Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΜΑΣ!

Εμείς οι Έλληνες αποτελούμαι παγκόσμιο φαινόμενο αμοραλισμού, ενώ καυχόμαστε για τους προγόνους μας, αποδεχόμαστε το παπαδαριό και τα (ιερά) τους βιβλία, που δεν χάνουν ευκαιρία να τους εξυβρίζουν. Αυτούς που ολόκληρη η ανθρωπότητα εκφράζεται με δέος όταν προφέρει τα ονόματά τους.

Ντροπή σας άθλιοι, αν θέλετε να λέγεστε Έλληνες, και αν σας έχει μείνει ένα ίχνος σεβασμού προς τους προγόνους μας, να εξαφανίστε τα βιβλία αυτά, και κάποτε να πάρετε την απόφαση να ζητήσετε δημόσια συγνώμη από τους Έλληνες για τα εγκλήματα που διέπραξαν εις βάρος τους οι προκάτοχοί σας και τις ύβρις που συνεχίζετε εσείς.
Μέχρι τώρα γνώριζα ότι αναθεματισμούς και ύβρις κατά των Αρχαίων Ελλήνων συναντούσαμε την Κυριακή της ορθοδοξίας και στην παρακλητική, αλλά όλως τυχαίως διαπίστωσα ότι και στους χαιρετισμούς οι ύβρις επαναλαμβάνονται.
Παραθέτω μερικά αποσπάσματα:
- Ρήτορας πολυφθόγγους ως ιχθύας αφώνους,…..
- Χαίρε φιλοσόφους ασόφους δεικνύουσα,
- Χαίρε τεχνολόγους αλόγους ελέγχουσα.
- Χαίρε ότι εμωράνθησαν οι δεινοί συζητηταί.
- Χαίρε ότι εμαράνθησαν οι των μύθων ποιηταί.
- Χαίρε των Αθηναίων τας πλοκάς διασπώσα. Χαίρε της απάτης την πλάνην πατήσασα.
- Χαίρε των ειδώλων τον δόλον ελέγξασα.
- Χαίρε σοφών υπερβαίνουσα γνώσην.
Λάμψας εν τη Αιγύπτω φωτισμόν αληθείας, εδίωξας του ψεύδους το σκότος, τα γαρ είδωλα ταύτης, Σωτήρ, μη ενεγκαντά σου την ισχύν πέπτωκεν.
Με την τελευταία παράγραφο εξυμνούνται τα εγκλήματά τους στην Αίγυπτο δηλαδή η κατακρεούργηση της φιλοσόφου Υπατίας, η κατεδάφιση του Σεραπείου ναού και το κάψιμο της δεύτερης σε μέγεθος βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, με ηθικούς αυτουργούς τους πατριάρχες (άγιο) Κύριλλο και Θεόφιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου