Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ


1. Κατά αρχάς δεν κάνουμε μπάνιο στην μπανιέρα, διότι θα αυξήσει τη κυκλοφορία του αίματος στα
χέρια, τα πόδια και στο σώμα μας, οπότε έτσι θα μειωθεί η ποσότητα του αίματος μας
που βρίσκεται στο στομάχι μας. Οπότε η πέψη θα εξασθενήσει. Επίσης τώρα που είναι
καλοκαίρι δεν κολυμπάμε στη θάλασσα…τουλάχιστον 2 ώρες μετά το φαγητό. Τώρα αν
κάποιος έχει φάει ένα μπισκότο, μια φρυγανιά ή ένα μικρό τυροπιτάκι κλπ δεν υπάρχειλόγος ανησυχίας.

2. Δεν τρώμε φρούτα, διότι θα προκαλέσουν φουσκώματα στο στομάχι μας. Καλύτερα να τα τρώμε
μετά από 2 ώρες ή πριν μια 1 ώρα από το φαγητό. Όχι στις φρουτοσαλάτες…και κάθεφρούτο μόνο του.

3. Δεν πίνουμε τσάι, διότι τα φύλλα του τσαγιού έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε οξέα.
Η ουσία του τσαγιού κάνει τις πρωτεΐνες του φαγητού μας πιο σκληρές και γίνονταιπιο δύσπεπτες.

4. Δεν κοιμόμαστε αμέσως, διότι δε θα γίνει σωστά η πέψη, οπότε θα έχουμε
γαστρεντερολογικές λοιμώξεις. Για εκείνους που έχουν επιλέξει να φάνε βράδυ είτε
σε ταβέρνα, είτε στο σπίτι….κι έχουν βαρυστομαχιάσει καλό είναι τελικά αν πάνε γιαύπνο....να προτιμήσουν την αριστερά τους πλευρά.

5. Δεν περπατάμε και δεν περιφερόμαστε άδικα…πόσο μάλιστα δεν κάνουμε γυμναστική εννοείται βέβαια….!….διότι το περπάτημα θα μας αποτρέψει την καλή απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών του φαγητού μας.

6. Δεν χαλαρώνουμε τη ζώνη του παντελονιού μας και δεν ξεκουμπώνουμε τα ρούχα μας, διότι η απότομη αυτήαλλαγή θα στρίψει και θα μπλοκάρει κατά κάποιο τρόπο το έντερο μας.

7. Δεν κάνουμε άμεσα έρωτα, διότι το αίμα φεύγει από την καρδιά μας και πηγαίνει στο στομάχι μας, οπότε έχουμε συσσώρευση αίματος και πιέζουμε έτσι την καρδιά που έχει άλλη ασχολία να διεκπεραιώσει εκείνη τη στιγμή.

Για όσους έχουν βγει ραντεβού με το ταίρι τους καλό είναι να μην έχουν φάει κάποια
φαγητά όπως :
Τα φασόλια…<p>διότι εκτός από</p>τα αέρια που περιέχουν έχουν και ένα σάκχαρο το οποίο δεν διασπάται εύκολα με αποτέλεσμα να προκαλείται δυσπεψία.
Το μπρόκολο…διότι το μπρόκολο έχει μια παρόμοια δράση με τα όσπρια, δηλαδή…..κάνει την κοιλιά σου τούμπανο και έτσι προκαλεί διάφορους εσωτερικούς και κομψούς ήχους, ενώ επιπλέον ο οργανισμός μας για να το διασπάσει απελευθερώνει μεθάνιο.
Το κόκκινο κρέας…διότι το κόκκινο κρέας είναι αρκετά λιπαρό και κάνει υπερπροσπάθεια προκειμένου να το διασπάσει, με αποτέλεσμα να καταναλώνει αρκετή ενέργεια και στη συνέχεια να αισθανόμαστε υπνηλία.
Προτιμήστε ας πούμε κοτόπουλο.
Τα τυριά…διότι το 75% των ανθρώπων έχει δυσανεξία στη λακτόζη. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να διασπάσει εύκολα τα τρόφιμα που περιέχουν λακτόζη, δηλαδή…όπως το γάλα, το τυρί, το γιαούρτι. Έτσι αν λάβουμε υπόψη μας το υψηλό ποσοστό τότε έχουμε μεγάλες πιθανότητες να ανήκουμε κι εμείς σ’ αυτή την κατηγορία.
Το αλκοόλ…διότι η υπερβολική κατανάλωση του αλκοόλ θα μας προκαλέσει εκτός από τη μέθη και υπνηλία, με αποτέλεσμα αν επιχειρήσουμε να κάνουμε έρωτα…το πιο πιθανό είναι να μας πάρει ο
ύπνος. Όσοι πίνετε μπύρα…να ξέρετε ότι είναι υπεύθυνη και για τα φουσκώματα..εκτός των άλλων.

Ο καλύτερος έρωτας λένε οι γιατροί είναι στις 5 η ώρα το απόγευμα….ή όποτε εσείς έχετε επιθυμία…αλλά όχι μετά από τα γεύματα.

Αν κάνουμε έρωτα έχουμε τα εξής αποτελέσματα…διότι οι αυξημένες συγκεντρώσεις των διαφόρων ουσιών του οργανισμού…μας δημιουργούν: το αίσθημα της χαράς, αυξημένη συγκέντρωση, ευφορία, αυξημένη ενέργεια, μειωμένη ανάγκη για ύπνο, καρδιοχτύπια, επιτάχυνση της αναπνοής και μειωμένη όρεξη.
Ακόμη προκαλείται μία εκτόνωση και λειτουργεί μια υπέρ ηρεμία στον οργανισμό μας…αλλά το σπουδαιότερο και έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι……φυσικά να επιλέγουμε σωστά το ταίρι μας….διότι ενεργειακά μπορεί ο άλλος αν είναι αρνητικός…να απορροφήσει όλη την ενέργεια μας.

Πρώτα έρωτα…και μετά φαγητό. Απορώ…γιατί σε αυτή τη χώρα….τα κάνουμε όλα …ανάποδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου