Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Πώς να ανακαλύψετε το σημείο G

Το σημείο-G απεικονίζεται ως μια μυστήρια, ελικτική θέση στο σώμα μιας γυναίκας που συχνά παίζει «κρυφτούλι» με εκείνους που το ψάχνουν. Στην πραγματικότητα, κάθε γυναίκα έχει ένα σημείο-G και είναι πάντα στην ίδια θέση.

Το σημείο-G είναι περίπου δύο ίντσες μέσα στον κόλπο προς την κοιλιά, ακριβώς πίσω από το ηβικό οστό. Αποτελείται από το σπογγώδη ιστό που είναι τυλιγμένος γύρω από την ουρήθρα. Όταν οι γυναίκες διεγείρονται, ο ιστός γίνεται πυκνότερος και μπορεί να γίνει αισθητός μέσω του κολπικού τοίχου. Δημιουργεί μια έντονη, ξεχωριστή αίσθηση όταν υποκινείται/διεγείρεται. Για μερικές γυναίκες αυτό το συναίσθημα είναι παρόμοιο με την αίσθηση που έχουν οταν πρέπει να ουρήσουν αλλά η διέγερση του σημείου-G μπορεί να τις κάνει να εκσπερματώσουν. Κάθε γυναίκα έχει, αλλά δεν αρέσει και σε όλες το να το πιέζουν, να το τρίβουν και γενικότερα να το διεγείρουν με κάθε μέσο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να το δοκιμάσετε για να εξακριβώσετε εάν είστε και εσείς οπαδός του σημείου G.
Έτοιμοι λοιπόν να ξεκινήσετε;

Το πρώτο βήμα είναι να «ανάψετε»! Κατά τη διάρκεια της διέγερσης, ο σπογγώδης ιστός αρχίζει να διογκώνεται και να ξεχειλίζει απο υγρά. Εάν πάλι δεν είστε ερεθισμένοι, όλο σχεδόν το τοίχωμα του κόλπου έχει παρόμοια υφή, ενώ αντιθέτως όταν είστε διεγειρμένοι το σημείο-G γίνεται περισσότερο συμπαγές, με καλύτερη αιμάτωση και πιο γεμάτο απο υγρά.
Αρπάξτε έναν δονητή, την αγαπημένη ερωτική σας ταινία ή απολαύστε μια καυτή φαντασία. Τώρα βάλτε το δάχτυλό σας στον κόλπο σας και κάμψτε το δάχτυλό σας επάνω προς την κοιλιά.


Τα δάχτυλά σας μπορεί να είναι πολύ κοντά, οπότε σ'αυτή την περίπτωση, δοκιμάστε ένα κυρτό παιχνίδι. Η ράβδος κρυστάλλου Crystal Wand και η Archer Wand είναι σχεδιασμένες έτσι προκειμένου οι γυναίκες να φτάσουν σημεία-G τους.Το Nubby G είναι το δημοφιλέστερο δομένος παιχνίδι μας για την διέγερση του σημείου-G (εδώ αναφέρεται σε sex toys/dildos που είναι λυγισμένα/στραβά ώστε να βρίσκουν το σημείο-G).
Θα καταλάβετε πότε πιέζετε στο σημείο-G από τη σύστασή του καθώς το αγγίζετε με το δάχτυλό σας, και απο την ξεχωριστή, μοναδική αίσθηση που δημιουργεί. Θυμηθείτε, δεν είναι κάτι που το αισθάνεστε στον κολπικό τοίχο, το σημείο-G είναι πίσω από το αυτόν, συνεπώς θα πρέπει να πιέσετε. Την σύσταση του σημείου-G μπορεί να αισθανθούμε κάπως ανώμαλη ή ζαρωμένη, και είναι στην αφή της διαφορετική από τον ομαλό τοίχο του κόλπου, ειδικά κατά τη διάρκεια της διέγερσης... Πιέστε με κάποια ένταση σταθερά και κινήστε τα δάχτυλά σας προς την παλάμη σας. Δοκιμάστε διάφορους βαθμούς πίεσης και ποικιλία κινήσεων.


Δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος για να καταλάβετε το σημείο-G σας. Το μέγεθος και η ευαισθησία του σημείου-G ποικίλουν πολύ. Για το λόγο αυτό ακριβώς θα πρέπει να πειραματιστείτε! Σε μερικές γυναίκες αρέσει η ρυθμική πίεση στο σημείο-G, άλλες πάλι προτιμούν την έντονη κίνηση των δακτύλων ή ένα twisting dildo όπως το Rabbit Habit, άλλες τώρα γυναίκες πραγματικά απολαμβάνουν το να ερεθίζεται ταυτόχρονα η κλειτορίδα τους και το σημείο-G τους! Η αίσθηση που προκαλείται καθώς ο ερωτικός σύντροφος ερεθίζει με έντονες κινήσεις το σημείο-G κατά τη διάρκεια αιδιολειχίας είναι απλά θεική!
Η πίεση που ασκείται στο σημείο-G ή οι συστολές του οργασμού μπορεί να προκαλέσουν στις γυναίκες την έξοδο υγρού από τον ουρηθρικό πόρο μέσω της ουρήθρας. Αυτό το υγρό είναι διαφορετικό από τα ούρα και παρόμοιο με το υγρό του προστάτη στους άντρες.Καλό θα είναι να αδειάζετε την ουροδόχο κύστη σας λοιπόν πριν την ερωτική συνεύρεση, προκειμένου να μην έχετε το φόβο ότι θα έχετε ακούσια διαφυγή ούρων. Η ποσότητα των υγρών όταν τελειώνετε μπορεί να είναι μικρή ή άφθονη ή καθόλου.Τα αντικείμενα στον κόλπο μπορεί να μπλοκάρουν την ουρήθρα, αποτρέποντας κατά συνέπεια την εκσπερμάτωση. Μερικές γυναίκες εκσπερματώνουν αφότου απομακρυνθεί το πέος, το dildo ή τα δάχτυλα.
Παρόλο που κάθε γυναίκα δεν εκσπερματώνει , η θηλυκή εκσπερμάτωση δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο και αποτελεί μια κανονική πτυχή της θηλυκής σεξουαλικής ανταπόκρισης. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης των δύο συντρόφων υπάρχουν μερικές ερωτικές στάσεις που είναι καταλληλότερες για την έντονη άσκηση πίεσης του σημείου-G. Σκεφτείτε τη γεωμετρία. Εκτός και αν ο σύντροφός σας έχει ένα κυρτό dildo ή ένα πέος, είναι ο τράχηλος, όχι το σημείο-G που θα διεγερθεί στην κλασσική ιεραποστολική στάση. Η στάση όπου ο ένας ερωτικός σύντροφος στηρίζεται στα τέσσερα (Doggy style) ή η στάση όπου ο παθητικός ερωτικός σύντροφος διεγείρεται από πίσω, βάζει το σημείο-G καλύτερα στο στόχαστρο!
Μπορείτε να ανυψώσετε το ανώτερο μέρος του σώματός σας στηρίζοντας τα χέρια σας στον τοίχο ή στην κεφαλή του κρεββατιού και να δώσετε μεγαλύτερη γωνιακή πτυχή στον κόλπο. Πολλές γυναίκες διαπιστώνουν ότι εάν είναι από πάνω, μπορούν να ελέγξουν τη διείσδυση για τον καλύτερο ερεθισμό διέγερση του σημείου-G.
Η ανταπόκριση των γυναικών στο σημείο-G ποικίλλει εντυπωσιακά. Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει κανένας απόλυτος τρόπος που να εγγυηθεί την εμπειρία της απόλαυσης! Από το να μετατρέψετε την εξερεύνησή σας σε καθήκον ή σε κάποιο νέο στόχο που πρέπει να κατακτήσετε, προσπαθήστε να την πλαισιώσετε με μια αίσθηση διασκέδασης και να απολαύσετε όλες τις υπέροχες αισθήσεις που θα σας προσφέρει κατα την διάρκειά της! Σας ευχόμαστε λοιπόν να έχετε υπέρoχες ερωτικές περιπέτεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου