Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η παιδαριώδης κοσμοθέαση του αρχαίου κόσμου δίκην επιστήμης

 
Η κοσμοθέαση του αρχαίου κόσμου είναι συγκεκριμένη.
Atlas_(Farnese_Globe)Εικόνα9Η γη-στεριά επιπλέει στον αρχέγονο ωκεανό και ο ουρανός είναι ένας ΣΤΕΡΕΟΣ θόλος (στερέωμα στην βίβλο) που ακουμπά την γη στ’ άκρα ανατολής-δύσης (ίσος ουρανός ίση γη Όμηρος). Πάνω σ αυτόν τον θόλο τροχιοδρομούν καρφωμένα τ’ άστρα (Αριστοτέλης).
Αυτά εγνώριζαν αυτοί οι άνθρωποι αυτά έλεγαν και οι τότε φιλόσοφοι πάνω σε αυτά ετύρβαζαν.

Τώρα να δούμε πως δημιουργούνται οι εντυπώσεις.
Παίρνουμε το κοσμικό αυγό των Ορφικών που με τη σειρά τους το πήραν απ τον Ινδουισμό και το παραλληλίζουμε με το μπιγκ μπαγκ ή τέλος πάντων μ΄ αυτό που νομίζουμε ότι είναι κοσμικό αυγό η μπιγκ-μπαγκ κι εν συνεχεία ανακράζουμε περιχαρείς: Πωωωω ρε πούστη μου πως το ξέραν ρε οι τυπάδες,,, πω…πωωωωω…..
Επειδή οι ηλίθιοι είναι αήττητοι κι επειδή το γένος των ευγενών τρέφει το γένος των κολάκων, κουτοπόνηροι έμποροι εκδίδουν τηλε-σαβουροβιβλία που πουλίονται με το τελλάρο προς τους ηλίθιους. Οι ηλίθιοι με τη σειρά τους καθώς είναι φαντασμένοι νομίζουν-ηλίθιοι γαρ-ότι με 5-10 ευρώ έγιναν πανεπιστήμονες και κατέχουν κάθε τι το επιστητό.
Στην παρα-φιλολογία των ηλιθίων τα πάντα είναι εφικτά αρκεί να περιέχουν μπόλικη δόση μαλακίας. Δεεεν πήγαμε στην σελήνη, μας ψεκάζουν με παραισθησιογόνα, οι αρχαίοι κατέχουν καταπληκτικές γνώσεις που τώρα γίνονται κατανοητές όπως κι οι προφητείες των γραφών, οι Μάγυα γνωρίζαν το τέλος της γης οι Σιωνιστές ελέγχουν την ανθρωπότητα κ.α.φαιδρά.
Το θέμα δεν είναι βέβαια τι λένε οι υποτιθέμενες αυθεντίες αλλά το πόσο μαλάκας είναι αυτός που τις αποδέχεται.
Επί αιώνες η Δύση θεωρούσε πλην της Βίβλου ως αυθεντία και τον Αριστοτέλη ο οποίος όντως είναι μέγας φιλόσοφος. Ο Αριστοτέλης ισχυριζόταν πως οι γυναίκες είχαν λιγότερα δόντια απ΄ τους άνδρες. Και όμως δεν βρέθηκε ένας μαλάκας να κάτσει να μετρήσει τα δόντια της γυναίκας του. Είπαμε όμως οι ηλίθιοι είναι αήττητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου