικά με σκοπό την επιβολή της . . . δημοκρατίας.

Η «δημοκρατία» έφτασε λοιπόν σε αυτά τα κράτη , οι «επαναστατικές» κυβερνήσεις που πρόεκυψαν επέβαλαν τον ισλαμικό νόμο. Αποκεφαλισμοί . Μαστιγώματα. Ξυλοδαρμοί ήταν επί καθημερινής βάσεως πλέον στην κοινωνική ζωή αυτών των περιοχών.

Το Ισλάμ που όλοι βλέπουμε στις ταινίες με τα παλάτια , τον χρυσό και την χλιδή κρύβει πίσω του την ωμή πραγματικότητα που αναφέρουν οι ιμάμηδες στο βίντεο.

Η δομή του Ισλάμ είναι τέτοια ώστε σαν πολίτικο σύστημα ορίζει τις ζωές , την συμπεριφορά και την καθημερινότητα της κοινωνίας πατώντας πάνω σε κανόνες που μόνο διαλλακτικοί δεν είναι.

Το θρησκευτικό πέπλο που το καλύπτει υπάρχει μόνο για να δικαιολογεί ή να προβάλει το πολιτικό αυτό σύστημα.

Μελετώντας τα ιερά κείμενα του σε αντιπαραβολή με ότι παρακολουθούμε καθημερινά και με αυτό που οι ιερείς τους αναφέρουν στο βίντεο παρατηρούμε ότι κατά κύριο λόγο εφαρμόζουν τον λόγο του Μωάμεθ και λιγότερο το κοράνι αυτούσιο.

Δηλαδή ενδιαφέρονται ελάχιστα για το θρησκευτικό μοντέλο τους αλλά επιβάλουν και εφαρμόζουν δια της βίας τον τρόπο ζωής τους. Αυτό παραμένει αναλλοίωτο για περίπου χίλια πεντακόσια χρόνια και η οποιαδήποτε αλλαγή του απαγορεύεται με την ποινή του απαγχονισμού.

Το λάθος που γίνεται στις μέρες μας από πολλούς «φωστήρες» είναι ο διαχωρισμός του σε ακραίο και μετριοπαθές.

To κοράνι λοιπόν είναι χωρισμένο σε δυο τμήματα στην Μέκκα και την Μεδίνα. Στο πρώτο κομμάτι είναι η αρχή της εμφάνισης του Μωάμεθ ακόμα σε εμβρυακή μορφή , είναι αδύναμος, επομένως είναι και πιο διαλλακτικός. Αντίθετα μετά , στην Μεδίνα , έχοντας αποκτήσει δύναμη είναι ισχυρός και επιβάλλει το πιστεύω του δια της βίας.

Αυτά τα δυο κομμάτια έρχονται από μόνα τους σε αντιπαράθεση για το πιο πρέπει να ακολουθήσει κάποιος και μόνο καταργώντας το ένα ισχύει το άλλο , σήμερα έχουμε την πλήρη εφαρμογή του δευτέρου μέρους οπότε το να ψάχνουμε για το πιο ανεκτικό και πιο ανθρώπινο είναι σαν να ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα καθώς και τα δυο τρέφουν τον τρόμο.

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τις δυο του τάσεις (Σιίτες και Σουνίτες) που οι βασικές διαφορές τους είναι αν χαλίφης , δηλαδή θρησκευτικός ηγέτης , πρέπει να είναι κάποιος απ’ ευθείας απόγονος του Μωάμεθ ή όχι και με πόση προίκα έπρεπε πάρει η κόρη του κλπ.

Έχοντας λοιπόν πιστή στον λόγο του Μωάμεθ για μια νέα τάξη , ισλαμικών , πραγμάτων και με σκοπό να επιβάλλουν την Σαρία ξυπνούν σε πολλά σημεία της Ευρώπης οι κοιμώμενοι πυρήνες του Ισλάμ.

Υποκινούμενοι από ανθρώπους που φέρουν δυτικοποιημένους τίτλους (πρωθυπουργός , πρόεδρος κλπ ) που καλύπτουν τις κυβερνήσεις τους που αποτελούνται από φίλους και συγγενείς , βασίζονται σε φατρίες και φυλές και δίνουν τις κρατικές δομές , όπως οι παλιοί χαλίφηδες , στους γιούς τους και έτσι η κακή κρατική λειτουργιά και οι κοινωνική εξαθλίωση σε αυτά τα κράτη είναι σε αστρονομικά μεγέθη.

Διδάσκοντας λοιπόν τον φανατισμό προσπαθούν να καλύψουν αυτά τα κενά και με την επιβολή της Σαρίας (ισλαμικού νομού ) τάζουν την «θεια δικαιοσύνη» και κυβερνήσεις όπου ο δυτικός πλούτος και πολιτισμός δεν θα τις έχουν διαφθείρει και το Ισλάμ θα διοικεί σε μια ιδανική κοινωνία , κάτι ανάλογο με αυτό που οι «αριστεροί» πουλάνε στον δυτικό κόσμο , όπου οι μουσουλμάνοι θα επιβάλουν την ανωτερότητα τους.

Έχοντας βρει σαν συμμάχους την νεοταξική αριστερά στην δύση και μιλώντας για δημοκρατία προσπαθούν , όσοι ήδη κατοικούν εδώ , να ανέλθουν σε κυβερνητικές θέσεις στην εξουσία με αποκλειστικό σκοπό να καταργήσουν την δημοκρατία και να επιβάλουν τον δικό τους νόμο, κάτι που έγινε στην Γάζα με την Χαμάς και με την Μουσουλμανική αδελφότητα στην Αίγυπτο , ετοιμάζοντας το έδαφος για την μαζική εισβολή ακόμα περισσότερων ισλαμιστών αδερφών τους ακόμα και από εμπόλεμες ζώνες.

Πατώντας λοιπόν στον εκμοντερνισμό και τον εκφυλισμό των δυτικών κοινωνιών .Τα αντιρατσιστικά κινήματα .

Την ισοτιμία μεταξύ τον ανθρώπων και χρησιμοποιώντας τους κατά τόπους «συντρόφους» τους , που κατηγορώντας για ρατσισμό και ξενοφοβία όσους έχουν αντίθετοι άποψη από αυτούς , δημιουργούν ένα πολυπολιτισμικό πάζλ που ρίχνει νερό στον μύλο τον ισλαμιστών.

Μια βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας . Γι αυτούς , όπως παραπάνω ομολογούν , δεν έχει καμία διάφορα αν πρέπει να φορέσουν το προσωπείο του δημοκράτη ή του οικονομικού μετανάστη.

Χρησιμοποιούν το άρμα του πολυπολιτισμού για να φέρουν το Ισλάμ στην πόρτα της Ευρώπης. Επιζητούν αρχικά την ειρηνική συνύπαρξη για να πλάσουν τους πυρήνες τους και όταν νιώσουν ισχυροί να επιβάλλουν , όπως σε γειτονιές της Αγγλίας και της Γαλλίας , την Σαρία.

 Τo ΤΕΡΑΣ που θέλει να κυκλώσει την Ευρώπη ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ . Τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. Τους ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ . Τους ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ .

Όλοι αυτοί σε αγαστή συνεργασία με τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ θέλουν να εξαφανίσουν κάθε έθνος πάνω στην γη οπότε ίσως να είναι κοντά η ώρα που θα καλεστούμε σε ένα νέο ΗΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου