Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Η κραυγή του αετού

http://elzin.files.wordpress.com/2009/05/eagle-wings_869.jpg?w=450&h=302Η κραυγή του Έλληνα!

ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Η ΠΑΥΛΙΑΝΙΣΜΟΣ Η ΠΕΤΡΙΟΝΙΣΜΟΣ
Για τον χριστιανισμό η Π.Δ. όπως και η Κ.Δ. αποτελούν την αγία γραφή ή βίβλο και σε αυτήν ορκίζονται οι Έλληνες. Είναι εξ΄ολοκλήρου και τα δύο βιβλία από εβραίους αρχιερείς, Λεύιτες. Η δε Κ.Δ. είναι συμπλήρωμα της Π.Δ. όπως άλλωστε λέει ο Ιησούς στο κατά Ματθαίον ευαγγέλιο «.. μη νομίσετε ότι ήλθον καταλύσαι τον νόμον (τη Π.Δ) ή τους προφήτες. Ουκ ήλθον καταλύσαι αλλά συμπληρώσαι….). Άρα ο χριστιανισμός έχει ως πρώτο ιερό της βιβλίο την Π.Δ. και αποδέχεται πλήρως όλες τις εντολές και τις «αρετές» που διδάσκει, όπως και το ότι οι εβραίοι είναι ο εκλεκτός λαός του θεού, οι άλλοι δε λαοί είναι υποδεέστεροι και ως τέτοιοι πρέπει να εξολοθρεύονται.
Η Κ.Δ. που συμπληρώνει την Π.Δ. αποτελείται από τέσσερα ευαγγέλια, τα κατά Ματθαίον, Μάρκο ,Λουκάν, Ιωάννην, από τις πράξεις των Αποστόλων και την Αποκάλυψη του Ιωάννη .Ο Χριστιανισμός γεννήθηκε από Εβραίους με βάση την Π.Δ., ξεκίνησε λοιπόν απ΄αυτούς, γράφτηκε και ιδρύθηκε , διαδόθηκε και χειραγωγήθηκε από τους ίδιους.
Πριν 2.000 χρόνια, ο Εβραϊκός λαός στενάζει κάτω από τους κατακτητές όσο και κάτω απ΄όλο το εβραικό ιερατείο, Γραμματείς και Φαρισαίους, που σε αγαστή συνεργασία μεταξύ τους τον καταπιέζουν και τον φορολογούν άγρια. Η ζητιανιά και η ανηθικότητα είναι σε έξαρση. Η δε εξαθλίωση η λιμοκτονία, η αγανάκτηση και η απελπισία του εβραικού λαού εξαιτίας της στυγνής εκμετάλλευσης του από το ιερατείο υπήρχε και πριν πάνε οι Ρωμαίοι. Γι΄αυτό άρχισαν να επαναστατούν και να αντιδρούν και να δημιουργούνται διάφορα κινήματα.
Εκείνη την εποχή έχουμε στην περιοχή τους καθαρόαιμους Εβραίους, τους μη καθαρόαιμους, τους « Ελληνιστές», που ήταν μορφωμένοι, εύποροι και μιλούσαν Ελληνικά.
Οι Εβραίοι δεν τους ήθελαν καθόλου και τους εχθρεύονταν,και έχουμε και τους εξ΄εθνών, ή Εθνικούς, που ήταν διαφορετικής εθνικότητας, Ελληνες, Σύριοι, κλπ.
Το 37, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο κάποιου Ιησού, εμφανίζεται ο Σαούλ ή Παύλος, φανατικός Φαρισαίος αυστηρή ανατροφή και τηρητής της Π.Δ άνθρωπος του ιερατείου, έχει χρισθεί ραβίνος και μάχεται με πείσμα ενάντια σε κάθε κίνημα. Είχε επίσης ρωμαϊκή υπηκοότητα. Τους φαρισαίους λοιπόν του βόλευε πάρα πολύ να ηγηθεί ο Σαούλ συνωμοτικά ενός κινήματος το οποίο θα στραφεί έξω απ΄αυτούς και κατά της Ρώμης και του Νέρωνα. Έτσι ο Σαούλ υποτίθεται ότι είδε ένα όραμα, τον Ιησού,… το συνηθίζουν άλλωστε, όπως έχουμε δει στην Π.Δ., και ο Μωυσής και οι εκπρόσωποι τους όταν θέλουν να περάσουν κάτι αρχίζουν τα μαγικά και τα οράματα.
Όσον αφορά το κίνημα του Πέτρου που περιφερόταν με τους δικούς του για δέκα χρόνια περίπου σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της Παλαιστίνης, για να το διαδώσει, ενώ στην αρχή πήγαινε καλά μετά το θάνατό του ατόνησε και από τα μέσα του 2ου αι εξαφανίστηκε, κυρίως γιατί εκείνη την εποχή το κίνημα των Ζηλωτών το οποίο στόχευσε την απελευθέρωση των εβραίων από του Ρωμαίους, διογκώθηκε και απορρόφησε το μεγαλύτερο μέρος του εβραϊκού λαού πάνω στον οποίον στηριζόταν ο Πετριανισμός.
Η σύγκρουση του Παύλου και του Πέτρου ήταν μεγάλη, μάλιστα λογομάχησαν κάποια στιγμή στην Αντιόχεια και παραλίγο να σκοτωθούν. Γι΄αυτό οι «πατέρες» της εκκλησίας τους έχουν πάντα μαζί και τους γιορτάζουν μαζί, αντιστρέφοντας την πραγματικότητα, για να μην χαλάσει η εικόνα της υποκρισίας και της παραπλάνησης.
Έτσι έχουμε δύο μέτωπα, τους Παυλιανιστές και Πετριανιστές, να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, και το μήλο της έριδος ήταν οι Εβραίοι της διασποράς ,οι «Ελληνιστές» γιατί για τους άλλους τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. ΟΙ καθαρόαιμοι Εβραίοι ήταν με το μέρος του Πέτρου και οι «Εθνικοί» με το μέρος του Παύλου. Ο Παμπόνηρος Παύλος για να τους προσεγγίσει είχε καταργήσει την περιτομή και την αργία του Σαββάτου και ότι άλλο στοιχείο της εβραϊκής θρησκείας που τους εμπόδιζε να γίνουν οπαδοί του κινήματος.
Επειδή δε οι συμπλοκές συνεχιζόταν ,γιατί ο τόπος συγκεντρώσεως ήταν κοινός, η Συναγωγή, οι διάδοχοι του Παύλου έκαναν δικούς τους τόπους που τους ονόμασαν εκκλησίες.
Η διδασκαλία λοιπόν του Παύλου που απευθυνόταν κυρίως στους «Εθνικούς», τους μιλούσε για αιώνια ζωή, ότι ο Ιησούς είναι υιός του θεού, που σταυρώθηκε και αναστήθηκε γι΄αυτούς και ότι ο θεός της Π.Δ. είναι ο θεός για όλους. Αυτό έκανε βέβαια έξαλλους τους Εβραίους, γιατί δεν μπορούσαν να δεχθούν με κανένα τρόπο ότι ο θεός τους ο Γιαχβέ ενδιαφερόταν και για άλλους λαούς και ότι δεν ήταν αυτοί οι εκλεκτοί, όπως τους το είχε επανειλημμένως λαλήσει στην Π.Δ.
Στην Αθήνα δε όταν ήρθε το 53 καταδιώχτηκε από τους Εβραίους, αλλά τον αγκάλιασαν η Δάμαρις και ο Διόνυσος. Έτσι αυτόν που πρόδωσε τα πάτρια και ταχθηκε με το εβραϊκό κίνημα του Σαούλ, τα ιερατεία τον έκαναν άγιο και πολιούχο της πόλης των Αθηνών ,καταργώντας την Αθηνά.
Ο Παυλιανισμός , σε αντίθεση με τον Πετριανισμό που έσβησε, προοδεύει και εξαπλώνεται στις χώρες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, διότι τον ευνοούν οι συγκυρίες και οι συνθήκες γιατί η ρωμαϊκή κατοχή έχει δημιουργήσει άθλιες συνθήκες στις λαϊκές μάζες. Αδικία, ανασφάλεια, ανέχεια, ανηθικότητα. Ο κόσμος ψάχνει να βρει ένα στήριγμα και στην απελπισία του στρέφεται προς την εβραϊκή αίρεση.
Ο άλλος λόγος είναι ότι σε όλη την αυτοκρατορία μιλούν την Ελληνική που αποτελεί το κύριο εργαλείο διάδοσης του. Δεν υπάρχει δε τίποτε που να τους εμποδίζει και να τους αμφισβητήσει στην διακίνηση ιδεών και προσώπων. Στην Ελλάδα υπήρχε ανεξιθρησκία και η θρησκευτική ελευθερία ήταν τόση που υπήρχε κενή θέση για όποιον «άγνωστο θεό εισαγόμενο.
Οι Εβραίοι πατέρες των πρώτων αιώνων είχαν πολλή δουλειά, πέραν από τα κηρύγματα και τις οργανώσεις . Έπρεπε τώρα να συμμαζέψουν ότι γραφτό ή άγραφτο υπήρχε για να φτιάξουν το θεωρητικό αλλά και το πρακτικό περιεχόμενο της νέας θρησκείας που θα αποτελούσαν τους κώδικές της και πρωτίστως την νέα διαθήκη του θεού. Την Καινή Διαθήκη. Έπρεπε δηλ. να φέρουν όλες τις εβραϊκές ιερές γραφές στα μέτρα της νέας θρησκείας που έβαζαν στα σκαριά και να τα συμβιβάσουν με τις συνήθειες των «Εθνικών» ώστε να γίνει αποδεκτή, αλλά το κυριότερο να εξυπηρετεί τα συμφεροντά τους, συγκαλυμμένα, την εξουσία τους, την διαμόρφωση και τον έλεγχο των πιστών. Έτσι έχουμε πολλές νοθείες ένα συνεχές ράβε –ξήλωνε των όποιων «γραφών» από τους εβραίους πατέρες για να εναρμονιστεί η εβραϊκή θρησκεία της Π.Δ. με το θρησκευτικό γίγνεσθαι των «Εθνικών» και να στοιχειοθετήσουν, κωδικοποιήσουν και δογματίσουν τα της νέας θρησκείας, σύμφωνα με τις δικές τους θεόπνευστες σοφιστείες, δογματικές αυθαιρεσίες και συμφεροντολογικές επιθυμίες.
Η νέα δε αυτή θρησκεία πήγε να ονομαστεί Παυλιανισμός, αλλά επειδή ο Σαούλ Παύλος είχε βεβαρυμμένο παρελθόν και επειδή οι Ρωμαίοι τον καταδίκασαν στον ατιμωτικό θάνατο δια αποκεφαλισμού μαγείρεψαν μια ιστορία με τον Ιησού , οποίος έγινε Χριστός, υιός του θεού, και απόγονος όχι ταπεινής οικογένειας αλλά της γενιάς του Δαυίδ. Τα δε χριστεπώνυμα ιερατεία αποκαλούν σκέτο τον θεό και όχι Γιαχβέ, γιατί έτσι και αφυπνιστεί το ποίμνιο και καταλάβει περί τίνος θεού πρόκειται και τι λέει θα αγανακτήσει σίγουρα.
Επίσης έχουμε τις εβραϊκές λέξεις που ακούγονται στην εκκλησία εκτός όλων των άλλων,
«Αλληλούια» που σημαίνει δόξα στον θεό Γιαχβέ, «Ωσαννά» που σημαίνει σώσον με, βοήθησον με θεέ Γιαχβέ, το δε «Πάτερ ημών» που έχουν ορίσει σαν πρώτη προσευχή των Ελλήνων και αναφέρεται στο Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο, είναι φτιαγμένη όπως λένε οι ίδιοι από τον Ιησού για τους εβραίους προς Γιαχβέ , τον θεό τους και τον θεό του Ιησού. Έτσι οι Έλληνες προσεύχονται στον Γιαχβέ. Απάτη και σχιζοφρένεια μαζί.
Κάνουν βέβαια και κάποιες αλλαγές την αργία του Σαββάτου την κάνουν Κυριακή, οι συναγωγές ονομάζονται εκκλησίες, η περιτομή σημάδι μύησης και αποδοχής δεν ισχύει για τους χριστιανούς αλλά αντικαταστάθηκε με την βάπτιση.
Το μαρτύριο δε της βάπτισης πρέπει να αναλυθεί από τους ειδικούς για να φανεί η ενοχή και η σκοπιμότητα των ιερατείων, η βαρβαρότητα και προπαντός οι επιπτώσεις στην ψυχή και στο μυαλό του κάθε νηπίου. Πρέπει δε να επέμβει άμεσα η πολιτεία και ο εισαγγελέας, με ποιο δικαίωμα σε μία δημοκρατική χώρα να επεμβαίνει η εκκλησία και να μεταλλάσσει την προσωπικότητα ενός ανθρώπου πριν ενηλικιωθεί, με σκοπό να τον εγκλωβίσει στα δίκτυα της. Είναι απαράδεκτο ακόμη να υφίστανται τέτοιου είδους μεσαιωνικά μαρτύρια. Και μάλιστα η εκκλησία δεν δέχεται ελληνικά ονόματα, ειδικά μέχρι τον 17 και 18 αιων απαγορευόταν δι΄αφορισμού .
Αλλά επειδή διαφωνούσαν και μεταξύ τους έχουμε τόσες πολλές αιρέσεις και σχίσματα 400 τον αριθμό περίπου, που αλληλοκατηγορούνται, μισιούνται θανάσιμα, καταριούνται και προσπαθεί η μία να εξολοθρεύσει την άλλη, που οδηγούν σε μεγάλες αιματοχυσίες θρησκευτικά εγκλήματα ,πολέμους που εμπλέκουν του λαούς που πληρώνουν πάντα το τίμημα. Οι Σταυροφόροι, οι χριστιανοί με τους μεγάλους σταυρούς, δεν έκαναν τα πιο φρικαλέα εγκλήματα σε άλλους λαούς, πολιτισμούς, συνολικά 13 έφτασαν. Με το σταυρό στο χέρι κατέσφαξαν λεηλάτησαν γυναικόπαιδα έτσι απλά για διασκέδαση. Αυτές οι ορδές των τυχοδιωκτών, μισθοφόρων των παπών του χριστιανισμού. Να θυμηθούμε και την «σταυροφορία των παίδων « το 1212, που παιδιά ηλικίας 10-15 ετών γύρω στα 50.000 χιλιάδες, και άλλα πέθαναν από την ασιτία και τις κακουχίες και άλλα πουλήθηκαν σαν δούλοι. Χριστιανοί δεν ήταν και αυτοί που πήγαν στην Αμερική , με την ανακάλυψή της, και έκαναν ότι έκαναν παντού, λεηλάτησαν, αφάνισαν άλλους πολιτισμούς και έκαψαν ότι γραπτό κείμενο, για να τους εξαφανίσουν .Και παρόλο τις κακουργίες που έκαναν οι σταυροφόροι τους περάσανε σαν στρατιώτες της αγιοσύνης, για να κρύψουν την επαίσχυντη ιστορία τους, την εγκληματικότητα και το μίσος που εγκλείουν όλες αυτές οι αιρέσεις-θρησκείες, προϊόντα όλες της Π.Δ.
Κατά τον 3ον αιών. Οι «πατέρες» μετά από πολλές διαμάχες, κατέληξαν στην απόφαση η Κ.Δ. να αποτελείται από τα 4 ευαγγέλια, τις πράξεις των αποστόλων και τις επιστολές. Τον 5ον δε αιών. συμπεριέλαβαν και την Αποκάλυψη, το βιβλίο που έγραψε το 94 -96 , ο εβραίος Ιωάννης, όταν ήταν σε ηλικία 95 ετών !!!!! και είχε τέτοια διαύγεια μυαλού που έβλεπε στον ουρανό σημεία και τέρατα, με τον θεό να βγάζει πύρινες γλώσσες να απειλεί τους ανθρώπους με σφαγές, εκδικήσεις και ξολοθρεμούς για να μετανοήσουν και να προσκυνήσουν γιατί έφτασε η ώρα της κρίσεως και το τέλος του κόσμου.
Έτσι οι άνθρωποι φοβισμένοι σκύβουν το κεφάλι και παρακαλάνε τους μεσάζοντες και εκπροσώπους του θεού να τους σώσει.
Αν και η εντολή του θεού Γιαχβέ είναι να καταστραφούν εκ θεμελίων τα ομοιώματα των άλλων θεών και εφαρμόζεται πιστά από τους «πατέρες», η κατασκευή ομοιώματος και η απεικόνιση του ιδίου και κάθε «ιερού προσώπου» που έχουν ορίσει οι ίσιοι δεν απαγορεύεται .Έτσι έχουμε τους χριστιανούς να φτιάχνουν ζωγραφιές, αγάλματα εικόνες και κάθε είδους είδωλα και να τα προσκυνούν και να τα λατρεύουν σε βαθμό θρησκευτικής υστερίας, και οι άνθρωποι έφθασαν να πιστεύουν σε σταυρούς και αντικείμενα και στην θαυματουργή τους δύναμη, φθάνοντας στις εικονομαχίες που ταλανίζουν πάνω από ένα αιώνα τους χριστιανούς, με μίση, διωγμούς, κατάρες, αφορισμούς.
Από τότε δε που η μητέρα του Κωνσταντίνου , η Ελένη «ανακάλυψε» τους «αγίους τόπους» έγινε της μόδας, τα μοναστήρια, τα λείψανα, τα οστά τα ξύλα, και άρχισε ένα επικερδές εμπόριο, χρίζοντας αυθαίρετα άγια και ιερά ότι θέλανε. Έτσι κυκλοφορούν ανά τον κόσμο «πετσάκια»από την περιτομή του Ιησού 17 το σύνολο, στάμνες από το θαύμα της Κανά 14,το δε ξύλο από τον τίμιο Σταυρό έχει φθάσεις σε ανυπολόγιστο αριθμό κυβικών μέτρων.
Έχουμε λοιπόν όλους τους εβραίους, Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, οι Απόστολοι και μια ολόκληρη στρατιά, που γίνονται άγιοι, πρωτομάρτυρες όλων των «εξ εθνών» χριστιανών και τους προσκυνάμε γονυπετώς και τους παρακαλάμε, λες και οι Έλληνες δεν έχουμε προπάτορες και προμήτορες όπως τον Δευκαλίωνα, την Πύρρα , τον Έλληνα, Αχαιό, Πελασγό, και τόσους άλλους που φρόντισαν να τους εξαφανίσουν με τους εβραίους νομάδες της ερήμου, αγροίκους και εγκληματίες. Να πως φθάσαμε να αγνοούμε παντελώς τους προγόνους μας και να ξέρουμε απέξω και ανακατωτά όλη την ιστορία των εβραίων.
Το δε προπατορικό αμάρτημα, αν και αφορά μόνο αυτούς, αφού ο θεός τους μόνο αυτούς έπλασε και αναγνωρίζει ως ανθρώπους και υιούς του και μόνον σε αυτούς ελάλησε την διαταγή …»ου φάγετε» και δεν την τήρησαν και μας την φόρτωσαν.
Μπείτε λοιπόν μια Κυριακή στην εκκλησία και ακούστε προσεκτικά. Μόνο ψαλμωδίες και ύμνους στο Ισραήλ και στους εβραίους, ποιος γέννησε ποιόν, όλα τα εβραϊκά κείμενα σε ακαταλαβίστικη γλώσσα για να μην ξέρουμε τι λένε και σε τι πιστεύουμε. Όπως επίσης στους τοίχους θα δείτε όλους τους εβραίους, προφήτες, ευαγγελιστές, αποστόλους και αγίους ζωγραφισμένους, με τα αγέλαστα πρόσωπά τους που μόνο φόβο και κατάθλιψη σου προκαλούν. Είναι άριστα μελετημένο το σκηνικό για πνευματικές καθηλώσεις, ψυχοπλάκωμα και ποιμενικές υποδουλώσεις. Η ουσία είναι ότι όλη αυτή η θεωρία και η νοοτροπία εμφυτεύτηκαν στο μυαλό των ανθρώπων σαν θρησκεία, καταστρέφοντας όλο το Αρχαίο Ελληνικό πνεύμα. Γιατί δεν είναι μία οποιαδήποτε θρησκεία και όσοι θέλουν να πιστέψουν δικαίωμά τους, αλλά είναι μία δραστήρια , άμεσα και έμμεσα επιβαλλόμενη στον άνθρωπο πίστη και αφοσίωση, τόσο ύπουλα εφαρμοσμένη με συγκεκριμένες δοξασίες δόγματα, γραμμές και κατευθύνσεις, διαπλάθοντας τους σύμφωνα με το πνεύμα της Π.Δ.

Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ
Ο άνθρωπος όταν πάρει την σωστή παιδεία και ανατραφεί σωστά μέσα στην κοινωνία και στο σχολείο γίνεται καλύτερος. Η διάπλαση του που ορίζει την στάση του και την συμπεριφορά του απέναντι στον εαυτό του, στην ζωή και την πλάση εξαρτάται από τις γνώσεις που του παρέχει το περιβάλλον του. Το οικογενειακό, κοινωνικό, σχολικό.. που θα του εμφυσήσουν το μέτρο, αρχές, ιδανικά, σεβασμό, που θα τον διαπαιδαγωγήσουν πώς να σκέφτεται, να φέρεται, να δρα και να είναι σε αρμονία με όλα τα πλάσματα της φύσης, όπως ακριβώς συνέβηκε με το Ελληνικό πνεύμα και ενέπνευσε και άλλους λαούς. Εδώ όμως και 2.000 χρόνια ο άνθρωπος αντί να γίνεται καλύτερος γίνεται χειρότερος γιατί επικρατεί παντού το εβραϊκό πνεύμα, που έχει εμποτίσει την ανθρωπότητα και όλη την ατμόσφαιρα με την ιδεολογία του. Ο άνθρωπος από την ώρα που θα γεννηθεί βρίσκεται κάτω από αυτή την επίδραση και αυτή την επιρροή και είναι αδύνατον να ξεφύγει. Τον μαντρώνουν και του εμφυσούν αυτό το πνεύμα, τον βομβαρδίζουν με συνεχείς και ασταμάτητες μεθόδους ψυχοπνευματικής καθυπόταξης και μαρασμού, μεσαιωνικού σκοταδισμού και δεισιδαιμονίες μέσα από ιεροτελεστίες, δοξολογίες, λειτουργίες, γονυκλισίες, προσκυνήματα, διδασκαλίες (κατηχητικό), κωδωνοκρουσίες, εικόνες θλιβερές και όποιες άλλες καθηλωτικές μεθοδολογίες που έχουν επινοήσει και να υποτάξουν εξολοκλήρου τον άνθρωπο . Το σχολείο δε, είναι απόλυτα ελεγχόμενο και κατευθυνόμενο από την εκκλησία. Και όλα 2.000 χρόνια τώρα…..μίσος, σκοταδισμός, φαγωμάρες, εγκλήματα, ραδιουργίες, οφίκια, φανατισμός, υποκρισία, καρδινάλιοι, επίσκοποι, αρχιμανδρίτες, πάπες, καθολικοί, διαμαρτυρόμενοι, χριστιανοί όλοι να αλληλομισούνται θανάσιμα μεταξύ τους.
Αυτή είναι η θρησκεία που θα έφερνε την αγάπη και την ειρήνη στην ανθρωπότητα;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου