Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Η νέα μόδα της Αμερικής είναι τα Ποδηλατικά μπαρ

Μπορεί η ιδέα ενός μπαρ πάνω σε ρόδες να μοιάζει για πολλούς διασκεδαστική, ωστόσο στις περισσότερες πολιτείες της Αμερικής θεωρείται παράνομο.

Οι «pedal pubs» όπως ονομάζονται είναι η νέα μόδα της Αμερικής αλλά σε πολλές περιοχές όπως το Κολοράντο, το Σαν Ντιέγκο και η Καλιφόρνια απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ, ενώ στο Σιάτλ επιτρέπεται μόνο αν οι επίδοξοι πότες έχουν λάβει άδεια συμποσίου από το διοικητικό συμβούλιο της Washington Liquor Control.
Σύμφωνα με ένα νέο νόμο βέβαια που τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου στο Μιλγουόκι, οι επιβάτες μπορούν να καταναλώνουν ελαφριά ποτά που έχουν υποστεί ζύμωση βύνης κατά τη διάρκεια της βόλτα από μπαρ σε μπαρ. Κάθε αναβάτης μπορεί να κάνει πετάλ, ωστόσο υπάρχουν πάντα δυο νηφάλιοι υπάλληλοι που κατευθύνουν το όχημα.
Σε κράτη όπως το Ουισκόνσιν, όπου η μπύρα αποτελεί μέρος του πολιτισμού, οι ιδρυτές του Pedal pub στο Μιλγουόκι, Ντέρεκ Κόλλινς και Ράιαν Λόιντ υποστηρίζουν πως το να πίνει οι πελάτες μπύρα στο κινούμενο μπαρ, μπορεί να αυξήσει τον τουρισμό.
Οι Pedal pubs προσελκύουν ήδη πολλούς τουρίστες στο Νάσβιλ και το Χιούστον, όπου οι αναβάτες μπορούν να φέρουν τη δική τους μπύρα , εφ 'όσον δεν είναι σε ένα γυάλινο δοχείο.
Καθώς το κράτος συνεχίζεται να μελετά τον τρόπο χορήγησης αδειών, πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι προειδοποιούν πως δεν είναι όλα διασκέδαση και παιχνίδι. Τα ποδήλατα μάλιστα προκαλούν παράπονα για θόρυβο καθώς και ανησυχία για τη δημόσια ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου